МЪЖКИ ФАКТОР - спермограма, витамини, съвети - Тема 13

• 69 159
  • 766
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте , аз съм в шок ! Бяхме 12% нормални сега са само 2% , Фрагментацията пък беше 27% сега 10,8 %. Аз съм меко казано в шок . След 3 месеца на бъчваров тоновете лекарства. Нещо не разбирам как и защо подяволите р така и тая клиника Малинов хич не ми хареса . Мекробиологията е ок .[/img]

# 556
Дано преборите ИР и там да се окаже ключа. Аз от личен опит ви казвам, че съм съвсем слаба и си имам ИР, не е нужно да си наднормен за нея. Метформина е много добър препарат и върши чудеса, поне при нас жените.
Forest rain, този завишен пролактин, може би не е зле да се повтори пак, и ако пак е висок, може да потърсите второ мнение.
Angelina, как пък такава разлика за 3 месеца, много голяма ми се струва, чак като някаква грешка, защо не повторите на друго място

# 557
 Направо съм в шок чесно . Имам 8 спермограми една с една приличаша няма . Но тази е просто потресаваща.
Дано преборите ИР и там да се окаже ключа. Аз от личен опит ви казвам, че съм съвсем слаба и си имам ИР, не е нужно да си наднормен за нея. Метформина е много добър препарат и върши чудеса, поне при нас жените.
Forest rain, този завишен пролактин, може би не е зле да се повтори пак, и ако пак е висок, може да потърсите второ мнение.
Angelina, как пък такава разлика за 3 месеца, много голяма ми се струва, чак като някаква грешка, защо не повторите на друго място

# 558
RoseBlossom, ендокринологът му го назначи пак след три месеца, когато ще се изследва отново за ИР. Засега ММ се е взел в ръце и гледа да спазва режим. Пие си лекарството.
Аз все пак искам да попитам дали има и други мъже, които след преборване с ИР, са получили подобрение в морфологията.

# 559
Аз за ИР знам, че високия инсулин влияе на хормоните и повишава тестостерона. За мен мога да кажа, че това се доказа след като започнах лечение- снижи ми се тестостерона, като ако щете вярвате го забелязах първоначално по по-бавния растеж на косъмчетата, после пуснах изследване и се потвърди. Според мен всеки хормон извън нормата влияе по някакъв начин на другите.

# 560
Здравейте, извинявам се, че нахлувам с глупав въпрос, но искам да попитам при първа консултация при андролог, в случая др Кацаров, заедно двамата ли влизате или само мъжа? Искам да чуя всичко, което казва док, не съм сигурна мм колко добре ще ми предаде всичко.

# 561
 Вижте моя мъж забравя много ! Но никога Никога не съм ходила с него на андролог защото те се чувстват по сигурни да споделят ако има нещо когато няма жена до тях !
Здравейте, извинявам се, че нахлувам с глупав въпрос, но искам да попитам при първа консултация при андролог, в случая др Кацаров, заедно двамата ли влизате или само мъжа? Искам да чуя всичко, което казва док, не съм сигурна мм колко добре ще ми предаде всичко.

# 562
Моя мъж изобщо не е притеснителен и ми споделя абсолютно всичко , той даже иска да съм с него, защото не разбира много термини и като цяло аз съм по-наясно със стерилитета, хормони, лекарства и т,н. Доста пъти той самия е идвал с мен на прегледи при репродуктивен гинеколог.
Исках да знам, в смисъл дали е практика и дали доктора е ок с това да сме двамата, а не че мъжа може да вземе да се притесни да не сподели нещо

# 563
  • София
ние сме ходили преди години при кацаров.
и двамата бяхме докато си говорехме.
после на прегледа, който беше зад параван не присъствах.
и моя мъж предпочита да съм там, че се притеснява и нито се сеща да пита, нито запомня какво са му казали.

# 564
Бамбарадамбара, точно това исках да чуя, много благодаря Simple Smile

# 565
Не се притеснявай, даже сестрата ще те покани. Аз присъствах и даже почти само аз говорих 😄

# 566
Здравейте момичета. Влизам да се отчета.
   Извадихме късмет и успяхме да се вредим за ендокринолог  тази сутрин.
    В крайна сметка М няма никакъв ИР ами стомахът му е абсорбирал по-бързо глюкозата , и оттам и завишените резултати на 60та минута. Според ендокринолога това си е особеност на организма и явно се дължи на тежката работа и на нуждата му от много калории за изгаряне.
    Каза че всичко си му е наред и единствено ако след време започне да качва килограми , да проверим отново захарта и да помислим за някакъв режим на хранене.
        Сега хем ми олекна, хем съм му ядосана че така ме притесни  Laughing
    Срам ме хваща като си помисля че вчера опищях форума за няма нищо  Embarassed  Голяма съм паника напоследък.  Embarassed Whistling

# 567
Някой пускал ли витамин Д и Б12 на мъжа си! И дали според вас ниските нива може да окажат влияние на лошата спермограма?

# 568
Момичета на 2 дни въэдържание дали ще  е реален реэултата на спермограмата ?

# 569
Някой пускал ли витамин Д и Б12 на мъжа си! И дали според вас ниските нива може да окажат влияние на лошата спермограма?

Казват че ако има дефицит влияят. Но от личен опит не мога да кажа, тъй като на ММ излязоха добри резултатите.

Бубанка. Ние сме пускали на 2ри ден и не видях съществена разлика. Но при всеки е различно. Ако преди това сте пускали на 3 дни, съветът ми е пак да пуснете на толкова за да може да ги сравните при максимално еднакви условия.

Общи условия

Активация на акаунт