VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 1 /10.09.- 16.09.2018/

• 132 416
  • 3 407
  •   1
Отговори
# 2 805
  • Варна
Да отбележа, че Дижона много изкуствено хлипаше снощи, докато разказваше историята си. Че легълцето си оправяла, манджичка нямало кой да им сготви....все са ги оставили на някоя баба родителите и, като са заминали за чужбина.

Ммдамм.. Щом е искала да се докаже пред майка си, значи тя не я е изоставила. По-скоро да я е оставила на баби и да е заминала в чужбина и да е пращала пари. И не ми се вярва в един момент Диона да не е имала опцията да замине при техните. Може би го е избрала сама, затова ми се струва пресилено да реве все едно е отгледана от вълци.

# 2 806
Мира Добрева моля, какво е това само Мира? Тя познава този бизнес много добре, който и да е той Joy
Знае тя за този бизнес по-добре от Нора, все пак когато Мира Добрева е дошла от Златоград в София, кариерата й стартира като танцьорка на пилон/стриптийзьорка.

# 2 807
  • София
От къде ги вадите тези компромати Simple Smile И така да е било, Мира се държи прилично, на такива скалъпени кадри нещо не се връзвам, то като припадъка на Яна.

# 2 808
Когато участваше Торнев, тя употреби в един пост израза " гнойна си" . Падна ми  много в очите, не й отива на претенциите и се изложи.  

# 2 809
На Мира тепърва ще гледаме излагациите.

# 2 810
  • Terra incognita
Това за Мира вярно ли е? Да не би да е просто клюка 🤔
Иначе в началото беше доста прикрита и лицемерна, а направо преигра, когато с най- театралния си тон разправяше на Кулагин да постъпи библейски, като даде и другата си буза 😂

# 2 811
Вярно е, аз го бях забравила. Чудех се защо ми е толкова лицемерна и изкуствена...помня много добре това писание. Мда...

# 2 812
Не вярвам, че е била танцьорка; кой знае кой го е измислил това.

# 2 813
Аз съм Тета седем пет и много ми е тъп брадъра...Stuck Out Tongue Winking Eye

Та какво готвеха вчера? Не разбрах какво ядят...веднъж не ги дадоха около масата седнали всички да се хранят...всички ли са с лични кошнички?

# 2 814
Спомних си за един подобен формат - Биг брадър фемили. Ами още има клипове от него в нета, невероятни истории, много цветни участници, сълзи, драми, агресия и.....поука от всичкото това. Виповете не са ми интересни, много его, много фалш и ....доставки и екстри по договор, излизания, инфо отвън, живи участия с избрани от тях. Не ми е интересно.

# 2 815
Точно заради това ми се гледа обикновен Биг Брадър, 'виповете' са чиста проба пародия. И семейния брадър беше много сполучлив.

# 2 816
  • 221B Baker Street
Аз не разбрах - тия с кошничките имат ли право да ядат от общата храна на останалите или не? Щото Кулагин с това фрешче и полупразната тарелка не го виждам как ще издаяни...

# 2 817
  • Пловдив
Нали в началото, когато трябваше Нора да избира чия храна да се пасира, биг брадър изреди кои са с доставки на храна. Другите би трябвало да нямат.

# 2 818
  • Испания
Спомних си за един подобен формат - Биг брадър фемили. Ами още има клипове от него в нета, невероятни истории, много цветни участници, сълзи, драми, агресия и.....поука от всичкото това.

Най-интересният сезон.

# 2 819
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Когато участваше Торнев, тя употреби в един пост израза " гнойна си" . Падна ми  много в очите, не й отива на претенциите и се изложи.  
Да, много грозно беше това. А най-голямата й излагация беше материалът с ултрас на Левски по случай годишнината от обесването на Апостола. Срам и позор!  Confused Така и не разбрах защо го излъчиха изобщо, при положение, че не беше на живо.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт