Звездни компромати- 380 част

• 93 867
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Айде сега и баба ми, е цял живот с една прическа
Скрит текст:

# 571
Тая Диди Дрингова нито съм я виждала, нито съм я чувала от години. Бившата жена на Стефан по му подхожда визуално.

# 572
  • Бургас

Батинкова ще трябва да се прости с тези орляци, когато роди.
Защо, не е задължително.

Нехигиенично е и не мога да си представя как би правила примерно масаж на бебето си с тези дълги и заострени ноктаци.Знам, знам - тя ще има дойка и няня и няма да й се налага.
Ха,ха,направо си я представих.Вдигнала кунки,като на хирург с дезинфекцирани ръце,който чака да му нахлузят ръкавиците за операция и издава команди Тоцито

Последна редакция: нд, 16 сеп 2018, 14:18 от Nina_Z

# 573
Диди Дрингова и Искрен Пецов. Поостаряла е.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Дъщеря им Клаудия е приета да учи ''Човешки ресурси'' в най-елитния университет в Южна Корeя:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 16 сеп 2018, 14:23 от Карла_Карла

# 574
Дрингова и тя с една и съща прическа 100год. тия преси в корените не им ли мина 90-те модата

# 575
  • Бургас
Айде сега и баба ми, е цял живот с една прическа
Скрит текст:
На тази баба обувките и прическата са едни и същи винаги.Не знам защо

# 576
Едно време се вреше навсякъде тази Диди. Основната й заслуга беше мъжът й.

# 577
Дрингова винаги ми е била много противна. 

# 578
Прочетох няколко мнения в темата за Пандора - там са “притежателки” на тези гривни. Ами смешно ми стана, все едно притежават яйце Фаберже или друго произведение на изкуството 😂 ( и аз имам гривна, но не се чувствам притежателка на такава 😂)

# 579
А пък Моника Валериева питала в Инстаграм дали да си купи този комплект с обици и колие във формата на пенис. Много ще й отива, мисля.
Скрит текст:

# 580
А пък Моника Валериева питала в Инстаграм дали да си купи този комплект с обици и колие във формата на пенис. Много ще й отива, мисля.
Скрит текст:
Направо е задължително да ги притежава.

# 581
  • Бургас
Прочетох няколко мнения в темата за Пандора - там са “притежателки” на тези гривни. Ами смешно ми стана, все едно притежават яйце Фаберже или друго произведение на изкуството 😂 ( и аз имам гривна, но не се чувствам притежателка на такава 😂)
Сакън недей,че пред Пандора и Тифани и Картие,навеждат глави,и засрамено чоплят с педикюр земята.

# 582
  • на пистата

Батинкова ще трябва да се прости с тези орляци, когато роди.
Защо, не е задължително.

Нехигиенично е и не мога да си представя как би правила примерно масаж на бебето си с тези дълги и заострени ноктаци.Знам, знам - тя ще има дойка и няня и няма да й се налага.
Ха,ха,направо си я представих.Вдигнала кунки,като на хирург с дезинфекцирани ръце,който чака да му нахлузят ръкавиците за операция и издава команди Тоцито
Като се роди сина ми не си махнах маникюра...един ден докато му слагах чорапки..така зверски одрах детето по крака,че му смъкнах кожата 😞тогава ги изрязах и до годината му не пуснах нокти.

# 583
Сакън недей,че пред Пандора и Тифани и Картие,навеждат глави,и засрамено чоплят с педикюр земята.

Сакън на трето място е марката след тези гиганти в световен мащаб по популярност, обаче що не се закрият, такава безвкусица не търпим.

# 584
  • Sofia
Виктория Бъкъм, развълнувана на 10-тото си юбилейно шоу на Седмицата на модата, подкрепена от цялото си семейство, естествено от първи ред
Ако на някой му е интересно може да погледне колекцията тук

Дженифър Анистън, на някакво събитие на Нетфликс

И да ви запозная с поредната, кралска драма - телевизия BBC е отказала да предава пряко сватбата на принцеса Южени, поради притеснения за нисък рейтинг. Баща й, принц Андрю, преговаря с друга телевизия, огорчен от липсата на интерес, сравнено със сватбата на Хари, предавана пряко. Събитието е предвидено да е грандиозно, с 850 гости.

Последна редакция: нд, 16 сеп 2018, 15:32 от NBM

Общи условия

Активация на акаунт