VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 1 /10.09.- 16.09.2018/

• 132 593
  • 3 407
  •   1
Отговори
# 2 235
При положение, че има тетрадки и чанти с лика на Гериту Никол, оптиката ми бълва реклами с циците на НиЛо и т.н., мисля че еднодневни " атракции" като Кулагин не стряскат никой тийн или дете. Тия неща ги обсъждат в училище... че и в детската. И са им интересни от време на време. Защо ли Кекс стана такъв хит?  Нима заради прекрасния текст? Дори и да създадете прекрасна стерилна среда у дома, там се срещат с всякакви деца. По-добре е да се обсъждат такива неща в дома, за да не изпадат в неловки или дори опасни ситуации извън дома.
Не насърчавам децата да гледат ББ или каквото и да е, но и не припадам ако го гледат. Нито ходя да обиждам хора из форума Simple Smile

# 2 236
Аз така и не разбрах защо някой трябва да напуска,или да се включва все едно насила?Това си е представителна извадка от обществото,от където и да го погледнем.Е,някои групи не са представени както трябва,но ги има Grinning

# 2 237
Ами да дават стойности неща, ама не дават. Коментирали сме го това е предните сезони...принципно си права.
Но повечето го гледаме като отдушник и възможност да се отпуснем за кратко и да избягаме от ежедневната рутина.

Мисля няма две мнения по въпроса, че отдавна ББ рие дъното.
То и обществото ни отдавна рие по дъното, с много малки изключения. Съгласна съм с твърдението, че брадъра показва точно какво ни е обществото.

# 2 238
Айде...да се подкрепим...вземайте, че се разграби...пасирала съм го

Другото е бошлаф работа Joy

# 2 239
teta75 ти като захапеш няма пускане Grinning

# 2 240
Туй жълтичкото, печен патладжан с риба ли си ми пасирала?

teta75 ти като захапеш няма пускане Grinning

Добре, че не е мъж, че като я захапеш... Joy

# 2 241
Аз като по-малка.... Ъъъъ.. Така де, бях малка, когато даваха първите биг брадъри и вип брадъри и първо, че наистина нямах интерес към предаването и второ, че това, което съм видяла, не само от тоя формат, а и от други, по никакъв начин не ми е повлияло да стана деградирала. Така че това предаване по никакъв начин няма да повлияе на децата ви, ако те са добре възпитани от вас. Сега уча, изкарвам добри оценки, чета книги, чувам, виждам, дишам и т.н. Не, че някой го интересува това, но все пак хората, които плюват формата, трябва да знаят, че примера на децата го дават първо те, после предаванията

Последна редакция: чт, 13 сеп 2018, 13:39 от Everythhing

# 2 242
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Тете, аз ще взема това тъмнорозовкото, мерси!

# 2 243
  • София
Чак ми стана мъчно за Мичка.
Пичие довечера, че сега е работно време, да не се орезилим Simple Smile

# 2 244
Аз пък, като "малка" бях за Здравко Simple Smile После за жена му. Не че са ми кой знае какви любимци, но всички останали ми бяха по-неприятни.

Искам да знам повече за курсовата работа на Нора - може би мнението ми за нея ще се промени. Искам предаването да обърне внимание на тази тема Simple Smile

# 2 245
Довечера ще има ли номинации? Или ги чакат да се посъбере матрЯл за насъскване...Очаквам да експлоатират яко историята на Ева и Ваня, но явно ще е по-натам, за да е по-гнусно.
Божана ми интересно дали постоянно се държи все едно е на транквиланти, като тасманийския дявол ми е.

# 2 246
Искам да знам повече за курсовата работа на Нора
Дипломна, дипломна. И на мен ми стана интересно.

# 2 247
  • На морето!
Първи дневен член: да преброим оставащото простолюдие в темата. Bowtie
Петя Ивайлова, дипломната работа сега си я пише Нора, като излезе вече щяла да е готова, така каза момето.

# 2 248
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Искам да знам повече за курсовата работа на Нора - може би мнението ми за нея ще се промени.
Каза, че дипломна работа пише.  Peace

# 2 249
Да дам мнение и аз за телевизията - възпитава и още как. Особено много влияе на ограничените и глупави хора, които смятат, че всичко, което им показват по телевизията е истина, в т.ч. и новините.
Веднага давам пример, за да ме разберете:
По новините на всички телевизии изтече следната информация - президентът на САЩ Доналд Тръмп, не присъства на опелото на (политическия му опонент - бел. аз) Джон Маккейн. Присъстваха Обама и Буш младши. По това време, Тръмп играл голф.
Извод - Тръмп е идиот.
ОБАЧЕ удобно пропускат фактът, че Тръмп НЕ Е БИЛ ПОКАНЕН на опелото.
Ето как телевизията възпитава определени нагласи по отношение на Тръмп.
И хората вярват. И то възрастни хора.
А какво остава за деца?
Показват им по телевизията една мацка, която е мис не-знам-си-каква. Същата тази мацка става известна, гледаме я често я по ТВ, я в Интернет, и да, тази мацка става ролеви модел за момиченцата. Защо? Защото особено в пубертета, родителите са по-скоро врагове, отколкото приятели на децата си. И е много трудно в тази възраст да удържат фронта срещу напудрените ТВ и Интернет персони, които ръсейки един куп глупости, стават пример за подражание на младите. И после се чудим защо младите момичета се държат като парцалеси - ето затова!

Общи условия

Активация на акаунт