Звездни компромати- 380 част

• 93 942
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
Не, не - аз от няколко дни като гледам Гала се ядосвам на това,  в което е превърнала лицето си и изключвам ТВ. Не ми била никога симпатична като човек, но винаги съм смятала, че е красива жена, но сега е пародия на себе си и всичко това идва от този, когото си е избрала за партньор. Защото е в истерия да не остарее. Защото ако беше с мъж на нейната възраст или малко по-възрастен от нея, щеше да си пие просеко спокойно на някое круизче и да изглежда добре с бръчици от слънчев живот.

Ех тази Гала Smile грижата за себе си не е свьрзана задьлжително с партньора, даже изобщо не трябва да е. Тя и сега си има бръчици, кое е и е толкова пародийно? В тази тема ботокса е грях и голям компромат, дори когато е направен добре

# 391
# 392
Не, не - аз от няколко дни като гледам Гала се ядосвам на това,  в което е превърнала лицето си и изключвам ТВ. Не ми била никога симпатична като човек, но винаги съм смятала, че е красива жена, но сега е пародия на себе си и всичко това идва от този, когото си е избрала за партньор. Защото е в истерия да не остарее. Защото ако беше с мъж на нейната възраст или малко по-възрастен от нея, щеше да си пие просеко спокойно на някое круизче и да изглежда добре с бръчици от слънчев живот.

Ех тази Гала Smile грижата за себе си не е свьрзана задьлжително с партньора, даже изобщо не трябва да е. Тя и сега си има бръчици, кое е и е толкова пародийно? В тази тема ботокса е грях и голям компромат, дори когато е направен добре

Изобщо не е ботокс, а извратен лифтинг, който от опъване прави очичките като две цепнатини и бог знае какви филъри в скулите. Преди старта на предаването беше подпухнала от бодежи и опъвания на лицето си цяло лято... Това не е грижа за себе си, а гавра. Грижата не е да искаш да надхитриш времето, а да изглеждаш добре с промените, които то неизбежно носи.

# 393
[quote
Стрина ви със синузит:
https://www.instagram.com/p/BnraOJLCEQY/?explore=true

[/quote]

Е, как да няма лек - тя за ракийка не е ли чувала. Мислех я за по-запозната с този тип лечебни процедури. Пък на това гладко синузитно селфи каква му е целта? Да видим страданието ли?

# 394
  • София

Пропуснала е да покаже колко носни кърпички е използвала. И каква е идеята на тази снимка? Имам такива приятели из фейса. Държат да ни осведомяват всекидневно, кога си пият кафето, как, какво обядват, колко пъти са отишли до тоалетната очаквам скоро.

# 395
  • Варна

Е, как да няма лек - тя за ракийка не е ли чувала. Мислех я за по-запозната с този тип лечебни процедури. Пък на това гладко синузитно селфи каква му е целта? Да видим страданието ли?
[/quote]
Държи да покаже сексапил, сутиен, мека, топла гръд.
Синузитът е за заблуда на противника.

# 396
Гледам инстаграма на Радина - и на фитнес тръгнала. Къде енергия за фитнес? Няма ли кой да вразуми тази жена и малко да внесе слънце в очите й... Това отвсякъде си е някаква истерия нейното.

# 397
Пак добре, че е синузит, а не разтройство, че като нищо ще си покаже и задника.

# 398
Препоръчвам на стрина лечение в нейния стил: рано сутрин, с първите слънчеви лъчи, галещи тялото и докато медитира, да приеме перорално просеко, разбира се, защото кой се лекува на празен стомах, и домашна ракийка, печена на дъбови клони и съчки от Дряновския Балкан. На малки глътки, галещи сетивата и внасящи дзен, вселенско просветление и в никакъв ама абсолютно никакъв случай- махмурлук. Всичко да бъде надлежно долументирано и придружено със сластен поглед.

# 399
  • София
Ох, съжалих, че не започнах сутринта по тази препоръка. Нямаше да съм яхнала метлата още на обяд. 😜

# 400
# 401
# 402

Пропуснала е да покаже колко носни кърпички е използвала. И каква е идеята на тази снимка? Имам такива приятели из фейса. Държат да ни осведомяват всекидневно, кога си пият кафето, как, какво обядват, колко пъти са отишли до тоалетната очаквам скоро.

E, то си е инфлуенсърство. Инстаграм е пълен със сторита, показващи такива дълбини на личното пространство. Може да са я ангажирали да рекламира лекарствата така непринудено с едно леко синузитче и селфи в Инстаграм Grinning

# 403
  • Варна
Лидка Скалата е арестувана. Сега Станоеви са на прицел.

# 404
Лидка Скалата е арестувана. Сега Станоеви са на прицел.
Какви са обвиненията?

Общи условия

Активация на акаунт