МЪЖКИ ФАКТОР - спермограма, витамини, съвети - Тема 13

• 69 223
  • 766
  •   1
Отговори
# 285
Не се шашкайте предварително с този sdi. Ние успяхме с 50% фрагментации. Може да го пуснете отново, като направите американската схема - 5 дни изпразване, 2 дни въздържание и после даване на материал. Освен това, чувала съм, че реално само на едно място се прави точен sdi и това е Малинов. Но ми го е казвал Русев. Не знам дали е така...

# 286
  • Ловеч
Благодаря, аз имам малко завишен тестостерон сега, ще пием добавки и ще видя при мен какво ще стане и февруари ще повторим теста.
Утре ще ходя за моя тестостерон и ще я видя какво мисли другата лекарка, но мисля да си останем на добавки.
А какво мислите за секса, колко често трябва да бъде, за да е ок, защото сега с тези проблеми и там зазляха нещата?
Много сме изнервени и имаха съмнения за хламидии, (резултата му беше почти до горна граница), при мен излезе отрицателен, но пуснахме от еякулат и чакаме. (Аз предложих още първия път да е от еякулат, но споменатата дама настоя кръвен и сега еякулат)
Тогава ще я пробваме тази схема.
Пак благодаря на всички

# 287
ние сме с sDI от Геника . Все пак в инвитрото си подбират сперматозоида . Не се шашкайте .

# 288
  • София
... Освен това, чувала съм, че реално само на едно място се прави точен sdi и това е Малинов. Но ми го е казвал Русев. Не знам дали е така...
естествено, че ще ти каже така, нали там работи.

# 289
Само да вметна, че КИРМ Плевен имат сертификат за това да извършват СДИ-тест в тяхната лаборатория, както и това, че имат обучен/и специалист/и да ги изработват. Не случайно се пускат веднъж или два пъти в седмицата тези тестове. Относно мнението за д-р Рилчева-и на нас не ни харесаха резултатите от направените изследвания, но тя си ни каза нещата в очите. Не мога да я виня, за резултатите, които излезнаха при ММ. (ММ има друг проблем, който САМО тя откри, говоря след 7 години обикаляне по уролози)

# 290
Здравейте .Искам да ви попитам имате ли мнение за  таблетките Полукс форе? Спермограмата не излзезе добра и доктора ги е препоръчал на мъжа ми .Няма никакви мнениея в интернет за тях, ако имате впечетления споделете.Благодаря Simple Smile

# 291
  • София
Здравейте .Искам да ви попитам имате ли мнение за  таблетките Полукс форе? Спермограмата не излзезе добра и доктора ги е препоръчал на мъжа ми .Няма никакви мнениея в интернет за тях, ако имате впечетления споделете.Благодаря Simple Smile

Според мен е добър полукса. ММ с две опаковки и отделно много витамини, цинк и селен вдигна Крюгер от 10 на 31.

# 292

Според мен е добър полукса. ММ с две опаковки и отделно много витамини, цинк и селен вдигна Крюгер от 10 на 31.
Ох, дано направо ми вдъхна надежди, за сега е на първата опаковка, ще пие поне още два месеца и ще иде пак на спермограма.

# 293
Здравейте. Някой може ли да ме насочи към добър андролог в Стата Загора ?

# 294
Здравейте и от мен.
Мъжко съм, но искам да споделя и аз своята мъка.
Година вече детето не се получава. Искам да споделя резуштатите от своята спермограма и аз, ако има някой с подобни резултати да сподели.
Първо да кажа, че последните две години работата беше доста стресираща, пийвах доста, пуших също много. След резултатите, съм дал стоп на пиене и цигари, 4 пъти седмично упражнения и бягане.
С пожелания за хубав ден.
Поздрави,
Мигел

# 295
 Обема е добре но патологията не е ! Отидете на андролог , важно е да се исключи и варикоцеле , Защото то доста често скапва работата . И да ви назначат евентуално инвитро
Здравейте и от мен.
Мъжко съм, но искам да споделя и аз своята мъка.
Година вече детето не се получава. Искам да споделя резуштатите от своята спермограма и аз, ако има някой с подобни резултати да сподели.
Първо да кажа, че последните две години работата беше доста стресираща, пийвах доста, пуших също много. След резултатите, съм дал стоп на пиене и цигари, 4 пъти седмично упражнения и бягане.
С пожелания за хубав ден.
Поздрави,
Мигел

# 296
Здравейте, някой по-горе питаше за Полукс форте-прави чудеса, само за 3месеца вкара в норма SDI. Бих искала да Ви попитам: някой правил ли е SA test?

# 297
  • София
Здравейте, някой по-горе питаше за Полукс форте-прави чудеса, само за 3месеца вкара в норма SDI. Бих искала да Ви попитам: някой правил ли е SA test?

И ние сме доволни от полукса Simple Smile SDI тест е другото име на ДНК фрагментации, нали така? SA тест за какво е?

# 298
Да, SDI са фрагментациите. SA е обяснен единствено в https://ivf.bg/sat .

# 299
А ако се окаже че има повишен риск да се зачене дете с генетична аномалия, тогава как се процедира? За сега май няма достатъчно добър метод за подбор с който да се отсеят генетично читавите сп.  Донор ли се препоръчва в такъв случай?

Общи условия

Активация на акаунт