Спам тема (сбогом айляшки сезон) от 11.9. до когато.

• 26 072
  • 850
  •   1
Отговори
# 120
Четох ви за биноклите, правилно е да се произнася "ПинокЕл" (според моя 3 годишен племенник) Laughing
В тая връзка, запомнила съм едно комшийско лапе как гордо се изпъваше и произнасяше "титлата" на баща си, като го питаш "Баща ти какво работи?" - Пъцулай.  Laughing
Добър ден на всички трудещи се и релаксиращи.
Честит рожден ден на Барелина! От всичкото по много да има и най-вече подаръци и радости човешки! Grinning

# 121
О, при нас има още много бисери:
кафяв=тахяв
боклук=добук
всички думи, започващи с М се заместват с Н
Satisfied

# 122
  • Euskal Herria
Бисери от сина ми, когато беше малък: зетремесение;  поражогасител Simple Smile

# 123
  • Тра-ла-ла
Хайде на котенцата Sunglasses

Скрит текст:
Тук беше снимка с мен. Горе-долу приличах на това коте Joy

Последна редакция: ср, 12 сеп 2018, 13:12 от Джулая

# 124
Kissing Heart Тоз път видях. Бравост! Хубава си, Джу!  Grinning

# 125
  • Euskal Herria
Подкрепям!

# 126
Ау, Джу!  Heart Eyes Красавица!

# 127
И, за да няма спекулации, има и сЮтЮен! Ся кат ги гледам маците на Жу и ми става мъчно за котака, дето не го прибрах с мен от морето...

# 128
Аз па установих, че колкото и да бях против котарак в къщи, сега съм безнадеждно влюбена....

# 129
  • Тра-ла-ла
И, за да няма спекулации, има и сЮтЮен! Ся кат ги гледам маците на Жу и ми става мъчно за котака, дето не го прибрах с мен от морето...
Мога да ти дам белото, ма е чепато и не понася конкуренция. Овне е май, а нарочно го писах Телец, но уви Joy

# 130
# 131
  • Тра-ла-ла
Брех, как изведнъж всички влязоха в темата по точното време Stuck Out Tongue Winking Eye Само мъжете ги няма Trollface

# 132
Брех, как изведнъж всички влязоха в темата по точното време Stuck Out Tongue Winking Eye Само мъжете ги няма Trollface
После ще се разбере.  Joy

# 133
  • Тра-ла-ла
После ще се разбере.  Joy
А може и вече да са се оттеглили на самотен труд., подвиквайки "ох, котьоооо, ох котенцаааа"  Joy

# 134
  • Euskal Herria
Ееее, като сме на котешка вълнА:
Скрит текст:
Котаракът на сина ни. Уж добре се спогаждат с кокера, когато са заедно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт