VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 1 /10.09.- 16.09.2018/

• 132 586
  • 3 407
  •   1
Отговори
# 2 265
  • София
Какви са тези драми, нагласени Simple Smile))

# 2 266
Леле, Янчето колабира нещо...
Може мисия да е.

# 2 267
  • София
Изумих като прочетох във фейса как сериозни хора, които познавам и уважавам са написали, че кулагин бил уникален ?!?! Уникален простак, уникален селяндур, уникално противен?!?! Явно трябва да си разчистя приятелите  Sick
+1.
Недоумявам как може толкова хора да твърдят, че е положителният образ в сезона, вкл. интелектуалката Патрашкова. Кулагин действа по схемата на Луна - наясно е, че така няма да спечели, но иска формата да се върти около него. Ще му се изтърка плочата и ще омръзне.

Последна редакция: чт, 13 сеп 2018, 13:45 от malina_smile

# 2 268
Почват сагата "Тоника" явно...да видим ще разберем ли кой кого и защо е обидил...

# 2 269
Аз едно не мога да разбера,тези които влизат да проповядват морал,защо не си направят труда да попрегледат темата за какво иде реч.Тук няма нито един списващ,който да взема сериозно и предаването и участниците в него,всичко е основно подигравки и майтапи помежду ни Simple SmileТа съм сигурна,че никой не взима или дава за пример на някого точно с това предаване.

Последна редакция: чт, 13 сеп 2018, 20:10 от *Амбър*

# 2 270
Явно ще догнусее по-рано, отколкото очаквах...

# 2 271
  • София
Яна що припадна?

# 2 272
Тука сме се събрали една шепа простаци, аз не се обиждам, пълен гьон съм Simple Smile, ще ставам прокурор.

# 2 273
  • София
Яна как се свлече. Дано да е мисия.

# 2 274
  • София
Много хора явно бъркат това да бъдеш директен и да бъдеш агресивен. Кулагин е агресивен, неговата цел е да срива другите, като им знае слабите неща и удря по тях. Това си е чист вампир. Имаше ситуации в които беше директен без да е агресивен, но бяха малко. 
Хареса ми Мира в разговора с Кулагин и Ванко как си признава страха да е директна, защото може да не е харесвана. И всъщност желанието да бъде харесвана.

# 2 275
  • София
Янчето може и да е бременна, изобщо няма да се учудя.
То с плоските номера на ББ сме запознати отдавна.

# 2 276
  • & I'm not the only one
Mari_Mar   Hug Hug Hug Hug Hug благодаря,че казчваш линкове с промотата!

# 2 277
Много хора явно бъркат това да бъдеш директен и да бъдеш агресивен. Кулагин е агресивен, неговата цел е да срива другите, като им знае слабите неща и удря по тях. Това си е чист вампир. Имаше ситуации в които беше директен без да е агресивен, но бяха малко. 
Хареса ми Мира в разговора с Кулагин и Ванко как си признава страха да е директна, защото може да не е харесвана. И всъщност желанието да бъде харесвана.
Това на Мира се нарича конформизъм и е изключително грозно и отблъскващо поведение,  присъщо на много хора (особено политици). Иначе, Мира е добра, преди беше и много красива, нямам нищо против нея.

За промото и изказването на Ева - всички знаят, че тя и Гого са изгонили навремето Ваня Костова. Какви са тези физиономии - ще излезе, че само тя не знае от цялата държава? А, между другото, Ваня Костова е 1000 пъти по-добра певица от нея.

# 2 278
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Мира по-скоро си призна, че е лицемерка, останалото бяха пушеци само...

# 2 279
Тука сме се събрали една шепа простаци, аз не се обиждам, пълен гьон съм Simple Smile, ще ставам прокурор.
+1
И аз с теб. Пишем дипломна нали? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт