Какви са грешките, които допускаме при обзавеждане на банята и как да ги избегнем

• 28 611
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
  • Монтана
Имам нужда от душ кабина, шкаф под мивката,етажерки над  ваната и повече светлина .

# 196
 Единственото, което не харесвам в банята ни е , че нямаме вана. В това натоварено ежедневние ми липсва възможността да релаксирам в топла вана.

# 197
Банята ни има нужда от доста ремонт. Когато купихме къщата на село, се зарадвахме, че има вътрешна баня, защото бяхме с малки деца и това е голямо удобство. Нямахме пари да я ремонтираме както трябва и така си и остана. Като начало трябва да се сложи душ кабина, защото в момента има само основата. Сифонът на пода е запушен, предишните собственици не са го довършили и водата няма къде да е отича, само в душ кабината има работещ сифон. Бойлерът е вече стар и ръждясал и освен това трябва да е премести, защото е поставен на неудобно място. Душът е за смяна, тръбите от парното трябва да се скрият и май само това е  Laughing

# 198
  • Пловдив
Май няма нещо, което да харесвам в банята ни. 😁 Ремонт е правен малко преди ние да се нанесем в къщата, затова и решихме да не пипаме нищо, като цяло всичко си има просто не е в мой стил. Иска ми се да е по-топла и да има по-хубава вентилация. Шкафовете над мивката са ми малко, но за сметка на това имаме два душа, така че единият е леееко излишен.

# 199
Не харесвам размера на банята. Бих сменила мивката.

# 200
Аз много си харесам чисто новата баня обзаведена изцяло от СИМА. Единствено не харесвам това, че са ми изчислили 6 кашона повече и сега отказват да ги изкупят обратно!

# 201
  • Ямбол
Шкафчето над мивката в банята ни ми е малко. С всичко останало съм ОК.

# 202
тъкмо довършихме банята, почти всичко стана както си го представях, за съжаление направих една голяма грешка-избрах матови плочки, сега когато започвам да я чистя, виждам как остават следи и трябва много повече да се мие, в сравнение с дпугата ни баня, която е гланц.

# 203
В баните си не харесвам най-вече шкафовете - червено и черно (не отива на нищо). Предишните собственици явно са имали доста екстравагантен стил, който доста се различава от моя. Следващата пролет предвиждам ремонт и на двете бани:
- смяна на душ кабината в едната с нещо подобно: http://sima.bg/bg/zaoblena-aglova-dush-kabina-ideal-clean-synergy/p3291.html
- смяна на мебелите в баните. Харесвам мебели, които са сякаш от дърво. Нещо подобно: http://sima.bg/bg/dolen-shkaf-debba-60-1/p741.html
- премахване на ваната в едната баня, като там най-вероятно ще преместя пералнята

А ето това е как искам да изглежда една от баните - точно с такъв плот, и два умивалника отгоре: http://sima.bg/bg/seriya-reya/p528.html Sparkling Heart

# 204
Бих променила изцяло всичко... Най-вече душ кабината Simple Smile

# 205
  • София
Банята ми има нужда от основен ремонт, плочките са от поне 25години, но уви все не остават следства и за нея. Бих я променила изцяло

# 206
  • София
Харесвам единствено размера на банята, всичко друго бих променила.

# 207
В моята баня плочките са до тавана, което води до поява на мухъл, въпреки вентилацията. Фугите между плочките са много широки и бързо се зацапват, нямам кабина и това допълнително увеличава влагата в помещението. Благодаря за ценните съвети.

# 208
Не харесвам плочките и мивката.Имам нужда от етажерки  до ваната

# 209
  • София
   Влагата в моята баня е доста, бих сложила душ кабина. А също и бих сменила бойлера (ползвам го при профилактика на ТЕЦ), от доста години е и се замислям когато ми се наложи да го ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт