VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 1 /10.09.- 16.09.2018/

• 133 925
  • 3 407
  •   1
Отговори
# 3 015
  • 2860 км северно от Екватора
Единственото хубаво нещо на Нора са очилата.
Между другото някой знае ли каква марка са?
Вчера беше с CD, днешните не им видях логото.
Днешните ме грабнаха.
Целия отбор са с дизайнерски очила.

# 3 016
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не съвсем. Ако може сигналът да пристига без Нора. Много ли искам? М?
Няма как, тя изпъква най-много винаги. Еманация на каквото се сетиш.  Mr. Green

# 3 017
Ей ма..ида...ходих да мия зъбаците. Нещо? Изтървах ли...или обичайното даваха...

# 3 018
Ох, днешният епизод е много забавен. Нора колкото и да ме дразни с тази нечувана тъпота, без нея ми се струва, че ще е скучно, трябва поне 2-3 седмици да остане още, хубаво да "блесне". Laughing

# 3 019
  • Бургас
Къде му отиде походката с вирнат задник на колагенин?! Видяхте ли като се фръцна да си ходи в спалнята, обиден. Не е дебел, но е мазен и ходи като с последни сили. Joy

# 3 020
  • София
Никак не харесвам Божана и Нора. За мен в тези момичета няма нищо женствено.
Колкото повече гледам обаче, все повече харесвам Мира. Някой писа, че се оттеглила като мишка. А заслужава ли си да се разправя с толкова прости същества като Кулагин и плеймейтката? Нора е типичния пример за пълен простак с малко власт в определена ситуация - става само да й гледаме сеира.

# 3 021
Норка отдале й личи, че в къши е яла шамари здраво от мама или тате, това е тъпо и упорито, дрънкали са я всекидневно. Само се чудя как е възможно бг мъж с пари да харесва такова подобие на жена, на човек, какво говорят с нея, та и пари й дават ,леле свещена простота! Божана никога не ме е кефила, отдалече й личеше, че е вятър и мъгла, много е млада да злоупотребява чак толкова с алкохоли и фчдруги неща, даже Лорка бледнее на нейния фон, смятай.

# 3 022
  • I want it all and I want it now.
Нора фъфли с пълна уста и нищо не и се разбира. Освен този за косата и да дойде веднага от София до Нови Хан 😅

# 3 023
Никак не харесвам Божана и Нора. За мен в тези момичета няма нищо женствено.
Колкото повече гледам обаче, все повече харесвам Мира. Някой писа, че се оттеглила като мишка. А заслужава ли си да се разправя с толкова прости същества като Кулагин и плеймейтката? Нора е типичния пример за пълен простак с малко власт в определена ситуация - става само да й гледаме сеира.

Написах, че Лора се оттегли като мишка...

# 3 024
Приготвихте ли се за гласуване  Sunglasses

# 3 025
Не може, Смайли, не може. Сигналът си върви с Норчето. И затова се забавя, прихванал е от нея и забравя пътя.

Къде го пък видяхте "вирнатия задник" на Кулагин? Joy
Ужас, два часа ли ще ни мъчат?

# 3 026
  • Ню Йорк
Розмарин е като кралица на бала в гимназията  Sick

# 3 027
Цитат на: passionbiojuniper link=topic=1062097.msg37349268#msg37349268 date, 1536952174
Норка отдале й личи, че в къши е яла шамари здраво от мама или тате, това е тъпо и упорито, дрънкали са я всекидневно. Само се чудя как е възможно бг мъж с пари да харесва такова подобие на жена, на човек, какво говорят с нея, та и пари й дават ,леле свещена простота! Божана никога не ме е кефила, отдалече й личеше, че е вятър и мъгла, много е млада да злоупотребява чак толкова с алкохоли и фчдруги неща, даже Лорка бледнее на нейния фон, смятай.
Нито сме видели дали злоупотребява, нито е направила нещо нередно. Разходете се до Амстердам, хапнете едно кексче. Голяма драма.

# 3 028
Тъпо,тъпо,тъпо...

# 3 029
  • Бургас
Не може, Смайли, не може. Сигналът си върви с Норчето. И затова се забавя, прихванал е от нея и забравя пътя.

Къде го пък видяхте "вирнатия задник" на Кулагин? Joy
Ужас, два часа ли ще ни мъчат?
Ми дупи се нарочно когато върви.

Общи условия

Активация на акаунт