VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 1 /10.09.- 16.09.2018/

• 132 797
  • 3 407
  •   1
Отговори
# 1 935
  • Някъде в Матрицата
Правилно и добре си го каза Норчето. Санитарка. Къде работят санитарките? Ами в заведения, където има болни хора. В този случай, психично болни. 😂😂😂😂

# 1 936
Въш-може би е микс от въй и къш.
Във Варна не казваме "въй", това е бургаски израз. Може би е искала да каже къш, но нали и бягат думите..ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ МЕ КАРА ДА МЕ Е СРАМ ЧЕ СЪМ ОТ ВАРНА. Позор!

# 1 937
Правилно и добре си го каза Норчето. Санитарка. Къде работят санитарките? Ами в заведения, където има болни хора. В този случай, психично болни. 😂😂😂😂

Ооооо...такава дълга логическа връзка да е напровила ли....никогаж!

# 1 938
  • & I'm not the only one
Айде реклами, отивам за винооо : ))

# 1 939
Само аз ли намирам известна прилика?
Скрит текст:
Да, като брат и сестра са Simple Smile Колагенин и на Ваня Червенкова мяса..

# 1 940
Отивам да мия блендера аз...кат нямам домашна санитарка Joy

# 1 941
  • София
Интелигентната Патраш произведе президента Нора в президентша... не е за вярване, но явно не прави разлика...  ooooh! Mr. Green

# 1 942
  • Далечният изток
Патрашкова днес и при Гала, а и сега защо използва "президентша" ? Това е жената на президента, а жена - президент, си е президент, а не президентша...
Добре, че Е. Минчев е там, та малко по-нормално да понеса тоя лайф с Кали и Сл. Вътова....

# 1 943
  • ВАРНА
 Добре знам,какви изрази употребяваме във Варна.Да се срами баща и-Николай Недков за чавето си.

# 1 944
Мисля че ще е удачно, в близките дни, да вкарат в къщата Луна.

# 1 945
Минчев реже ли,реже... Grinning
Папи Ханс да си свали краката от Кулагин,ахахахахахах
Защоооо Розмари да чисти веце-та??????????
Неистинска моделка наказва истинска...

# 1 946
Само ако знаете как ме дразни Патрашка 😒 Що се прави на противничка на Златките. Нали я видяхме как си другаруваше със  Златка Бляк и се опитваше да ѝ налива мозък в празната кратуна. Да не си спомняме, че подгъзуваше и в т.нар. предаване на НЛО.

# 1 947
Колагена ми мяза на Ваня Червенкова.
Умрях от смях с Мира и начина по който ядеше. Бива ли толкова превземки?

# 1 948
Само аз ли намирам известна прилика?
Скрит текст:

Предполагам, че при Кулагин е търсен ефект да прилича на Тото. Но Тото е мъжествен, а Кулагин си е типично мазен гей - те имат едно такова излъчване, мазно. Само Карамазов го няма, предполагам полага усилия да не го придобие, а може и да е мъжът в гейдвойката. Докато женствените гейове имат излъчването на Кулагин.

# 1 949
Кулагин по-скоро Мегз напомня отколкото Луна...

Общи условия

Активация на акаунт