VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 1 /10.09.- 16.09.2018/

• 132 703
  • 3 407
  •   1
Отговори
# 2 940
  • Варна
Лора бременна ли е??? Thinking

# 2 941
  • София

Щото му мълчат. Няма никой, който да му каже няколко приказки, да ревне гейчето и да млъкне завинаги.
[/quote]

Обаче Биг Брадър ме изкефи като му каза в изповедалнята снощи "Чао, лигльо!"

# 2 942
  • София
Аз пък от вчера седя и се чудя как от толкова хора в тази къща никой пък не му затвори устата на Кулагин? Стигам до извода, че никой не е достатъчно интелигентен, че да му каже две думи и да го засрами. В такъв момент много ми липсва една Миглена Ангелова или Евгени Минчев. Просто ума ми не го побира, че никой не го затапва, а имаха толкова много възможности. Поне Стефан мислех, че ще го засрами нещо, ама тц...

# 2 943
  • Ню Йорк
Нора е супер артистична, супер пее и е супер секси и .... супер скромна  Joy Joy Joy Joy

# 2 944
  • Sofia
Тя се е спазарила да спи там  Whistling
Въх ...СУПЕР Нора  newsm20

# 2 945
Точно това попитах и аз☺

# 2 946
  • & I'm not the only one
Лорчето много сбръчкано за 30 годишно моме  newsm78 Tired
Ама Кулагин никой не го бъзга за вицепремиерстването  newsm78.Що тъй? Явно се смята за същото като визцепрезидент  Laughing
На 35 г е, но от години ми прави впечатление, че има бръчки. Simple Smile
Но пък лично на мен ми е симпатична и я харесвам.
Може би употребата на наркотици и алкохол има своето отражение.
На мен ми есимпатична въпреки състареността й.

# 2 947
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ох, Господ да си прибере вересиите... То не е гига, мега, супер, ултра красива, талантлива, артистична, танцувална, секси, умна.... Пропуснах ли нещо?  Laughing

# 2 948
  • София
Уф, започва да ми липсва Мегз....
Ама ако започне да ми липсва Ирина Тенчева, вече ще е страшно...

# 2 949
Признавам на Бай Брадър, че винаги намира уникални тъпигьози за ВИП-а....Но сега надмина очакванията ми! Нора, завалийката как живее с тоя вакуум в главЪтЪ Laughing

# 2 950
  • & I'm not the only one
Диона: И аз и Лора сме секси, това не е талант!

# 2 951
  • Брюксел / София
Нора има такова самочувствие, че съм втрещена! Как е възможно човек, който не може да върже едно изречение и да срича да има подобна самооценка. Отвратително! Май от всички изключително глупави и необразовани - златки, джугани, Моники и Сие тази е най-тъпата!

# 2 952
Да вкарат гея от сезона с падналия самолет Simple Smile

# 2 953
Парите дават страшно самочувствие, особено на прости хора.

# 2 954
  • София
Това същество Нора е извънземно бре! То бива таланти, ама то всичко у нея се събрало.

Гледам и не вярвам на ушите си този път. ББ просто се надмина- не знам дали къщата е виждала толкова тъпота наведнъж.

Общи условия

Активация на акаунт