Спам тема (сбогом айляшки сезон) от 11.9. до когато.

• 26 150
  • 850
  •   1
Отговори
# 705
# 706
Моят нещо настинал и едва се влачи. Хич няма да се хабя да му правя мусака Laughing
Къде изчезна на Лана фенката?

# 707
  • Тра-ла-ла

едит; Джу, мноо си нахална. Крийш са кат Митко Палаузов, показваш некви 5см2 от некое фото, па и само искаш. Тоя да са покаже, оня да са покаже.
На мен ми чиста съвестта. От раз са рзметах гол, с дрехи, с чавета и т.н. Simple Smile
Онзи, изтървал си още няколко по 5 кв.см., за да сглобиш пъзела. Аз гол не съм те виждала. Не е честно Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 15 сеп 2018, 18:39 от Джулая

# 708
  • София
Hands Thumbsup
Ееее, ма що така строго гледаш? Да ней на джедайски събор. Joy
За цайсите съм солидарен.
Скрит текст:
Е, те там съм некъде. Simple Smile

Последна редакция: сб, 15 сеп 2018, 18:41 от Онзи

# 709
Добре, че поне Онзи си имаме. Ето това е сериозен мъж! Grinning
Лан и другите да взимат пример!

# 710

едит; Джу, мноо си нахална. Крийш са кат Митко Палаузов, показваш некви 5см2 от некое фото, па и само искаш. Тоя да са покаже, оня да са покаже.
На мен ми чиста съвестта. От раз са рзметах гол, с дрехи, с чавета и т.н. Simple Smile
Онзи, изтървал си още няколко по 5 кв.м., за да сглобиш пъзела. Аз гол не съм те виждала. Не е честно Rolling Eyes
Разсмя ме. Laughing

# 711
  • Тра-ла-ла
Мани. Изкарала съм се много площна с тия 5 квадратни метра Joy

# 712
Ееее, ма що така строго гледаш? Да ней на джедайски събор. Joy

просто вещерско сборище
защото дори и джедайките сме жени, т. е. вещици като всички останали Joy

къде е това? някъде в немция?

# 713
Вещерско сборище много бързо се разтуря от магьосник ... с жезъл в ръката Mr. Green

# 714
  • София
Тц, насред Виена. Недалече от МарияХилфер Щрасе. Simple Smile По НГ.
Жена ми все ме "кълнеше", че с тая капа и цайси съм мязал на чеченски бандит.Joy

# 715
Вещерско сборище много бързо се разтуря от магьосник ... с жезъл в ръката Mr. Green

бой с метлите Grinning

# 716
E, със по-страстни вещици може и купон да се спретне... с къпане в казана и танци около огъня. Това водило до нарастване на популацията от вещици... Ми така де, тях да не ги носи щъркела Grinning

# 717
  • SHOOT ME 10 $
След презентацията
Флирт ли надушвам...😉

# 718
  • Euskal Herria
Бреее, ама сте се разписали... 50+ поста имам за четене. Сега се връщам да видя какво сте бистрили.
Мидко да се обозначи откъде е. Разбрахме, че е морски, ама по-точно, моля! Simple Smile

# 719
Янче, нема го основния контингент.След фризьори, неангажираност с работа, свободно време незаето с висене в кухнята сите са се отдали да мръсуват ! Не мое така, ама какво да се прави.

Общи условия

Активация на акаунт