В момента чета ... 59

• 71 003
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
Прочетох "После" на Розамънд Лъптън. Оказа се доста напрегнат психологически трилър, който те сграбчва за гърлото и не те пусна до самия край или поне аз така се почувствах. Жалко, че новата ѝ книга "Тишина" е значително по-слаба от нея, но въпреки всичко ще си я поръчам след време и се надявам да не е толкова зле, колкото я изкарват.

# 316
В момента  чета "Бих умрял за теб и други изгубени истории" на Ф.Скот Фицджералд
Как е книгата ? Преди месец си я купих и чака ред .

# 317
  • Разпиляна във въображението
За момента съм доволна. Разказите се редуват с информация за живота на Фицджералд. Някои ми харесват повече от други.

# 318
  • София
Аз днес приключих с Вечерята на Херман Кох. Определено ме изненада, провокира и остави горчив привкус. Интересно как ли са реализирали филма, трябва да се види.

# 319
Аз днес приключих с Вечерята на Херман Кох. Определено ме изненада, провокира и остави горчив привкус. Интересно как ли са реализирали филма, трябва да се види.

Скоро даваха интервю с Херман Кох по ТВ. От него разбрах, че по книгата има направени поне 3 филма и той не харесва нито един от тях.

# 320
  • Sofia
Чета в момента "Сянката на планината" на Грегъри Дейвид Робъртс, и откачам от скука. Точи ми се бавно, не ми е интересен сюжета, не знам на коя страница съм, че съм с Къндъла, но 10 процента едва ги издържам. И пак се появява Карла и не знам защо, но това адски ме изнерви Grinning Аман от тая жена, или да се случва с нея или да изчезва. И така, ще дам още малко шанс и я зарязвам

Подготвила съм си и "Кутия за птици" на Малерман, отдавна съм я сложила в списъка. Не е точно моя жанр, обаче напоследък експериментирам.

# 321
  • София
Като човек, необичащ криминалета и трилъри, искам да кажа, че съм очарована от "Тебеширения човек " и "Мозайка от убийства". Прекрасни са и двете.

# 322
  • Пловдив
Бая страници от темата съм изтървала
Чета Три ябълки паднаха от небето

# 323
  • Варна
Аз съм на празнична вълна с класика в жанра - "Коледна песен", Чарлс Дикенс. Christmas Tree

Понеже вече много мнения се изказаха за книгата "Мозайка от убийства", искам да попитам динамична ли е? Чете ми се нещо такова, без много описания, повече екшън. Grinning

# 324
Punk 57 на Пенелъпи Дъглас. Чета всичко от авторката последния месец и нещо и съм тъжна, че ми остава само една непрочетена нейна книга.

# 325
"Червеното пиано" - Малерман

# 326
  • София
StarBright, ако под динамична разбираш трилър с ЦРУ или КГБ, не е такава. Няма екшън.

# 327
  • Варна
StarBright, ако под динамична разбираш трилър с ЦРУ или КГБ, не е такава. Няма екшън.

Не, не, имах предвид бързо и постоянно развитие на действието. Просто такива трилъри харесвам. Благодаря ти за отговора. Hug

# 328
Някой мисли ли да чете новата книга за Людмила Живкова?
https://www.ozone.bg/product/zhivotat-i-smartta-na-lyudmila-zhivkova/

# 329
  • София

Не, не, имах предвид бързо и постоянно развитие на действието. Просто такива трилъри харесвам. Благодаря ти за отговора. Hug

Тогава си вземи Тебеширения човек, там има повече действие, но за кратко. Мен чак ме е яд, че не е по-обемна, за да я чета по-дълго време.

Общи условия

Активация на акаунт