В момента чета ... 59

• 70 500
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
И така , приключих с Хлебарките на Ю Несбьо и цялостното ми мнение е положително. Беше малко по-слаба от "Жажда ", но притежаваше същата динамика . Голямо място в книгата беше отредено на политиката - всякакви задкулисни интриги , корупция и задоволяване не нечии интереси , а ми се искаше да се наблегне повече на самите убийства , може би исках нещо по-кърваво.LaughingМного ми хареса и това ,че действието се развива в Тайланд Simple Smile
Сега съм си приготвила Шестото клеймо на Дан Браун Скоро пак даваха филма  Ангели и демони и се сетих, че така и не съм чела книгата , а предполагам ,че ще ми  хареса.

# 646
За мен най-добрата му и всяваща ужас, погнуса, съжаление и какво ли още не книга е "Гробището за домашни любимци". Няма такъв автор......

Ами „Мизъри“? Бляк!

# 647
И така , приключих с Хлебарките на Ю Несбьо и цялостното ми мнение е положително. Беше малко по-слаба от "Жажда ", но притежаваше същата динамика . Голямо място в книгата беше отредено на политиката - всякакви задкулисни интриги , корупция и задоволяване не нечии интереси , а ми се искаше да се наблегне повече на самите убийства , може би исках нещо по-кърваво.LaughingМного ми хареса и това ,че действието се развива в Тайланд Simple Smile
Сега съм си приготвила Шестото клеймо на Дан Браун Скоро пак даваха филма  Ангели и демони и се сетих, че така и не съм чела книгата , а предполагам ,че ще ми  хареса.
Книгата е много ,много впечатляваща.
Четох я малко преди да пуснат филма ,който ми се стори толкова изрязан.
За мен това е една невероятна книга.
Една от любимите ми. Heart Eyes
Няма да съжаляваш , ако я прочетеш. Hug

# 648
  • София
Приключих "Хавра" на Захари Карабашлиев. Хареса ми. Бих я оценила с 4/от 5. След "18% сиво" за мен той се затвърждава като добър разказвач на истории.
Двете сюжетни линии не ми бяха дразнещи, а ми допадаше как се редуват. Отделно линията за Вера Елегина ме върна към любимата ми класическа руска литература, от която от доста време не съм чела нищо.

# 649
Приключих "Момичето в кулата", ще почакам третата да излезе на български и тогава ще я чета.

Продължавам с "Да живееш нататък" на Нарине Абгарян.

Не съм чела много от Кинг, но най-любимата ми книга е "Зеленият път". Чела съм я десетки пъти и съм гледала и филма още толкова. И винаги стабилно си поплаквам. Ще чета още от него, даже вече си свалих The Outsider след ревюто на Лу.

# 650
  • Бургас
Божееее,моммичета,тъкмо идвах да питам за книгата ,,Зеленият път,, и вие пишете за нея!
Явно всички сме гледали филма снощи....
Поревах си пак,за кой ли път!
И книгата искам да прочета!

# 651
Започнах поредицата за Патрик Хедстрьом на Камила Лекберг. Днес дочетох първата книга "Ледената принцеса". Започнах втората "Проповедникът". Първата много ми хареса.

# 652
Започнах поредицата за Патрик Хедстрьом на Камила Лекберг. Днес дочетох първата книга "Ледената принцеса". Започнах втората "Проповедникът". Първата много ми хареса.

Всичките ще ти харесат Simple Smile
Аз не мога да си намеря книга, след като привърших последната от поредицата. Помъчих се с Тебеширеният човек, но нещо не ме грабна, също с Чаената роза и Човекът, който не беше убиец Sad  Днес започнах Пазители на Дийн Кунц, но ми се чете Луната на върколака на Роналд Кели, обаче я няма онлайн Sad

# 653
"Тебеширеният човек" също е писан от жена, но още доста има да се учи авторката.
Teya75, дай им шанс на Юрт и Русенфелт. Simple Smile Себастиян Б. е голям дразнител и заслужава да се проследят тъпотиите му Simple Smile))

# 654
"Тебеширеният човек" също е писан от жена, но още доста има да се учи авторката.
Teya75, дай им шанс на Юрт и Русенфелт. Simple Smile Себастиян Б. е голям дразнител и заслужава да се проследят тъпотиите му Simple Smile))
Не ме дразни Себастиян, а обясненията, някак много ми идват размишленията на героите. Обичам книгата да ме държи до края, действието да е бързо. Ще ги помъча пак, но няма да е скоро.

# 655
Прочетох "Текст" на Глуховски - 3*/5*
Отначало ми беше интересно как ще се развие сюжетът, към средата ме отегчи, накрая вече съвсем извратено ми дойде. Общо взето, един суров, депресивен, виртуално-извратен WhatsApp психотрилър 😂

# 656
  • София
"Зеленият път" и на мен ми е любимата на Кинг.
Камила Лекберг също много я харесвам.
Чета си все още "Чаената роза" - на края на втората книга от поредицата съм. Страхотна е - отдавна не ми се е случвало дори за момент да не загубя интерес. Иска ми се да чета денонощно, но за съжаление нямам тази възможност.

# 657
  • Mostly in my mind
От Лекберг прочетох само "Прокоба". Изключително придвидим сюжет. Друго от нея така и не прочетох.
Остават ми 75 стр. от "Мозайка от убийства" и още си нямам идея какво се случва. Яко.  Blush И при вас ли беше така или аз съм бг реотан?

# 658
  • София
Започнах "Слугинята" и установих, че съм гледала филма съвсем скоро Stuck Out Tongue Winking Eye . Ноще си я прочета де.

# 659
  • Бургас
Приключих "Хавра" на Захари Карабашлиев. Хареса ми. Бих я оценила с 4/от 5. След "18% сиво" за мен той се затвърждава като добър разказвач на истории.
Двете сюжетни линии не ми бяха дразнещи, а ми допадаше как се редуват. Отделно линията за Вера Елегина ме върна към любимата ми класическа руска литература, от която от доста време не съм чела нищо.
Да, и аз така я оценявам и най-вече заради финала. Така и не ми стана ясно баща му жив ли е и какво стана с групировката и въобще нещо кулминацията и развръзката изчезнаха в нищото сякаш

Общи условия

Активация на акаунт