VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 1 /10.09.- 16.09.2018/

• 132 336
  • 3 407
  •   1
Отговори
# 2 430
  • Испания
Лудото Ленче какво е пуснало пиргите над тиганите...

И цигара размахва...

# 2 431
  • Тра-ла-ла
Припадна си истински, главата и се олюляваше, явно вече и е причернявало, като се подпря на кухненския остров. И тупна истински.
Бая кръгчета направи с главата преди да се строполи. Да не говорим, че баш като тръгна да й става лошо и Петко й обърна гръб и си тръгна

# 2 432
Ми като ви е толкова акъла...ляга се бе...що чакате като талпи да паднете...
Докато се усетя да лягам долу два пъти като Янчето си падах, добре че от години не ми се е случвало.

# 2 433
  • Някъде в Матрицата
До тука нищо съществено.
Дали да не сваля маската и да се намажа малко със серум за 1500 паунда? 😂😂😂 Серума, подарък от Англия, в Черешката пак беше ползвал някакъв скъп продукт от Ингланд. Все неща от там. Да няма връзка с някой Лорд? 😉

# 2 434
  • Пловдив
"Аз се гордея, защото нямам пари от само себе си." Grin

# 2 435
  • София
   Само веднъж съм припадала, бременна, гладна, в голяма жега, на зъболекарски стол.Зъболекарката ми изграждаше зъб и ми беше набутала всякакви железа в устата и стоях 45 минути с отворена уста.Накрая само усетих как олеквам и ми се свива светлината пред очите и стана тъмно.Падна ми кръвното.

# 2 436
Педала си е педал, погази си магариите и по тв.

# 2 437
  • & I'm not the only one
Чисти сметки -чисти приятели ! Нора й българския й Joy

# 2 438
Сестра ми е припадала след порязване с нож. И тя не знаеше как се случи. Аз съм припадала като ученичка, но от горещина. Странното е, че успях да се хвана за едно менгеме (това в часа по практика) и след това не помня нищо. А са се опитвали да ми откопчат ръцете и да ме сложат да седна. Припадна си Яна според мен. А от Петко какви емоции се очакват? Аз също не съм по емоциите, дори и при такива ситуации.
Кулагин сваля ли я тази пижамка?

# 2 439
Припадането беше фейк, ако нещо стане реално ББ няма да им гледа сеира, ще вземе мерки. Театроооо...

Кулагин им прави цялото шоу, без него може да гасят лампите.

# 2 440
Клевета ли...не знаех че е престъпление да идеш до Сингапур Joy...че да я съди за клевета.

# 2 441
  • Някъде в Матрицата
Айдеее, чантите да влизат. 😂😂😂

# 2 442
  • Испания
Чисти сметки -чисти приятели ! Нора й българския й Joy

Защото тя "реже и беси", както каза вчера.

# 2 443
Вярно ако не беше Нора, Кулагин нямаше да е в къщата.

# 2 444
Е, че грозен, селски скандал. Тая Диона какво се пъне, като е лабилна и го знае Кулагин, че като захапе не пуска, къде се вре между шамарите. От Кулагин поне знам какво да очаквам, да провокира, да се заяжда и т.н. Кухите лейки много ме дразнят и двете.

Общи условия

Активация на акаунт