СЕДМОКЛАСНИК ставам и успех си пожелавам

• 56 082
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Здравейте! Моята седмокласничка вече направи по две занимания, по двата предмета в школата. По математика ще работят със сборника на Коала прес. По БЕЛ още нищо не е препоръчала госпожата.

Връщам се да чета темата.
Успех на всички!

# 91
Дъщеря ми стартира в събота в школата. Кой още е в Регалия?

# 92
  • София
И моята стартира в събота. А някой в "Софроний" да се за познаем и пием кафе? С каката се бяхме заформили една компания майки дето чат пат пиехме кафе.

# 93
Пуста геометрия, тъкмо разбере нещата и след две седмици започваме отначало Anguished.

Ох, и при нас същото, само че по БЕЛ - тъкмо оправи сложните глаголни времена, забрави местоименията, оправи местоименията, забрави причастията... Изглежда обемът е ограничен - за да сложи нещо в "съда", трябва първо да го изпразни от съдържание. Да знае някой как да се справим - външната памет не върши работа в случая Rolling Eyes
При нас раздадоха учебниците, девойката вече се справи с подвързването, купи си сама почти всички помагала и тетрадки. Преговор е правила само по БЕЛ и математика. Като си взе учебниците, осъзна, че ще има отделни предмети по биология, химия и физика. Коментарът беше: "Спукана ми е работата!" Weary Laughing

# 94
  • София
Днес получих имейл от "Междучасие" с график на заниманията и стаята, в която ще се провеждат. И тук идва интересното - първата стая е класната стая на брат ѝ, а втората - бившата му класна стая. Един път съвпадение бива, ама два пъти ... Не е случайно това, казвам ви.
Misc Ghost
Скрит текст:

# 95
  • София
Днес ли го получи?Аз успях и да си поговоря с тях. Laughing

# 96
'междучасие' са много отнесени - бяха ми изпратили график само за единия предмет, обадих се и искрено се изненадаха, че съм записала детето на два ... при тях не излизало ... все пак излезе след няколко нервни от моя страна минути

# 97
Здраве и успех в усвояването на материала на всички дечица! Ние сме във Веди, в събота, в 1 СУ.

# 98
Дъщеря ми стартира в събота в школата. Кой още е в Регалия?
+1 брой, младеж Simple Smile

# 99
  • София
Има ли някой в "Бултест Стандарт" с когото да пием кафе в събота?

# 100
Внимавайте с тия кафета, да не ви дойдат в повече  hahaha.

# 101
Няма начин...може да се разнообразяват и "разреждат":  ирландско кафе, кафе с коняк, кафе с ром, кафе с бейлис, кафе с вермут амарето..Smile..е, понякога може за разнообразие шварц, виенско, фрапе и т.н.Coffee Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 102
  • Разпиляна във въображението
Разгледах два сайта с учебници. Вярно ли, че може да се ползват само онлайн? Това е тъпо. Надявах се да мога да ги сваля, за да може Вики да ги ползва и на други места без интернет.

# 103
  • София
Разгледах два сайта с учебници. Вярно ли, че може да се ползват само онлайн? Това е тъпо. Надявах се да мога да ги сваля, за да може Вики да ги ползва и на други места без интернет.
Според министъра на образованието, учебниците ще могат да се ползват и без интернет, но на сайта на издателството - много съм боса и си признавам, че не зная как ще се случи тоя номер, още повече ако искаме да ползват ел книги / няма игри, които да ги разсейват/ Flushed.

# 104
Как обличате тия нестандартни учебници? Купил съм на моите везна. Като ходят за тетрадки, да ги теглят. Да смятат по предмети теглото. Божке, пак се почна  newsm45

Общи условия

Активация на акаунт