Звездни компромати- 380 част

• 93 872
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Любо е пич и има много интелект, затова не се тръшка като смешниците с погазените права. Харесвам го много - много е талантлив.

# 646
  • Пловдив
Ох, Любо! Страхотен! Все тая какъв е  само да пее! Да пее!❤

# 647
Харесва ми Любо. Не знаех и аз, че е гей, не бих и предположила.

# 648
# 649
И аз от фенките на Любо. Има страхотен глас.

И на това девойче харесвам гласа, и няколко песни харесвам, но с визията си е останала в 90-те /и тогава е и родена/. И дрехи, обувки, прическа...

Ариана Гранде, и тук

# 650
  • София
любимец е той:) ето ви поздрав. тук е още с ТЕ и Диана във видеото.

# 651
  • Варна
Марк Антъни с четири от петте си деца, вкл. близнаците му с Джей Ло. Много харесвам и него, и Любо също! Великолепни изпълнители! 💙

# 652
Някой има ли идея какъв е смисъла на тези клипове? Редовно присъстват в сторито на г-жа дамата... някаква мода ли са?
Скрит текст:

# 653
Гала (На кафе) в първи клас:
Скрит текст:

# 654

И на това девойче харесвам гласа, и няколко песни харесвам, но с визията си е останала в 90-те /и тогава е и родена/. И дрехи, обувки, прическа...

Ариана Гранде, и тук
Нали се сещаш, че това „девойче” работи с един куп стилисти и дизайнери и визията и умишлено е такава.
Конската опашка и е супер запазена марка и дори много наши фолкаджийки (и не само) почнаха да си правят такава, след Ариана я направи толкова фешън. Същото важи и за чизмите.

# 655
Ооо, голямата звезда, която с още едни инфантили наслюнчиха поничките, които ще  си купят други хора.

# 656
  • София
Какви са тия понички?

# 657
  • Пловдив
Любо Киров е гей? Никаква клюкарка не съм.
Аз не бих била толкова сигурна.Той имаше дългогодишна връзка с жената на Захари Бахаров,Диана... не и помня фамилията.

# 658
  • София
И аз това за Любо го чувам за сефте.

# 659
Любо Киров е гей? Никаква клюкарка не съм.
Аз не бих била толкова сигурна.Той имаше дългогодишна връзка с жената на Захари Бахаров,Диана... не и помня фамилията.
Приятелска обаче.

Общи условия

Активация на акаунт