VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 1 /10.09.- 16.09.2018/

• 132 723
  • 3 407
  •   1
Отговори
# 2 925
То където президент, там и вицепремиер, там и прокурор Satisfied

# 2 926
  • София
Ааааа майкоооооооооооо, Норче млъкни ма!!!

# 2 927
Лорчето много сбръчкано за 30 годишно моме  newsm78 Tired
Ама Кулагин никой не го бъзга за вицепремиерстването  newsm78.Що тъй? Явно се смята за същото като визцепрезидент  Laughing
На 35 г е, но от години ми прави впечатление, че има бръчки. Simple Smile
Но пък лично на мен ми е симпатична и я харесвам.

# 2 928
Стефчо ми е антипатичен. Много.

# 2 929
  • Испания
Ванко 1 много е остарял.

Много. Обаче адски ми прилича на Антоний Бакалов.

# 2 930
Тъпа мисийка.

# 2 931
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бе дават ли ти -взимай 😂
Премиер, президент, прокурор 😄
С нахалство към прогрес

# 2 932
  • Ню Йорк
Нора ме дразни, ама Кулагин ме изкарва извън кожата. Писнало ми е от комплексари, мъчейки се да се изкарат нещо голямо. Сещам се за вчера, Нора била спала с негър, Диона с нам си кой, ама като го попитаха за него  - хоп нямали право. Ей от такива ми се повръща...

Щото му мълчат. Няма никой, който да му каже няколко приказки, да ревне гейчето и да млъкне завинаги.

Боженка де се бута, при положение, че тя таланти няма, освен да се прави на мъж с тоя глас.

# 2 933
Къде е Яна?

# 2 934
  • София
Имам чувството, че Ева и Ваня са имитирали пред ББ някаква вражда, колкото да реши да ги покани и да си помисли, че ще са интересни участници. Вече след като с влезли в шоуто, явно са преценили, че няма нужда повече да се правят на сърдити.
А, относно това, кой, какво казал във визитките... нека да не забравяме, че кадрите се сглобяват от ББ Wink
Да, сглобяват се, но от казани и направени неща, а не изсмукани от пръстите.  Peace
Казани неща, които излизат да се верни обаче.
И да, режисират се от ББ и визитките, както и цялото театро вътре...дава наклон, казва кой какво да каже, как да се държи....
като е попитал Ваня - "в едно интервю казваш еди що си...би ли го повторила, моля"...и ей ви визитката.
Е, да де... аз нали точно това казвам. Че ако не си казал нещо, няма как да го вкарат в устата ти. Може да те провокират, да монтират, но няма как да кажат нещо с твоя глас, ако не си го казал... нали така?   Wink

# 2 935
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Прецедентът се вкисна, че никой не иска да й слуша мъдрите идеи.  Laughing Плачков не знае нито една песен на Тоника?  Crazy Сигурно само на жена си знае репертоара.

# 2 936
  • София
Стефчо ми е антипатичен. Много.

Не само на теб!

# 2 937
Бе дават ли ти -взимай 😂
Премиер, президент, прокурор 😄
С нахалство към прогрес
И "кучетата си лаят, кервана си върви."

# 2 938
  • Испания

Там е. В дамската група.

Нора ненавижда Божана.

# 2 939
И Нора и Калугин са ми поравно противни. Като малко по-гнусен ми е гея. Странно но Диона ми прави много приятно впечатление. Мисля че е най- красива в къщата и е приятно хлапе

Общи условия

Активация на акаунт