VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 1 /10.09.- 16.09.2018/

• 132 317
  • 3 407
  •   1
Отговори
# 2 640
  • Испания
Минчев е кръгъл глупак, който смята, че хората го обожават. Непоносим е.

# 2 641
Лорд Минч отдавна издиша. Лафовете му в последните сезони са толкова заучени. И като ги изръси и почва да мига и нервно да се оглежда дали публиката му се радва Rolling Eyes Преди беше по-готин и по-естествен
И сега си е готин, абстрахирай се.

# 2 642
Този вид заяждане си е чисто педалско!
Грозно, злобно, елементарно и натрапчиво!
Ужасих се, че Гала с нейните претенции съжителства с такъв уж мъж!

# 2 643
  • Тра-ла-ла
Лорд Минч отдавна издиша. Лафовете му в последните сезони са толкова заучени. И като ги изръси и почва да мига и нервно да се оглежда дали публиката му се радва Rolling Eyes Преди беше по-готин и по-естествен
Почваш да ме съмнясваш. Оная снимка с чупещото мъжко глезенче, сега и Женята. Trollface

# 2 644
  • София
Една приятелка изкоментира по повод Стефан и разказаното от него за Гала и как шофирала за него цели 100 км. - за 13 години заедно,това ли е най-силният момент,който можа да разкаже ? ...

Ми, това се е сетил и е решил, че е лесно разбираемо за хората и достатъчно не лично, за да го разкаже. Ако разкаже нещо по-сантиментално освен, че според мен би било твърде лично, също така за тях си има някаква стойност, които другите не биха разбрали и не би могло да бъде представено.

# 2 645
Почваш да ме съмнясваш. Оная снимка с чупещото мъжко глезенче, сега и Женята. Trollface
Очакваш да се вържа нещо ли  Joy. Женката си е пич. Joy

# 2 646
# 2 647
Аз повече се впечатлих, че 100 км. за Стефан са огрооомно разстояние и страшен жест.

# 2 648
  • София
😂😂😂😂

От фейсбук
Скрит текст:

# 2 649
Трябваше да дадат всеки един от участниците в мисията, а не избрани. Кутията "Мразя Нора" беше предназначена за Кулагин, а не за Галкин Стефчо.
Момичетата(Нора и Диона) много добре казаха на Кулагин, че проституира, но той се прави,че не е чул и явно има защо.
А този Ричи се хили като настъпена краставица.

# 2 650
Аз повече се впечатлих, че 100 км. за Стефан са огрооомно разстояние и страшен жест.

Ми може с тротинетка да е дошла. Доста си е и още как.

# 2 651
Имаше няколко останали кутии, интересно какво пишеше на тях, Стефан каза, че няма как да ги вземе.То пък голямо чудо , че някакъв там си те "мрази", като почнат да се цупят....

# 2 652
  • Далечният изток
Чак сега си пуснах да гледам на Нова плей, че бях на волейболна вълна. Не сте коментирали тези, които не ги дадоха какви кутии са взели. От това, което видях - Наско - първата кутия е "спал съм с Мария" и втората "падам си по какички", но интересно защо там нищичко не дадоха. Божана - "взимам наркотици", "не съм правила групов секс", освен това което дадоха - "влюбена съм". Ванко 1 - "не съм сводник". Стефчо Галов супер нарцис - "красив съм", "жените ме свалят постоянно"... Папи пък и той - "България ме боготвори"...

# 2 653
  • 221B Baker Street
И голям праз като е взел кутията Мразя Нора. Трябваше да вземат колкото се може повече кутии, а като гледам, май на Стефан бяха най-много. Другите кво се стискаха толкова, че не ги взеха останалите?!?

# 2 654
Кутиите на Кулагин и Ричард какви бяха? Жалко, че не показаха от всички по-малко.

Общи условия

Активация на акаунт