VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 1 /10.09.- 16.09.2018/

• 132 720
  • 3 407
  •   1
Отговори
# 2 835
  • Пловдив
Според мен носят очила заради осветлението, разбира се това са само мой разсъждения

# 2 836
  • Ню Йорк
Начиииии,предлагам - Новият,бъдещият сезон на  ББ,спокойно може да бъде  ББ Джендър !!!
Като съберат Лорд Минчев,Кулагин,Денди,Бенедикшън, и още няколко подобни елемента.
За разкош да добавят Шеф Петров,Емо Каменов,Луна,Захажаева...
И топ красавиците Нора,Джулката и още доста подобни има....
Sweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat Smile

Малиииии Simple Smile 

# 2 837
Заради осветлението?

Е те в тях и на работа да не живеят на свещи? Халосии.

# 2 838
  • Испания

Това носене на очила в затворено пространство много ме дразни, символизира човек който не иска да се разкрива, който желае да остане "скрит", най-вече избягването на очен контакт, в повечето случаи.

В испанския формат за забранени.

# 2 839
Напълно съм съгласна.
Очите говорят много, дори и човек да е влязъл в роля. Peace

# 2 840
  • София
Оф ,този Кулагин вече ми писва. Какъв ВИП е тоя бе - гримьорче. Ами то щом един гримьор се води ВИП, да вземат тогава в следващия ВБ да поканят подобни випове - фризьора на Алисия, маникюристката на Николета, масажиста на Галена, козметичката на Сашка Васева и т.н. Аз лично ще предложа сервитьорката на Мартина Вачкова, Къци Вапцаров и много други известни в България. То и тя ще да е ВИП точно толкова, колкото и Кулаги. А и е същия чишит - направо си е за ВБ

А кой каза за готвенето на Норчето

Последна редакция: пт, 14 сеп 2018, 20:45 от Lady Cassiopeia Duval

# 2 841
  • София
Квартирантите, ако са без слънчеви очила в къщата много ще ни разочароват. Та те на нищо не приличат. Жените без грим са плашила. Дадоха Норчето отблизо без грим, плю си в пазвата.

# 2 842
Колкото е ВИП 'мъжанаГала' Smile и не само...

# 2 843
То да е само той....

# 2 844
Осветлението в Къщата е от мощни като прожектори лампи, така че е нормално да слагат очила.

# 2 845
Въйййй, мернах промото и "аз съм Мира Добрева" така се е запенила, че ще й се спукат вените по шията. Егати истерията...

# 2 846
  • somewhere over the rainbow
Квартирантите, ако са без слънчеви очила в къщата много ще ни разочароват. Та те на нищо не приличат. Жените без грим са плашила. Дадоха Норчето отблизо без грим, плю си в пазвата.
Много ясно, че е заради това. Къде ги мързи, къде не могат да се гримират, но това, че са без грим е истинската причина да носят очила. Не го намирам за нередно, разбира се, че ще пазят реномето си.

# 2 847
  • София
Тихата Мира Добрева ще размахва пръст и ще вика ?! Явно много са я предизвикали. Май.... беше Норчето  newsm78

# 2 848
Не е много библейско това викане....

# 2 849
  • Испания
Тихата Мира Добрева ще размахва пръст и ще вика ?! Явно много са я предизвикали. Май.... беше Норчето  newsm78

...същата.

Може да е хвърлила първия камък и Добрева да е побесняла.

Общи условия

Активация на акаунт