Всичко за всички марки гел лакове-21

• 43 589
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
Невена, на мен всичко ми се бели. Даже Коди с ултрабонд ако не е на цял нокът. Може би този просто ми пасва, може и да е добър, уикенда ще лакирам и приятелка и ще пиша. Но не е 2 в 1, само база е, съхне на въздух и е доста рядка и тъничка-подобна на ултрабонда на Коди за нанасяне. Отгоре сложих каучукова база на Фокс, цвят на блускай и топ на коди без лепкав слой. Купих го за около 25/30 лв от изложението арена на красотата.

# 496
  • Стара Загора
Да ви покажа някои любими маникюри Blush

# 497
  • на брега на морето
РосиХрис, страхотни са!  HugМоже ли линк за перличките от 2рата снимка?
Кам, Обичах, Над, Съни,...-много красиви маникюри!  Hug
Нев, разсмя ме с конентарите ти за лампата, хаха. Hug
Аз от неделя насам съм с огледално сиво и тюркоазено на ръцете(за 3 път се правя така в рамките на година), а от сряда-и на краката. И камъчета. Ноктите ми са малко по-дълги от обичайното и пудрата още стои добре по крайчетата, въпреки че е само с топ отгоре.

# 498
  • Стара Загора
Това са камъчета. Поръчвала съм ги от Алиекспрес.https://ru.aliexpress.com/item/Free-shipping-crystal-AB-color-SS … .0.274233edWzEDw0

# 499
  • на брега на морето
Аха, супер, мерси! Имам подобни камъчета, не зная защо ми заприличаха на перлички. Embarassed Hug

# 500

Нещо от мен......страхотни красоти показвате.......nad_tab.....The Passion.....обожавам вашите нокти.....да помоля по-разбиращите да направим една класация на топ гел лак....издържливост и блясък......при мен Kodi rubber top е единственият досега който ми издържа 10+ дни.....но след 7 дни не ми е толкова лъскав колкото би ми се искало.....

# 501
  • на брега на морето
Златиначка, и ти показа красота! Hug Кой е цветът и ако може линк за лепенките? Hug

# 502
  • Paris, France
Златиничка, за мене топът на Гелиш е 2 класи над другите и бляскав и след месец. IBD Instant seal е също супер лъскав, но не е за над тънък, гъвкав гел-лак и меки нокти и не се разтваря с ацетон. Трябва да се изпили първо. Останалите, които съм пробвала и сравнявала са доста далеч като блясък във времето. Идеалното е твърд силър като този на ИБД. Слагаш който си топ искаш, пепел, махаш лепкав, ако има и мажеш със силър. Пече се доста повече, 3 Мин в Sun1-Sun3.. Силърите нямат лепкав слой. След изпичането чакаш още 2-3 минутки да се втвърди хубаво и слагаш маслото. След месец е като нов.

Чела съм, че може да се сложи финиш гел за дълбочина, но е пипкава и става дебело.

Мелинааааа, радвам се да те чета. Поздрави на семейството и гуш на 🐈

# 503
Неви, от къде го поръчваш този топ?

# 504

Novena много ти благодаря за съвета ще помисля над тази възможност.....аз започнах с Gelish но за жалост на моите калпави нокти никак не държеше 4-5 дни и започваше да ми се пука......пречупва и да се забелва.....някак не е гъвкав....а моите нокти са меки.....но това е старият Gelish.....Много хвалите новият с новата опаковка....ще трябва да опитам пак....

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 23:10 от zlatinachka

# 505
# 506
  • Paris, France
Неви, от къде го поръчваш този топ?

И двата, Гелиш и ИБД Инстант Сийл от трансдизайн с групова поръчка или от Амазон. Идват от Америка. Тук под 20 или 30€  няма нито за козметика. Идвата ги има в Али, обаче това, което се предлага в Али е далеч от оригиналите като качество. ИБД е по принцип за гел и акрил. Имай предвид, че впечатленията ми са доста древни и наскоро не съм купувала. Липсваш много в темата и много се радвам като наминеш. Успех в кариерата и личния живот!

златиначка, забрави и за двата тогава или поне си оправи ноктите. Загледай белещият се бази! С тях може и твърд гел отгоре и се махат като лепенка. В пъти по-дълго ми издържа с тях. Понеже се маха лесно, не ме бърка загубата на блясък и сменям ежеседмично. На принцесата метода за калпави нокти е бетон, гарантирам. Ако укрепил с твърд гел и форми държи докато го махнеш. Тогава може Гелиш отгоре, не се отлепя, отчупва и бели. Сложих си новия Гелиш на един пръст. Брей, какъв блясък и приятно на пипане. Обаче като махнах остана лепило въпреки карето. Не го ща.

# 507
  • на брега на морето
Златиначка, благодаря много! Hug Ще ги намеря стикерите по името.
Нев,  и аз винаги се радвам да те чета както и да гледам красотите в тази темичка! Винаги ми е приятно като надзърна тук.  Поздрави и на твоето семейство, Франция и котьо!  Hug bouquet

# 508
  • Варна
 Неви никак ама никак не е хубаво да хвалите нещо и аз да го прочета сутринта с кафето  Laughing. Е на поръчах топ на Гелиш  Joy. Благодарение на теб и Над имам нокти каквито никога не съм мечтала дори.
   А топът на Коди има ш...я навик просто някак си да се изтрива от моите нокти. Не се бели,но който го ползва знае,че при печене стои като син филм върху нокътя в лампата. Е след седмица до 10 дни просто го хваща липсата и в лампата го няма синьото. На мен не ми пречи,но си намерих оправдание да поръчам Гелиш  Laughing

# 509
Nevena аз благодарение на Принцесата открих топлата вода....така да се каже...следвам нейните препоръки и така имам хубави нокти.....затова питам за добри топ лакове.....защото другите стъпки са ми ок

Общи условия

Активация на акаунт