Димитровград- Градът на младостта!

• 12 750
  • 303
  •   1
Отговори
# 210
Уф, много съм несериозна...
Засега не мога да се ангажирам с обещание да се появя на среща Confused
Плановете ни за деня след пет часа зависят от какво ли не... Понякога изобщо не излизаме, понякога съпругът ми излиза сам с Вики или пък и с двамата дечковци... Аз обикновено съм под въпрос.
За съжаление не бих могла и да ви разпозная, видя  ли ви някъде. Така че, ако някой знае как изглеждам и се разминем по улиците, непременно да ми се обади. Или пък ако идвате към съда... На вратата има табела с името Wink

# 211
  • Димитровград
Аз ако сте до библиотеката ще дойда.Кликнете ми,пускам на Наталия ГСМ-то ми на лични,ако го е забравила. Crazy

# 212
Много хубаво, точно днес ще идвате на парка когато съм на рожден ден, значи няма да се видим  Cry
Нищо следващия път ще гледам да съм там.

А за Тони и аз не я познавам, та даже и табелката на вратата да видя пак няма да знам че е тя..... newsm78

# 213
  • в къщи
Здравейте wavey и от мен,момичета.Вече нямам време да се ровя и чета във форума както преди,и честно казано ми липсвате Blush.За съжаление,аз също няма да мога да дойда на срещата.Пускат ме от работа след 5,30 и винаги бързам за автобуса Whistling.Ако се събирате от 12ч. до 1 на обяд,тогава бройте и мен.А парка зад съвета ме устройва идеално bowuu.това беше шега,разбира се,че няма да се съобразявате единствено с мен  Blush.Тони,ако офисът ти е от към вътрешната част на сградата,можем да се видим през прозорците-аз съм на последния етаж в същата сграда,входът ни е от другия край.Аз съм най-рошавото и къдраво същество на етажа,ако ме мернеш,да знаеш,че съм аз,няма как да сбъркаш-махай смело,докато те забележа пак шега.
 Както и да е,пишете повече тук.Почти всяка вечер влизам да прочета,дали не сте писали нещо.Наистина ми липсвате...и свободното време...и всичко.Чао за сега,отивам да лягам,че вече едва гледам.

# 214
kukli4ka, непременно ще се оглеждам, когато кръстосвам коридорите. И обещавам да махам. Мен ще ме познаеш по черната тога Joy Останалите тип "батман" са мъже Mr. Green

А иначе, ако има среща зад съвета около обяд - ще съм налице, освен ако не изникне нещо много належащо.

estrella, кабинет № 8 Laughing

# 215
   Привет, сладурки Heart Eyes
Какъв ми е кеф като ви чета за срещите, по някакъв начин, когато влезна в темата ми става едно свидно, благодаря ви за това усещане Hug
Правим 10 години от завършването на гимназията и ще имаме събиране, но аз няма да мога да дойда Rolling Eyes, имаме и абитуриент в родата, ох като се сетя за Димитровград преди 10 години............

Кукличка с това обяснение на косата ти все повече ми се ще да те видя,пусни някой снимка! Ели и Тони, ако имат нови нека дават и те Hug
Благодаря ви, че ви има Heart Eyes

# 216
Наденце, жалко, че няма да можеш да дойдеш.
Как върви работата? Разкажи ни...
А нови снимки аз май нямам... Ама съм си същата де - нали лятото ме видя Mr. Green

# 217
  • в къщи
   ...Кукличка с това обяснение на косата ти все повече ми се ще да те видя,пусни някой снимка! ...
   JoyНе съм чак такъв пудел(опитвах се да бъда забавна Outta Joint).Снимки не мога да пускам,ще чакам мъжа ми да се освободи и тогава ще избера някоя,обещавам.

...Мен ще ме познаеш по черната тога Joy..
  Тони,ти сериозно ли ходиш така облечена на работа smile3555,никога не бих се осмелила да те заговоря Naughty.Респект,а?  umnikuu

# 218
  • в къщи
....

Последна редакция: сб, 05 май 2007, 22:09 от kukli4ka

# 219

Тони,ти сериозно ли ходиш така облечена на работа smile3555,никога не бих се осмелила да те заговоря Naughty.Респект,а?  umnikuu

Е, не през цялото време - само когато влизам в заседание. Хихи, представям си, ако се развея по улиците с тогата, какъв фурор ще предизвикам сред децата Joy
Кукличка, много си хубава и имаш страхотна коса Heart Eyes

# 220
  • Димитровград
Добро утро!
Аз съм само още няколко дни на линия и ако организираме нещо-давайте!Може да се видим на виенския на детския кът.Ако ви харесва идеята-давайте предложения за ден и час!Мои снимки -като напишете kanesta в снимка.бг и ще ги видите албумите.Хубав уикенд на всички!

# 221
  • на правилното място, в точното време
 Вие направо ме изумявате!!! Shocked Не влезнах два дни и вие сте изписали цялата страница. Добре че видях кукличка, за да ми каже за срещата и уговорките. Значи до утк стана ясно че работещите момичета им е удобно на обяд- в обедната почивка. Канеста и естрела вие как сте за обяд? Хубаво е да се видим зад съвета, на работещите и канеста им е удобно, аз съм с кола, а ако естрела й е трудно до там, ще се уговорим да мина да я взема. Само да уточним ден  newsm78
 Давайте идеи. Тони, ти кога нямаш заседание? С тогата сигурно си изключително феерична - хихихихи. колегата ти от 7 кабинет изглежда твърде добре в тога  Laughing  Joy Айде чакам предложения...

# 222
  • Димитровград
Aми през седмицата ми е все едно-детето е на яслата и съм "свободна".Сега уж уча за изпити,но един час все ще се намери.

# 223
Вие направо ме изумявате!!! Shocked Не влезнах два дни и вие сте изписали цялата страница. .............

da napravo ste izpisali stranicata.

Izvinqvam se che pisha na latinica, no nqmam kirilica /otviknala sam da pisha taka i mi se struva stranno.../

Moje spokoino da ugovarqte sresta, az ste dojda, ako ima problem ste zvanna na Ravia da me vseme.

Pozdravi!!!

# 224
Когато кажете, на линия съм - тази седмица в сряда и четвъртък съм в заседание, но по принцип към обяд почивам, така че няма проблем и да е в някой от тези дни. Може и на Виенския - както решите.
На мен лично най-удобно ми е около 12 часа. А на вас?
Давайте предложения и за ден.

RAVIA, откъде знаеш как изглежда колегата от седми кабинет? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт