СЕДМОКЛАСНИК ставам и успех си пожелавам

• 56 185
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Старосел е страхотен и в белия и в червения му вариант,само жалко,че ми е толкова далеч.
Но пък да живее магазинната мрежа,макар по големите вериги да не се предлага.

# 556
  • Варна
Препоръчвам ви тяхното купажно бяло вино,  минахме дегустация с приятелките ми там,  много ни хареса,  но него пък съвсем не знам къде да търся.

# 557
  • София
По темата за вината/наскоро ми се случи да посетя новооткриваща се бутикова винарна в с. Ялово-много ми допаднаха там вината и концепцията на производителя. Селото е близо до В. Търново, ако имате път натам -препоръчвам.

# 558
  • София
Дааам, темата вече пое в правилната посока. Joy

# 559
  • София
И аз да се включа с червено обаче мавруд и мерло собствено производство ... Аз обичам по-тежички и силнички питиета. Нищо че е 11,30 часа, да си кажа и аз Simple Smile

# 560
Помислих, че съм объркала темата.. Simple Smile)))
Но да, о, да! Така трябва!!
Освен да кажа и аз за любимо вино, също българско, но от по-нестандартните - малиново на Trastena! Wink Имат също малини и мерло..

# 561
Идеално е ориентирана темата, дааа! У дома тачим доста изби - и споменатата Старосел също. Има тук наоколо една в Старо Оряхово - много ни върви - според сезона - White Story, Rose Story, Red Story - грижат се хората за нас. Да споделя и аз, нали си помагаме - кой с каквото може Simple Smile
Иначе и в школата, и на уроците тръгнаха вече по-сериозно, не че моята фурия се е стреснала. Все трябва и маааалко натиск да окажа, иначе - тя всичко си е научила и си го знае.
Хайде, приятни съботно-неделни занимания!

# 562
  • някъде ... тук ...
Това малиново - много палаво Grinning
И аз съм на бЕло, щото докторът друго не ми дава.

Гого решава задачи следобяд като му остане време и вечер от време на време. Не ходи на курс, но и уикендите са повечето заети от други ангажименти.

# 563
А, моето бЕло ми е подарък от седмокласника Laughing Знае детето, че ми е любимо питие! Беше на извънкласно мероприятие до Шато Копса и ме уважи с една бутилка. Наясно е, че ще ми е необходимо покрай него..

# 564
  • София
Санака, добре, че сте вие от осмокласната тема, за да давате тон за песен😄.
Но най-вече, по повод празника-бъди жива и здрава и дълго години все 37 да празнуваш ! 🌺

# 565
  • София
Препоръчвам ви тяхното купажно бяло вино,  минахме дегустация с приятелките ми там,  много ни хареса,  но него пък съвсем не знам къде да търся.
Аз пък препоръчвам купажно червено вино.През пролетта бяхме в Старосел и много ми хареса.Не знам дали може да се намери някъде в София,надали.
Само да не мине модератор през темата,че ще ни замете с тези бели и червени. Mr. Green

# 566
  • София
Санака, със закъснение, но от сърце - да си жива и здрава!  Birthday

Али, що да ни метат? Нали от миналата година бЕлото официално го включиха в подготовката за НВО? Ние само надграждаме с червено, защото сме по нова програма.

# 567
  • София
Али, що да ни метат? Нали от миналата година бЕлото официално го включиха в подготовката за НВО? Ние само надграждаме с червено, защото сме по нова програма.

Joy Joy Joy
А следващите след нас с твърдо гориво ли ще надграждат,като им се включа материала от 5,6 и 7 клас? Mr. Green

Санака честит рожден ден и от мен! bouquet

# 568
  • София
с риск въпросът ми да се загуби някъде из белите и червени размисли, искам да ви питам ако по около 20задачи седмично ще бъде малко за добиване на рутина , то колко задачи решават децата към момента?
Моя син не решава допълнително извън домашното от школата и училище,но ако трябва да вдигаме мизата, да започвам с пазаренето Simple Smile

Последна редакция: сб, 13 окт 2018, 18:35 от slan4ogled

# 569
  • София
И моето момиче решава само домашното от школата и от училище, но аз смятам, че са ѝ малко. Справя се, но е бавна. Споменах да увеличим задачите, но тя самонадеяно отказа. Ще изчакам резултата от първия пробен и тогава пак ще говорим.

Тези 20 задачи с по няколко примера ли са или става въпрос за 20 примера?

Последна редакция: сб, 13 окт 2018, 17:30 от Спунк

Общи условия

Активация на акаунт