VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 1 /10.09.- 16.09.2018/

• 132 317
  • 3 407
  •   1
Отговори
# 2 610
Актрисата тази вечер изглеждаше сякаш сама се е гримирала.

# 2 611
  • София
Много нескопосан припадък. Такова въртене. Как камерите точно тогава пък я бяха фокусирали. И после сценки ала Красавицата и Звяра.
От какъв зор ще се преструва? И тази певицата в жълтия халат - защо не я хвана като я видя че припада...а стои и дори като падна нищо не направи, а дочака мъжа й да дойде?!? От такова падане може доста сериозно да се пострада.

# 2 612
Еми Кулагин като е в къщата..тя в косата беше въйййй /за сашето/

Припадака беше  игран  сигурно 3 ти дубъл  Laughing и затова актьорите седяха леко в страни Joy

# 2 613
  • Тра-ла-ла
Много нескопосан припадък. Такова въртене. Как камерите точно тогава пък я бяха фокусирали. И после сценки ала Красавицата и Звяра.
От какъв зор ще се преструва? И тази певицата в жълтия халат - защо не я хвана като я видя че припада...а стои и дори като падна нищо не направи, а дочака мъжа й да дойде?!? От такова падане може доста сериозно да се пострада.
Как от какъв зор?! Сценарий примерно. Не познаваш ли Вип Брадър и похватите му?! Rolling Eyes

# 2 614
Много е жалко да видиш гей, който го е срам да признае, че е гей. Хубаво, хомосексуален си, бисексуален си, пансексуален си, бъди! Ама да подскачаш като настъпан пинчер при един елементарен и ясен на всички въпрос. Тая реакция само потвърждава, че си гей, който го е срам от себе си. Уточнение - аз съм за правата на лгбт общността, да не ме нападнете 😂 и важното уточнение "мога да имам много хубави деца някой ден"... е това ли е важното, да ти е красиво детето, не да е здраво, умно, щастливо...
Някой може ли с 2 думи да каже Дидка за какво се тръшкаше, че покрай беба нищо не видях.

# 2 615
Валентина ми изглежда като вдовица не...а от години и жадна за ...!

# 2 616
Диодка се тръшкаше зашото колагенА и каза че трябва да работи за дупе а не за ръце ..щот и сплескано.и от там стана..манджурляк..спяла с негри..ама имала сериозен приятел..искала пари от майка си .и от други..а пък тя скокна че той я викал за клип за безпалтен грим той каза аз по 400лв. взимам за грим..тя пък пеела за хонорари с три000 абе..

# 2 617
Аз пък си мисля,че Кулагин е асексуален,издигнал е в култ външният вид,превърнал го е и в професия и работи само затова да стане известен,друго май не го интересува.

# 2 618
  • София
Скрит текст:
Как от какъв зор?! Сценарий примерно. Не познаваш ли Вип Брадър и похватите му?! Rolling Eyes
Загледах го след припадъка - нищо не последва?! Пак  - каква беше целта - дори и режисиран да е?

# 2 619
  • София
Мен пък ме изкефи, че Петко защити Яна, а още повече ме изкефи как каза на Кулагин, че никога няма да разбере за какво говори, визирайки силните си чувства. Ами... дразнител е Валентин, не всеки е Нора и не става на всяка манджа да е гърне... така де мерудия исках да напиша. Ама то с толкова бисери и на мен ми бягат думите вече....

# 2 620
Скрит текст:
Загледах го след припадъка - нищо не последва?! Пак  - каква беше целта - дори и режисиран да е?
Е сигурно да покажат какъв мега супер турбо съпруг е Петко. И на мен ми изглеждаше режисирано, падна по много странен начин.

# 2 621
Защото това е шоу, предизвиква реакции. Ти фойерверки ли очакваш да загърмят, за да стане ясно, че е театър със съответния сценарий.

# 2 622
  • Sofia
Не смятам,че е фалшив припадъка...два пъти ми се е случвало,единия път от чужда капка кръв на пода в клинична лаборатория...всичко ти притъмнява,бучене в главата и не усещаш кога си на пода,гадно е Head Band

# 2 623
Скрит текст:
Скрит текст:
Е сигурно да покажат какъв мега супер турбо съпруг е Петко. И на мен ми изглеждаше режисирано, падна по много странен начин.
А какво трябваше да направи Петко, реагира си съвсем нормално.
Ако беше режисиран щяха да задълбаят в него,а те само го отразиха и толкова.

# 2 624
Не смятам,че е фалшив припадъка...два пъти ми се е случвало,единия път от чужда капка кръв на пода в клинична лаборатория...всичко ти притъмнява,бучене в главата и не усещаш кога си на пода,гадно е Head Band
Е, ясно е, че става. И аз съм припадала, ама гравитацията нямаше да я дръпне настрани и с крачетата така премерено да падне, че да не ги нарани.

Общи условия

Активация на акаунт