Инвитро КИРМ гр. Плевен

• 53 707
  • 439
  •   3
Отговори
# 435
Не виждам смисъл да се заяждате?! Писах на дамата "МИСЛЯ ЧЕ". Приключвам спора. Безсмислено е!
А може ли да кажете кои са специалистите, които извършват пункция, таймиране, трансфер в Пловдив?

# 436
Предполагам само правят прегледи

# 437
Не е заяждане, с подвеждане. Когато някой не е сигурен за нещо толкова сериозно, като това, че мисли, че там се правят процедури, би следвало, да е сигурен поне за нещо малко. Жената пита и не е наясно, а вие може да я подведете неволно. Аз твърдя, че самата процедура се извършва в Плевен и човек трябва да е готов да ходи когато се наложи да отиде за преглед до там, да си отдели целия ден. Тук говорим за път през София или прохода Троян -Кърнаре. Казва го човек, правил го това няколко години подред.
Успех!

# 438
Мисля че в интернет има адрес и телефонен номер, всеки може да звъни и да се интересува, така става счупен телефон!

# 439
Има телефон, така е.Просто първо реших да попитам тук, все пак има доста хора от Пловдив и може все някой да знае и да даде информация.Благодаря на двете дами за информацията!Ще се поинтересувам на място.

Общи условия

Активация на акаунт