Инвитро КИРМ гр. Плевен

• 53 608
  • 429
  •   1
Отговори
# 420
Аз съм при жена му Бързашка Панева доволна съм от нея много имам една операция Конизация , която мина много добре, толкова много добри отзиви прочетох за д-р Бодруска мисля да се преместя при нея .

# 421
На някой да му предстои стимулация през м.Януари при доц.Иванов има ли ?

# 422
Аз пия единствено фемара от 3 месеца, но сега януари ще кандидатстваме за фонда и обмисляме да  пробваме Икси, защото на ММ спермограмата е доста отчайваща..
При доц. Иванов съм.

# 423
И на мен ще ми предстои в КИРМ Плевен, живот и здраве. Чакам одобрение от фонда и се надявам февруари да започна😊
Има ли някой запознат дали твоя си лекар започва да те следи с началото на процедурата, или клиниката назначава друг инвитро специалист? Защото и това четох...

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 22:02 от надя-р

# 424
При нас лекаря който посетихме в началото в момента е същия защото ние сме избрали той да води всичко около процедурата. В момента чакаме цикъла за да стартираме стимулация и ще бъда проследявана от същия човек от ден първи, при който сме.

# 425
При нас лекаря който посетихме в началото в момента е същия защото ние сме избрали той да води всичко около процедурата. В момента чакаме цикъла за да стартираме стимулация и ще бъда проследявана от същия човек от ден първи, при който сме.
благодаря 😊и аз така се надявам, да си е моя лекар. Някъде четох че ти назначават от клиниката

# 426
Здравейте!Събирам мнения относно клиниката, понеже ми се иска да сменим настоящата ни и сме се насочили към Плевен.Бихте ли ми препоръчали от кои специалисти сте доволни?С мъжки фактор сме както и намален резерв, имаме две неуспешни процедури в Пловдив.Също така ембриологията добра ли е?Благодаря предварително!Успех на всички!

# 427
Здравейте! Накратко ще ви кажа: Имахме 2 неуспешни опита в Тутракан при Бойчев без да търсят причина и след това се насочихме от друга препоръка на роднини с успешен опит към д-р Бодурска.  Препоръчвам с 2 ръце 🙌 Още при от пръв път изкарахме 5 ембриона ( по един имахме в Тутракан от 2та опита) и първия трансфер беше неуспешен, но от втория имаме едно прекрасно ангелче на 1 година и 2 месеца. Нямам думи да обясня колко съм благодарна и колко професионално и човешко отношение получихме от нея!
Здравейте!Събирам мнения относно клиниката, понеже ми се иска да сменим настоящата ни и сме се насочили към Плевен.Бихте ли ми препоръчали от кои специалисти сте доволни?С мъжки фактор сме както и намален резерв, имаме две неуспешни процедури в Пловдив.Също така ембриологията добра ли е?Благодаря предварително!Успех на всички!

# 428
Благодаря за информацията!Ако е удобно да попитам Вие с какъв фактор сте, понеже направихме и консултация в София, но поради ниския АМХ и мъжкия фактор ни отказаха тактично и се притеснявам да не се повтори.

# 429
Неизяснен стерилитет ни водеха и като
 подадохме документи към фонда това записахме.
Благодаря за информацията!Ако е удобно да попитам Вие с какъв фактор сте, понеже направихме и консултация в София, но поради ниския АМХ и мъжкия фактор ни отказаха тактично и се притеснявам да не се повтори.

Общи условия

Активация на акаунт