VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 1 /10.09.- 16.09.2018/

• 132 579
  • 3 407
  •   1
Отговори
# 2 295
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз съм дама от типа на Сашето 😆 Пък сме и една зодия, та съвсем. Сърбам здраво с лъжицата и ич ми не е. Айде въшкам се да пробвам лещата 🤣
Ари, сакън, не яж! Този сезон лещата и мусаката са демоде.  Laughing

# 2 296
Аз съм дама от типа на Сашето 😆 Пък сме и една зодия, та съвсем. Сърбам здраво с лъжицата и ич ми не е. Айде въшкам се да пробвам лещата 🤣
Ари, сакън, не яж! Този сезон лещата и мусаката са демоде.  Laughing

Само макаронки с майонеза може Grinning

# 2 297
Нора нарича Розмари РозмариН....Ох, ще падна от смях....

# 2 298
Мира, колкото и да не ми се вярва ми е симпатична...за сега Simple Smile Беше до болка откровена, защото не всеки би си признал, че е готов на компромиси, за да се хареса. Разбирам я напълно, защото съм имала не малко подобни ситуации, но не бих си го признала в ефир.

Мира, от това, което съм гледала в Черешката на тортата, е перфекционист. Обича луксът, обича себе си, обича живота. Трудно понася остаряването и никак не е лесна. Но успех не се постига лесно в живота, а тя за мен е успяла жена. Тъй като живеем в мъжки свят, за да успее една жена, е необходимо да прави много компромиси. Включително и за да се хареса. Щото ако тръгне веднага с рогите напред, ще я натирят, а тя това не го иска. Смятам, че в един момент ще покаже себе си - твърда, знаеща какво иска и как да го постигне, женствена, лукава, харизматична, нищо, че вече не е първа младост. Типична жена - вамп. Дано да я видим такава.

# 2 299
А царевица? Тя нали е за работническата класа? Охх, не е лесно! Тъй обичам леща 😆 Как ще преживея. Добре, че и пъстърва обичам, ама сега се притесних, да не е прекалено евтинджос. Май ще трябва само на лаврак да мина, да съм по хай. Тъкмо малко ще заслабна 🤣

# 2 300
Малко ми е инфантилна Мира Добрева....една такава бяла и добра и само ръси мъдрости и как учудено клати глава при чуждите скандали....И нещо силиконът в устните й не е сполучлив - не ги разбирам разните там филъри динамични или статични, но долната част на лицето й е деформирана цялата около устните.

# 2 301
Сьонга на пюре няма ли да има?

На Мира Добрева нещо са ѝ набрали продуцентите, затова в Господарите се бяха заели снощи с нея. Очаквам да я злепоставят сериозно и да изхвърчи сравнително бързо.

# 2 302
А това с яденето също ме дразни - очевидно нямат лимит в бюджета и кетъринг им носи какви ли не вкуснотии, които си ги хапват пред камерата сладко-сладко. Скандалите за храна и цигари са класика в една къща на ББ и ако това липсва не знам как ще удържат зрителския интерес само със скандали Нора-Кулагин например. А, и да вметна, че тази Диона ми е крайно антипатична.

# 2 303
Леле, как разплака девойката тоя Кулагин...
А как разбирате, че има силикон в устните. Или то си се знае от самите тях?
Аз съм дърта, но въобще не знам, че Ева и Ваня Костова са в конфликт. Въобще бая съм поизостанала.
Също не знаех, че Заки е педе*уга

# 2 304
  • sofia
Нора нарича Розмари РозмариН....Ох, ще падна от смях....
Обаче, Нора завижда на Розмарин. Как я нахендри само да мие тоалетните. Освен, че е тъпа и грозна, Нора е и завистлива.

# 2 305
Аз пък се чудя на Петко жена му защо я пощадиха. Само нея не я подложиха на излагация Simple Smile

Защото участниците са нечетен брой... пък и никой не се изложи чааак толкова.

# 2 306
Кришка да, така е. Обаче Розмари реагира мъжки, и сега ако си приеме безропотно и достойно мисията ще извлече позитиви.

# 2 307
  • София
Много завижда даже. Сега очаквам конкурс Мис ВБ и Розето да е първа. Нора ще позеленее. Mr. Green

# 2 308
  • София
Още няколко дни, и ще им дадат някоя мисия, с която ще ги оставят уж гладни за една седмица. И ще започнат да се карат, кой колко манджа и филии е изял.

# 2 309
  • София
Аз пък се чудя на Петко жена му защо я пощадиха. Само нея не я подложиха на излагация Simple Smile

Защото участниците са нечетен брой... пък и никой не се изложи чааак толкова.

Четох във фейса, че тя не е била в къщата, заради припадъка. Аз лично не се сещам дали е била снощи или не. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт