Инвитро КИРМ гр. Плевен

• 58 176
  • 527
  •   1
Отговори
# 495
О, ами щом имате заповед, може да си уговорите и преглед. Може да съчетаете двете неща, за да не пътувате отделно. Носете си заповедта с вас.
Нормално е да се забравят подробностите, все пак не е едно Simple Smile
Благодаря, Leda за бързият и изчерпателен отговор.Тя заповедта вече е при мен, не ми беше ясно само как се случват нещата от там нататък.В бързината на първичната консултация най-вероятно са ми казали, но кой да запомни…❤

# 496
Мен ме викат на 23 ден от МЦ за първа инжекция. Докторът каза, че същинската стимулация ще започне втората половина на месец май. Късно ми е струва, при положение, че очаквам следващият МЦ да бъде на 05.05. Предполагам, че това е дълъг протокол или се бъркам?

Какво дежа вю. Аз съм същата. Утре съм за първа инжекция, цикъла ми трябваше да дойде на 06.05 и доктора каза, че по натам почва същинската стимулация, обаче за пуст късмет не ми се беше случвало и дали от напрежителните ми дни взе, че ми подрани и ми дойде днес. 🤯🤯

Вероятно е от притеснение... Стискам палци утре да има някакво развитие, за да не пропускаш цикъл. 🍀🙏🏻 Колкото и да казват "няма страшно, трябва да бъдеш спокойна..", за съжаление винаги има притеснение. 🥺

# 497
Мен ме викат на 23 ден от МЦ за първа инжекция. Докторът каза, че същинската стимулация ще започне втората половина на месец май. Късно ми е струва, при положение, че очаквам следващият МЦ да бъде на 05.05. Предполагам, че това е дълъг протокол или се бъркам?

Какво дежа вю. Аз съм същата. Утре съм за първа инжекция, цикъла ми трябваше да дойде на 06.05 и доктора каза, че по натам почва същинската стимулация, обаче за пуст късмет не ми се беше случвало и дали от напрежителните ми дни взе, че ми подрани и ми дойде днес. 🤯🤯

Вероятно е от притеснение... Стискам палци утре да има някакво развитие, за да не пропускаш цикъл. 🍀🙏🏻 Колкото и да казват "няма страшно, трябва да бъдеш спокойна..", за съжаление винаги има притеснение. 🥺

Днес минах прегледа, оказа се перфектния момент (тъкмо втори ден от цикъла) и започнахме стимулацията. 🫣🥳
Малко се промениха моите и тези на доктора планове, но пък дано да е на късмет.

# 498

Днес минах прегледа, оказа се перфектния момент (тъкмо втори ден от цикъла) и започнахме стимулацията. 🫣🥳
Малко се промениха моите и тези на доктора планове, но пък дано да е на късмет.

Понякога всички пресмятания и притеснения се оказват излишни. Съдбата си знае работата. Много късмет и спокойствие ти пожелавам! 🍀☺️

# 499
Здравейте, момичета отново.Някоя от Вас ползвала ли е апартамента за нощувки, който предлагат от болницата и какви са актуалните цени?Попитах, но ми казаха, че могат да ми кажат едва като започнем процедурата, но искам да знам предварително дали и цената би ни устоила.Благодаря предварително!

# 500
Ползвах тази година, 45€ на нощувка. Не знам дали има промяна, може би затова така са ви казали.
Апартаментите имат спалня и хол+кухня (печка, котлони, хладилник, посуда). На няма и 2 минути от клиниката, много е удобно. За мен беше доста по-комфортно, предишни пъти съм била на хотел и ми беше трудно откъм хранене, все трябваше да е навън. Сега си носих храна. В апартаментчето беше много чисто и тихо.
Здравейте, момичета отново.Някоя от Вас ползвала ли е апартамента за нощувки, който предлагат от болницата и какви са актуалните цени?Попитах, но ми казаха, че могат да ми кажат едва като започнем процедурата, но искам да знам предварително дали и цената би ни устоила.Благодаря предварително!

# 501
Здравейте момичета загубих се понеже си смених телефона и си забравих паролата за бг мама. Сега пиша от нов профил започнах вече стартиране на стимулацията за трансфер при Бързашка отново 😊 Вие как сте ?

# 502
Здравейте момичета вчера бях на преглед стартирахме стимулация за трансфер.
На прегледа гинеколожката ми каза че имам полип който е реакция от лекарствата и от вчера имам много силни болки долу ниско .
Та този полип много ме притеснява.

# 503
Какво казва лекарката?
Здравейте момичета вчера бях на преглед стартирахме стимулация за трансфер.
На прегледа гинеколожката ми каза че имам полип който е реакция от лекарствата и от вчера имам много силни болки долу ниско .
Та този полип много ме притеснява.

# 504
Нищо че е от лекарствата само, на 21 съм на преглед и ще я разпитам по подробно колко е голям .. Не обяснява много …

# 505
Попитайте колко е голям, къде точно е разположен, дали би пречил на имплантацията. Дали може да се повлияе от стимулацията. Ваше право е да сте информирана. Успех!
Нищо че е от лекарствата само, на 21 съм на преглед и ще я разпитам по подробно колко е голям .. Не обяснява много …

# 506
Здравейте бях на преглед полипа е 6.1 личната ми каза че не е голям, много жени са раждали с по сериозни полипи няма как да го махне преди трансфера , пуснах кръвна захар и резултатът е 6.1, което също ме напрегна, защото е малко над нормата. Започнах да се чудя дали всичко това няма да повлияе на трансфера. Той е насрочен за другата седмица, а аз вместо да се вълнувам, съм пълна с притеснения и негативни мисли.
Имам чувството, че нещата се натрупаха наведнъж и всичко ми изглежда много объркано. Даже за момент ми минава през ума дали да не се откажа, защото психически ми идва доста тежко… Ще се радвам, ако някоя е минавала през подобно нещо – с полип или по-висока захар преди трансфер. Иска ми се да чуя малко успокоение и реални истории.

# 507
Здравейте бях на преглед полипа е 6.1 личната ми каза че не е голям, много жени са раждали с по сериозни полипи няма как да го махне преди трансфера , пуснах кръвна захар и резултатът е 6.1, което също ме напрегна, защото е малко над нормата. Започнах да се чудя дали всичко това няма да повлияе на трансфера. Той е насрочен за другата седмица, а аз вместо да се вълнувам, съм пълна с притеснения и негативни мисли.
Имам чувството, че нещата се натрупаха наведнъж и всичко ми изглежда много объркано. Даже за момент ми минава през ума дали да не се откажа, защото психически ми идва доста тежко… Ще се радвам, ако някоя е минавала през подобно нещо – с полип или по-висока захар преди трансфер. Иска ми се да чуя малко успокоение и реални истории.
Аз лично моя полип го махнах за да не пречи, беше по-малък. Смятам че това вашия гинеколог трябва да го прецени, дали ще пречи. При мен беше взето решение да бъде премахнат- процедура в един ден, и бързо възстановяване беше.

# 508
Радвам се за вас .
Моят гинеколог категорично каза че няма да го махне .. Няма как да го махна със кюртаж каза , така или иначе като почнем нова подготовка за трансфер пак ще се появи .. Останаха ми 3 ембриона ще ги върнем и 3 те ..

# 509
И аз съм при Бързашка, докъде стигнахте Вие , минахте ли стимулацията? Аз съм на четвърти ден от нея.
Здравейте момичета загубих се понеже си смених телефона и си забравих паролата за бг мама. Сега пиша от нов профил започнах вече стартиране на стимулацията за трансфер при Бързашка отново 😊 Вие как сте ?

Общи условия

Активация на акаунт