Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли някой, който е забременял чрез инвитро в КИРМ Плевен?
Как да избера подходяща клиника за инвитро оплождане?
Какво е мнението за д-р Татяна Бодурска от КИРМ - Плевен?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли някой, който е забременял чрез инвитро в КИРМ Плевен?
-
Как да избера подходяща клиника за инвитро оплождане?
-
Какво е мнението за д-р Татяна Бодурска от КИРМ - Плевен?
-
Какви са мненията за д-р Рилчева и д-р Блажева?
-
Какво е мнението за доц. Иванов в КИРМ Плевен?
Та така... кои са най-първите изследвания , които трябва да направим ? Смятам още с кажането в София на следващия ден да отидем в лаборатория . Какво да изсиквам освен разширена спермограма и антмплеров хормон за мен ? За колко време стават тези изследвания за да знам за кога да си запазя час при доц Конова и Татяна Бодурска - Петкова ? Знам , че трябва да се минат много много изследвания , хубавото при мен е , че имам редовен цикъл и той е къс , така че предполагам че по време ма отпуската ми ще хвана 2 или 3 цикъла през които може нешо да св прави ... мога ли да св надявам за този кратък период да се случи нещо, като смятам да пътувам колкото е необходимо в Плевен и да плащаме всичко което е необходимо , а ако евентуално ме стане другата година като се приберем да се запишем по фонда вече