Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е средната температура на морската вода в Кушадасъ от май до септември?
Какви са впечатленията от хотел OZKAYMAK INCEKUM HOТЕЛ в Алгания?
Кои са най-добрите места за пазаруване в района на Алан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е средната температура на морската вода в Кушадасъ от май до септември?
-
Какви са впечатленията от хотел OZKAYMAK INCEKUM HOТЕЛ в Алгания?
-
Кои са най-добрите места за пазаруване в района на Алан?
-
Кой хотел бихте препоръчали в Памукале?
-
С оглед на ниския курс на лирата в момента, забелязвате ли значителна разлика в цените за Нова година в сравнение с миналата година?
, и аз видях, че са в един сайт
Даже още по-добре да е по-ориентал, което би трябвало в случая да не е компромис в чистотата и обслужването щом са един до друг и на един собственик. Когато съм някъде искам максимално да се потопя в атмосферата, но много държа на хигиената ...
. Хотелът е Ариа Кларос. Двама възрастни и две деца (на 12 и на 6)- цена 2800 лв за 7 нощувки с автобус. От 03 август. Аз нямам голяма база за сравнение и големи претенции. Като цяло ми хареса хотела, имаше си кусурите, но това не ми разваля кефа от почивката.Храната беше вкусна,но имаше моменти моменти, в които се чудих какво да ям. От алкохола глава не ме е боляла. Анимацията е едно от нещата, които най- много ми харесаха, все едно нямах деца, единия ден правиха пица например.Вечер имаше комедийни скечове, цирк, фокуси, африканска акробатика, почти нямаше вечер, в която да не беше интересно. Ако не ни харесаше шоуто се наслаждавахме на жива музика (класическа китара) на бара на брега на морето, супер релаксиращо и приятно. Има дискотека, където напитките са безплатни до 12, което ни устройваше. Сладолед от 14-16 ч, безплатна сауна и търска баня от 12,00 до към 14-15 ч.
[/img]

Мога да се премиря с много малко камъчета на влизане.