Какви са грешките, които допускаме при обзавеждане на банята и как да ги избегнем

• 28 617
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Бих сменила душът. Да не е само слушалка, а да има стационарен от горе и да бъде голям.

# 181
Бих си сложила душ-кабина , за да не се мокри цялата баня.Искам да си сложа и нов шкаф , както и да подменя плочките.

# 182
  • При децата ми
Нашата баня също е за основен ремонт. Абсолютно всичко в нея е за смяна.

# 183
Банята ми е голяма, просторна, с прозорец и много си я харесвам. Има душ кабина с корито от плочки и врати от стъкло с бяла рамка. Точно това бялото се лющи вече и е за смяна.
Душът е най-обикновен, който бих заменила с термостат.

# 184
  • София
Банята ни е ремонтирана от старите собственици на апартамента. Като цяло нова, но ужасно съчетание на цветовете на плочките. Надявам се в най-скоро време да си я направим по наш вкус.

# 185
Банята ми е стара и не харесвам нищо в нея!Надявам се скоро да я направя красива и  уютна.

# 186
Малката баня винаги е била предизвикателство. Въпреки това, чрез добро  планиране, нашите консултанти могат да създадат удобен и красив интериор.

Подходящи са така модерните в последните години пастелни и светли нюанси. Използването на гланцирани повърхности и поставянето на по-големи огледала и добро осветление създават илюзия за по-голямо помещение.

За по-малките бани предлагаме и санитарни уреди с така наречената "къса
проекция"
, които са по-тесни, но това не е за сметка на тяхната функционалност. Също така и ъглови варианти на моноблок и мебели за баня.

Използването на вградени смесители и структури за WC, на конзолни санитарни уреди и мебели олекотяват интериора и също оптически увеличават помещението.

Добре е вратата към помещението да е или плъзгаща се, или да се отваря навън, за да не се съобразявате и с нея.

Пространството над тоалетната може да се изпозва за поставяне на рафтове или ниши за съхранение, или поне за закачалки за хавлии.

Малката баня принуждава много хора да направят компромис и вместо така желаната вана да поставят само душ. Нашият съвет е, въпреки че помещението ви се струва тясно, да обособите душ - пространство чрез параван или душ-кабина с прозрачни стъкла. И за повече комфорт и релакс ви препоръчваме да поставите душ-система.

# 187
Искам по-голяма баня, с прозорец(сегашната ни няма), мечтая си и за голяма вана, в която да релаксирам, в следващото жилище ще се поправя Simple Smile

# 188
Тоалетната чиния и плочките бих сменила.

# 189
Няма достатъчно място за съхранение - шкафове и етажерки, които да поберат всичката козметика, хавлии и др. Душ системата също е за смяна.

# 190
В момента съм на вълна ремонт на банята, която е морално остаряла. Помещението е тясно и дълго, затова планирам линеен сифон и плъзгаща врата. Разположението на отделните елементи също ще бъде оптимизирано, с оглед на това, че майка ми се придвижва трудно, с помощта на патерици.

# 191
В банята си бих сменила, при първа възможност, шкафове, осветление и огледала. Бих помислила и за варианти за прегради/ниши/кътове, тъй като в момента представлява не особено уютно, огромно, правоъгълно помещение.

# 192
Бих сменила душ-системата.Банята ми е нова,преди една година приключи ремонта.Всичко е ново и душа включително.....но не попаднахме на производител,на марка....И аз не знам защо така се получи,но ще се сменя

# 193
В банята ни бих добавила стъклен параван и няколко етажерки.

# 194
Ремонтирахме изолацията на банята, на тавана с течна гума и студопорени платна и плъзгаща врата от ламперия и профили разделяща банята и тоалетната.

Общи условия

Активация на акаунт