VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 1 /10.09.- 16.09.2018/

• 132 270
  • 3 407
  •   1
Отговори
# 2 655
А ето на какъв коментар за Кулагин попаднах:
Публикувано във факти.бг:  Вальо го знам от малък- израснахме заедно в панелка в краен квартал. Руснака не идваше да го вижда- майка му го отгледа сама жената. Тя беше шивачка. Вальо от малък си беше феминизиран- ходеше с клинове, чорапогащници и прочие, гримираше се, майка му шиеше блузи с пайети и прочие. На 17 го нападнали след училище- учеше в Техникума по финанси в Хасково. Та след училище го нападнали братя роми и се редували да го изнасилват цяла нощ. От там се хахна- майка му от ужас накара руснака да даде пари, купиха жилище в София и го прати там да следва в НБУ - моди. Като се върна след 1 година изглеждаше така, както изглежда в момента.... Тъжна работа.

# 2 656
  • Испания
я и го прати там да следва в НБУ - моди.

Брех! Не знаех, че в НБУ има моди.

# 2 657
Не го вярвам това, само като прочетох източника, сега какви ли не глупости ще се пишат. Peace

# 2 658
Покрай всеки Брадър изпълзяват долни душици да ни просветляват за детството на някой участник, ползвайки за тази цел някой гнусен сайт. Пък участниците като излязат от къщата да ходят да доказват, че нямат сестра.

# 2 659
  • Испания
Ами, да. Препечатващият тук сам се охарактеризира.

# 2 660
  • Далечният изток
Кутиите на Кулагин и Ричард какви бяха? Жалко, че не показаха от всички по-малко.
На Ричард май нещо от сорта на "влизам, за да спечеля" ми се видя, ама не съм много сигурна. Кульо - освен "Нора не трябва да бъде известна", другите две кутии не мога да ги разчета...
Лора- "търся мъж като баща ми". Папи - "изневерявал съм на жена си" и "нямам гадже".

# 2 661
Кулагин не ми харесва за това, че умишлено търси кой да обиди, за да стане скандал и ми идва прекалено вече.
Много харесвам Петко и Яна. Вижда се,че Петко много я обича и са много мила картинка.

# 2 662
  • 221B Baker Street
Да, бе! Ще стане такова нещо в Хасково и никой няма да разбере - ни полиция, ни медии... След подобно изнасилване жертвата определено ще има нужда от лекарска помощ, а в болницата са длъжни да уведомяват полицията при такива случаи! То, да не става ей тъй! Глупости на търкалета!

# 2 663
  • Испания
НЕИЗЛЪЧВАНИ КАДРИ! Розмари и Константин със своите истории

https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria/videos/vb.40557285 … ype=2&theater

# 2 664
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Много нескопосан припадък. Такова въртене. Как камерите точно тогава пък я бяха фокусирали. И после сценки ала Красавицата и Звяра.
От какъв зор ще се преструва? И тази певицата в жълтия халат - защо не я хвана като я видя че припада...а стои и дори като падна нищо не направи, а дочака мъжа й да дойде?!? От такова падане може доста сериозно да се пострада.
Как от какъв зор?! Сценарий примерно. Не познаваш ли Вип Брадър и похватите му?! Rolling Eyes
Загледах го след припадъка - нищо не последва?! Пак  - каква беше целта - дори и режисиран да е?
Да покажат Петко като мил и любящ съпруг. Ей така помеждудругото.  
Загледах го след припадъка - нищо не последва?! Пак  - каква беше целта - дори и режисиран да е?
Оффф, бях забравила, че ти обичаш на всяко питане да получил смлян отговор и готово решение без да се напъваш Trollface
Ами да, търся по-дълбок смисъл, стори ми се супер плоско да е това... а то това ли било... страшно интересно, уау... не знаех че да носиш на ръце жена си, която е припаднала е нещо великолепно и нечувано ... Disappointed Relieved
Щом това го считате за "смилане", представям си ви мисълта в по-сложни неща Laughing

# 2 665
Кулагин е известен от няколко години. Дори случаят да е бил отразен в полицейските сводки, кой е чувал за него преди 15 г., когато е бил на 17, че да го помни?!

# 2 666
  • & I'm not the only one
По повод коментара за Кулагин - хем е бил феминизиран, разбирай чувстващ се като момиче,на който даже майка му е шила дрехи в това му изживяване, хем се бъгнал след групово изнасилване...

# 2 667
Каква е целта ли на ББ с припадъка - ами толкова си може..само това измислил...не е гениално, да..но отдавна знаем колко НЕмогат сценаристите.. 😆

ББ....по договор да ми се сервира кафето, сега!! По договор го имам...

# 2 668
АMи айде и аз да кажа днес задремах Embarassed от скука...а съм фен!
Метеросексуално самоопоределилия се мъж . КАЗА аз не спя с мъже и с жени...в цялата държава няма кой да каже че е бил с мен..призовавам ги всички ми аз съм новите мъже метеросексуални..ЖДНБ..горкото ТО

Може да е девствен Trollface
Къде?!?

не видите ли бре ?? в мустачетооо

# 2 669
  • София
А ето на какъв коментар за Кулагин попаднах:
Публикувано във факти.бг:  Вальо го знам от малък- израснахме заедно в панелка в краен квартал. Руснака не идваше да го вижда- майка му го отгледа сама жената. Тя беше шивачка. Вальо от малък си беше феминизиран- ходеше с клинове, чорапогащници и прочие, гримираше се, майка му шиеше блузи с пайети и прочие. На 17 го нападнали след училище- учеше в Техникума по финанси в Хасково. Та след училище го нападнали братя роми и се редували да го изнасилват цяла нощ. От там се хахна- майка му от ужас накара руснака да даде пари, купиха жилище в София и го прати там да следва в НБУ - моди. Като се върна след 1 година изглеждаше така, както изглежда в момента.... Тъжна работа.
Това звучи ужасно.

Общи условия

Активация на акаунт