С какво ви дразнят свекървите - тема 98

• 53 499
  • 974
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте момичета, и аз да се включа с моята италианка свекърва.Значи от 13 години сме семейството с ММ ,но аз имам син от предишен брак и може би това е основният проблем на свекито а за мен най голямата радост.Та на кратко никога не ме приеха, в началото мислеха че за пари съм с него и го накараха да прехвърли цялата си собственост и фирмите си на братята,дотук добре но като видяха че се справям много добре и без неговите пари ,работя и то доста добре платена работа ,живеем в жилище под наем на мое име и изцяло аз плащам за текущите разходи за себе си и синът ми докато учеше сега работи и много ми помага за всичко.Ок до тук добре не сме имали разправии и директни сблъсъци с семейството на мъжа ми но хиляди пъти съм чувала приказки от сорта тя е к..ва чужденката и така нататък ,и това преглътнах докато в един момент една от дъщерите и се разведе и остана сама с две деца.Дълго време криеха от мен от срам че сега и дащеря и е к..ва CloseНа един от неделите задължителни обяди не издържах и и казах че ,нее добре да говори за другите защото и тя има дъщери и не се знае какво може да стане ииии от там аз вече съм още по омразата спря да ми говори изцяло но за мен беше облекчение само че мъжът ми са седем деца и нали си представяте все се случва да се засечем по празници и е доста неловко както за мен така и за съпруга ми.Наскоро беше рождения ден на свекър ми аз естествено не отидох не бях поканена но ММ реши и той да не ходи без мен и ооо богове обади се и изговори толкова гнусотии че мее срам да ги повторя единственото нещо което успях да кажа е че има бог и вижда всичко но от там бях упрекната че кълна затова дъщеря и се развела ,един от зетьовете на 40 години получи инсулт едното и внуче е Аутист и така нататак .Общо взето съм виновна че и децата в Сомалия гладуват.Та в този ред на мисли винаги съм мислила че само при нас в България се случват тези неща но уви явно е навсякаде.Иначе мога цяла сага да напиша за мойто свеки има и доста забавни неща.

# 556
Тя българка ли е, живееща в Италия? Или е италианка?
Ако е първото - кво се чудиш - тя простотията не знае къде са границите на България, за да стои само в тях.
Ако е италианка - не знаех, че и те могат да са такива простакеси - ама явно навсякъде ги има. Изобщо да не ти пука. Как си издържала толкова години да я траеш, не знам. И моята по едно време опита да ме изкарва к-ва, обаче такава серия скандали й спретнах, че набързо забрави.

# 557
Тя българка ли е, живееща в Италия? Или е италианка?
Ако е първото - кво се чудиш - тя простотията не знае къде са границите на България, за да стои само в тях.
Ако е италианка - не знаех, че и те могат да са такива простакеси - ама явно навсякъде ги има
Италианка е от най отровните явно

# 558
Зарежи я бе, да не ти пука. Твоят съпруг да си се среща с нея, а ти си гледай живота и приятелките. Или й кажи, че ако не престане да те тероризира, ще го навиеш да се преместите в Бг- и тя изобщо няма повече да го вижда. Може би да млъкне

# 559
Зарежи я бе, да не ти пука. Твоят съпруг да си се среща с нея, а ти си гледай живота и приятелките. Или й кажи, че ако не престане да те тероризира, ще го навиеш да се преместите в Бг- и тя изобщо няма повече да го вижда. Може би да млъкне
Може би си права ,но е доста сложно сега ни предстои да сме кръсници на детенцето на брат му и незнам как ще протече тя ме мрази до смърт.

# 560
Може би си права ,но е доста сложно сега ни предстои да сме кръсници на детенцето на брат му и незнам как ще протече тя ме мрази до смърт.

Какво ти пука, че те мрази? Забавлявай се, дразни я, накарай я сама да се изложи. Надиграй я, с две думи.

# 561
Обади й се и й кажи, че ако смята да се държи като простачка и не си сдържа простащината - изобщо да не идва на тържеството, за да не го съсипва. И че ако го съсипе - после ще казваш на кръщелниче то как простата му баба е съсипала всичко. И как останалите й внучета също може да я намразят.
И гледай да се държиш възможно по- нагло- само така ще ти повярва

ПС - и Салиша е дала същото предложение Simple Smile. С прости хора си трябва да се държиш просташки... друго няма файда

# 562
Ще  пробвам но мее страх да не развалим празника на хората

# 563

Ако ще се разваля, нека тя да го развали. Само и пошушни, какво мисли за разведените и в частност за дъщеря си, к*рва ли е, лале ли е, зюмбюл ли е и ще откачи. Simple Smile

# 564
Ти предварително й се разкрещи, даже аз направо бих отишла у тях абсолютно демонстративно. Със или без ММ.!казвам й каква е простачка в абсолютно прав текст. Казвам й че е най добре изобщо да не идва, за да не развали тържеството. И тя после и да дойде, ще е като напикано мушкато

# 565
Няма как да и кажа да не идва все пак не каня аз а братът на мъжът ми ,но да бих могла да  я попитам да не би и те да се разведат ако продължава да прави интриги ,но все ме е жал за съпруга ми той горкия много страда мълчаливо от цялата ситуация и когато се опитам да поговорим все ми каза , знам права си за всичко но те са ми родители и като най големия брат се чуствам отговорен за какво и той не знае но...

# 566

Ако ще се разваля, нека тя да го развали. Само и пошушни, какво мисли за разведените и в частност за дъщеря си, к*рва ли е, лале ли е, зюмбюл ли е и ще откачи. Simple Smile
Това е и моята идея ,но няма да.бързам ще изчакам да видя държанието и.

# 567
Уиш, сигурно ли е, че Майката на хамстера няма нищо общо с изчезването на Гугълчето? Rolling Eyes
И "хамстера" с главна буква ли се пише?
Хммм, подозрителна ми става тази Гугъл.

Да, Хамстерът е Личност, затова е с главна буква. Може ли Говендър с главна буква, а Хамстер с малка?

# 568
Твоят мъж е твърде отстъпчив пред властната си майка, и от тук идва основата на проблемите. Примерно - защо се е съгласил да ди прехвърли дела от фирмата? Защото майка му не я слуша главата.
Разбирам го, че се пада малко между чука и наковалнята - но е време да вземе страна - твоята. И да каже категорично на мама, че нейното поведение няма да се толерира повече.
Доста годинки е закъснял - но все пак, да не отлага, а да започне да си защитава жената.

# 569
  • София
Хехе италианската свеки е брутална и трябва с тежката артилерия за да разбере какво причинява на другите! Напиши с боя пред дома и, че е ку*ва и някакви други тъпотии. Joy

Общи условия

Активация на акаунт