Всичко за всички марки гел лакове-21

• 43 591
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
Nevena Virolan - предполагам, че ги е купила пак от това магазинче на Витошка. Това, че не са от Италия, а са купени от София, не ги прави ментета. На мен ми изглеждат истински така като сравнявам продуктите, които предлагат в магазинчето с онези от сайта на Мезауда. Два пъти съм била в Милано и ако отново отида, ще си купя направо от магазина им там хибрида - видях, че е много близо до Дуомото.

Аз за другите им видове лакове не мога да изкажа мнение - само 1 съм използвала засега и то онзи хибрида, за който споменах (28 лева за директно нанасяне, без база и топ). В интерес на истината сега се сетих, че из италианската фейсбук страница на Мезауда имаше лоши мнения, но не за хибрида, а за онзи нормалния си гел лак, който има нужда и от база и топ. Но мненията са от миналата година и се надявам да са ок вече.

Просто споделих за хибрида им, защото това ми беше първия гел лак, който пробвах у дома и съм много доволна как се получи. Исках да не се занимавам с поръчване от интернет, а да мога да разгледам намазаните мостри и цветове. Засега не съм открила в магазин да продават гел лак за печене - само Мезаудата открих и онзи на Флормар. Питах и в  Douglas, Beauty Zone ... нямат такива никъде. Дано станат по-популярни гел лаковете за печене и да можем да намерим повече марки из магазините. Hands Nail Care

# 481
  • Варна
  LaVespa първо добре дошла и второ не рагирай така остро с влизането моля те Hug. Повечето пишещи в темата сме тук от години защото се лакираме сами и си помагаме. Някой от мацките във времето изкараха курс и превърнаха хобито в професия тъй,че има какво да научиш от нас. Невена е сигурно човекът с най-богат опит в темата тя ни е нещо като гуру  bouquet Hug и ти гарантирам,че никога не говори напразно. Не съм пробвала  Mesauda и мнение не мога да дам,но силно ти препоръчвам лаковете на Флормар/поне са достъпни и НЕ китайски/. Гамата не е голяма,но за сега започващ са ок. Можеш поне основните цветове да си набавиш.
 Ако не те мързи прочети първа страница. Али експрес не е равно на тотални боклуци. Поне за цветни лакове аз съм силно ЗА китайците и не давам по 30лв. за цвят ако ще да е най-добрият.

# 482
Съжалявам ако изглежда остро, не съм имала такова намерение. Не смятам, че някой трябва да приема какъвто и да е коментар лично - все пак тук си дискутираме.

Доста рових докато намеря нещо свястно (и директно от магазин) и исках да споделя опит, да съм полезна. Ако нямаш нито един лак и искаш да пробваш за да видиш как е, смятам, че е удобно да пробваш с нещо такова в началото. Не е нужно за 1 маникюр да взимаш 3 шишенца (цвят, база и топ). Не съм се опитвала да нападам никого - уточних само, че са италиански, а не китайски, защото си играх да сравнявам сайтове, продукти, цени и т.н.

Мерси за мнението за Флормар, чудих им се наистина дали са издържливи.

Аз не казвам, че алиекспес са боклуци (имам доста приятелки, които пазаруват от там и са доволни) - на мен не ми се занимава да поръчвам и да чакам много време доставки. Поне все още не - може по-нататък да се зарибя повече и да искам да имам по-голяма колекция. Relaxed Всеки си избира какво да купи, на каква цена и откъде. Flowers Tulip

# 483
  • София
Някой доволен от към издражливост от камуфлажна база от Али?

# 484
  • Paris, France
LaVespa, ако търсиш гел-лакове 3в1 от физически магазин в момента има доста из козметичните вериги. Сефора също предлагат такъв на същата цена:

https://www.sephora.fr/p/vernis-gel-semi-permanent-P2414043.html

Можеш да посетиш магазини за продукти за нокти. По идея на ва_ни препоръчвам в София този на Стар найлз на улица Дунав, зад Руската църква. Пояснявам, че съм пазарувала там да не помислиш, че го препоръчвам без кракът ми да е стъпвал.

Лаковете 3в1 също изискват помощни продукти при поставянето. Те не седят върху нематиран нокът. Всички участнички в темата препоръчваме лаково каре. Под лак 3в1 то трябва да е с матов лак или топ, защото тези лакове доста бягат. Без каре след неколкократно поставяне и сваляне ноктите доста се повреждат, особено ако са тънки. Не на всеки държи с каре. Някои слагат ултрабонд по свободния край. Супер е, че тези лакове нямат лепкав слой. Ненавиждам го. Аз никога повече няма да си причиня киснене в ацетон, а тези лакове стават на дупки върху база с лепкав слой и трябва чистене на лепкавия или матов без лепкав върху базата отгоре, та става пипкава.

Присъединявам се за Флормар и добавям Sensationail и Депенд от ДМ като хубави и трайни цветове. Изискват база. Също Alessandro Striplac, особено базата, но и цветовете. Те определено си струват парите и ако не седят, поне не портят ноктите.

Разгледай унгарския сайт, предложен от над. Имат Джелейз на China Glaze. 2в1 са и идват за седмица. Разтварят се доста по-лесно от Сефорските и Мезауда.

# 485
Nevena Virolan мерсимного, ще разгледам sephora - там не съм питала, признавам си. Ще видя и в другото магазинче, което спомена. Почвам да се замислям за Флормар, може да пробвам с някой цвят за начало Flowers Tulip

# 486
  • Варна
 Е не не издържах извинявам се ама това е велика наглост   https://www.facebook.com/groups/136530180086583/?multi_permalink … ric&ref=notif

# 487
  • Paris, France
Е не не издържах извинявам се ама това е велика наглост   https://www.facebook.com/groups/136530180086583/?multi_permalinks=465021640570767&comment_id=465252500547681&notif_id=1540473684041012&notif_t=feedback_reaction_generic&ref=notif
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Що, бе?  bouquet Веднага отивам да я поръчам. Предполагам, на тая цена я пращат с изтребител на същия ден и я доставя и монтира куриер в избрано от клиента помещение. Щом има кой да купува. А как са закрили надписа с фолио за едната снимка отгоре! Да вземем да и пишем със запитвания за вентилатора, дето го няма. Да питам със студено ли духа или има и топло, понеже в плевнята, където  ще я ползувам доста си духа по принцип. А и като си опера гащите трудно съхнат без слънце а така хем се дезинфекцират от УВ лъчите хем съхнат на вентилатора. Две бутчета дали ще опекат отдолу  newsm78 , че да не пускам цяла фурна? С вентилатор би трябвало да стане. Дали се самопочиства или се почиства в миялната?  Вградено долно нагряване, че да не ми изстинат краката и да ми се сецне кръста.   hahaha Ох, още се смея на глас.  bouquet за вица. Какъвто съм зевзек ще и пиша като нищо.

# 488
  • софия
Проблем ли има ,нещо не разбрах -аз я продавам.

😂😂😂😂😂😂😂😂😂шегувам се -и аз я гледах днес тази обява,спомних си и за моята приятелка маникюристка дено си плати 200 и лв за лампа/фурна /печка както и да се казва с точност и накрая и поръчах от Алито за 40лв май беше същата.Благодаря Ви момичета ,че тогава се отзовахте веднага.
Та сега аз да питам за проблемни нокти око си намеря Микросел тези две стават ли-че от коди страницата никой не иска да поръчва и не мога да си взема техните?

# 489
  • Варна
 Троши Мишей е по-хубава дори от Коди и това го казвам аз заклетия фен на марката  Laughing. Говоря обаче за базата топа не съм го пробвала. Там съм твърдо и категорично на Коди. Белещата на Борн я ползвах много време докато Над не ме разглези с Алесандро. Е вече трудно ще се върна на китаеца  Laughing.

А за линка реагирах спонтанно  Laughing Laughing Laughing просто не се сдържах  Joy,а като ми отговори така девойката съвсем.

# 490
  • софия
Принцеске благодаря,ще погледна и тази която предлагаш ,тя се поръчва от чужбина предполагам пак.
Да тази лампа днес  беше ми 🔝.
Но хората си мислят че като и дават гаранция от 6до 12м.  не са от Китай.Аз също ако продавам на 300лв лампа от 25 и 3г.гаранция ще давам 😂😂😂.Луди хора колкото искаш.
Като се замисля родом съм от Троян ,в София съм 17г вече ,всяка втора там е маникюристка и уж с най -доброто с най-скъпото работи,реално 2-3стават маникюристки ама докато ги нацелиш и без нокти можеш да останеш.

# 491
Леле каква излагация ...надявам се някой да не се подлъже! Топа на Мишей е лъскав, но лесно се драска според мен.
На последното сваляне на лака и базата се разлетя...изненадах се, защото не ми се беше случвало,но пък не се оплаквам - така мога всеки път лесно да подменям базата.

# 492
скоро не съм ви заслепявала  Joy Joy Joy

# 493
Отзиви от мен за белещия на Cuccio- сега се обели и то с доста ръчкане, без каре и без поражения! 3 седмици седя, едва го издържах, но през уикенда пак ще го тествам, случайно да не е аномалия. Домакинска работа не върша, но бях на спа-дори не се оголи връхче. Обадих им се да се оплача за лепкавостта- бил правен за топ с лепкав слой и като минах с ацетон нямах проблем. Ще пиша пак като го сложа и падне.

# 494
  • Paris, France
НиаВ, този Cuccio, белещият се, пече ли се или съхне на въздух? База и топ в едно ли е? Радвам се, че си доволна. Ама на тебе по принцип не ти се бели лака, та не знам на мене дали ще ми пасне. В Стар нейлз го имат, предполагам. Цената? Ако може и линк.

Общи условия

Активация на акаунт