Звездни компромати- 380 част

• 93 890
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
Тва не е анкета подкрепяте или не бижутерия Пандора момичета, ето Стрина пак успя да подклади противоречия и критики, ама между нас си.

# 556
  • Бургас
За всичко си има време и място! Големи дами и вие като Мара.....
При мен а и при много хора с вкус към бижутата,време и място за Пандора няма!!Ти,Марчето....и който иска да си ги носи!

# 557
При мен а и при много хора с вкус към бижутата,време и място за Пандора няма!!Ти,Марчето....и който иска да си ги носи!
Оттам трябва да почнеш, а ще споделиш ли вкусът за бижута в какво се изразява, твоя в случая, питам добронамерено.

# 558
  • Бургас
Оттам трябва да почнеш, а ще споделиш ли вкусът за бижута в какво се изразява, твоя в случая, питам добронамерено.

И аз добронамерено ти отговарям

https://www.graziellaluxury.it/en/BG/creations/jewels/woman/classic/farfalla
Сребърните бижута на Graziella са много по-интересни от Пандорските и май на сходни цени.Има ги в сайта и тях.
Разводнихме темата.

Последна редакция: нд, 16 сеп 2018, 12:39 от Nina_Z

# 559
То затова има толкова много марки и вкусове! На мен пък показаните от теб не ми харесват и не бих носила никога.

# 560
  • Варна
Наистина бяха грозни нападките. За мен рекламата с Ирина потвърди посредствеността и непрофесионализма на Пандора в България. Явно така си действа представителят им.
Другите такива смешници са ми Starbucks или по-точно франчайзът на Амрест. Петнят имената на веригите по всякакъв начин. Да видим те коя БГ “звезда” биха си избрали за реклама.

# 561
  • Бургас
То затова има толкова много марки и вкусове! На мен пък показаните от теб не ми харесват и не бих носила никога.
Ха,ха вярвам ти!

Последна редакция: нд, 16 сеп 2018, 13:48 от Nina_Z

# 562
  • Бургас
Наистина бяха грозни нападките. За мен рекламата с Ирина потвърди посредствеността и непрофесионализма на Пандора в България. Явно така си действа представителят им.
Другите такива смешници са ми Starbucks или по-точно франчайзът на Амрест. Петнят имената на веригите по всякакъв начин. Да видим те коя БГ “звезда” биха си избрали за реклама.
Не знам за маркетинга и рекламата на Пандора но ще ми е интересно Ирина да сподели снимки как Тифани и носят бижута в дома и с цел да си избере,но това ще означава,че света е свършил,и единствено тя и някой от въпросната бижутерска къща са оцелели и от скука си играят на магазинери

Последна редакция: нд, 16 сеп 2018, 13:34 от Nina_Z

# 563
Тази Елеонора Манчева е като мумифциирана. Как не и писна една и съща прическа 20 години. Направо нейното ми изглежда като отклонение.

# 564
  • До морето
Е, буклата можи, Манчева не можи?!?! Двоен аршин виждам тука аз 😂

# 565

Батинкова ще трябва да се прости с тези орляци, когато роди.
Защо, не е задължително.

Нехигиенично е и не мога да си представя как би правила примерно масаж на бебето си с тези дълги и заострени ноктаци.Знам, знам - тя ще има дойка и няня и няма да й се налага.

# 566
  • Бургас
Тази Елеонора Манчева е като мумифциирана. Как не и писна една и съща прическа 20 години. Направо нейното ми изглежда като отклонение.
Аз съм се чудила същото за Цветанка Ризова

Последна редакция: нд, 16 сеп 2018, 13:44 от Nina_Z

# 567
  • До морето
Тя Цветанка цялата е за чудене 🙄

# 568
Не беше ли мъжът и много по-млад от нея?

# 569
Бившата жена на Стефан на Гала:
Скрит текст:
Тук е с Диди Дрингова:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт