VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 1 /10.09.- 16.09.2018/

• 132 362
  • 3 407
  •   1
Отговори
# 2 595
  • София
Мисля, че Кулагин има нарцистично личностово разстройство, само той е най-велик, той е най-важен и всички трябва да се съобразяват, че е център на вниманието и всички го обсъждат и говорят за него.

# 2 596
  • Брюксел / София
Според мен, трябва да изкарат Кулагин. Мн са постни епизодите, само неговите глупости дават, другите участници го раздават статисти...Ако го разкарат може би ще е по-интересен форматът.

# 2 597
  • I want it all and I want it now.
Кулагин имам чувството, че е на хонорар. Дразни ги нон стоп 😅 Явно му плащат на час.

# 2 598
 Тия сичките имат манжа по договор, за кво им е бюджет

Много скучен сезон...

# 2 599
Този колагена дори няма топки да си признае че е с обратна ориентация. Педалче страхливо.
Да бе, няма  hahaha. Доста добре се очертаваха през костумчето, с което беше. Май, само се прай. Васка проби по същия начин преди време.

# 2 600
Кво толкова-искал-надявал се...... ама получи квото Брадъра реши. Важното е, че, се пробвАл Simple Smile

# 2 601
  • Испания
Днес започва испанският ВБ.

# 2 602
  • София
Според мен, трябва да изкарат Кулагин. Мн са постни епизодите, само неговите глупости дават, другите участници го раздават статисти...Ако го разкарат може би ще е по-интересен форматът.

Да, точно като Шеф Петров миналия сезон.

# 2 603
  • София
Азис не го бива за водещ, супер лигав е

# 2 604
  • софия
Аз гледам със закъснение записите. Стигнах до средата на вчерашния епизод. Наско и Папито са ми най-противни, а и онова ухиленето Ричард ли е какво е.
Нора си е тъпо парче. Честно казано въобще не ми е смешна. Тя е представителна извадка на един голям процент млади хора, което е повече от жалко.
Кулагин се е взел много на сериозно. Противен ми е. Прави се , че е нещо голямо , плюе по другите, а той самият е пълна нула.
За другите нямам наблюдения още.
/Плачкова ми е неприятна от много време - да вземат той и Пипи да си махнат ония гнусни израстъци на главите/
Аа и Мира....оххх леле този тон монотонен и тази степфордска маска ...кого залъгва въобще.
Диона прекалила със солариума, но иначе има уста и приказва, не клекна пред МЪЖЪТ Кулагин.
Стефан си е същото леке , от него поне знам какво да очаквам.

# 2 605

Ми, не, те просто само него дават
Едва ли другите дремят по цял ден

# 2 606
Азис си беше супер водещ,ама с перуките и с Катето Евро Simple Smile

# 2 607
Може да се търси сеира, обаче видяхме, че и Нора и Кулагин са неизчерпаеми. Да ги отделят, за да видим останалите какви са, що са.

Азис не го бива за водещ, супер лигав е
и особено как си рецитира репликите...

Момчето, което е нисичкото, Мистър-а, не ми е симпатичен - нито е красив, нито е строен, като питбулче е, а смехът е... сряз в корема може да получи човек като го чуе Crazy

# 2 608
Имам чувството,че на Нора мисълта ѝ тече по-бързо отколкото може да говори и става страшно Grinning

Каква мисъл у нея, какви пет лева?
😂😂😂 и аз това си помислих

# 2 609
Оф,Кулагин вече започна да омръзва.Такъв модел на поведение се изтърка вече.
Коцето е моят човек засега Simple SmileИзключвам лошият му вкус за жени Simple Smile
Харесаха ми двете соц дами,че избегнаха скандала.Ева е по-приятна,не се впряга .
На Азис смешките му се получават повече,толкова по -артистичен е от актрисата !

Общи условия

Активация на акаунт