Всичко за всички марки гел лакове-21

• 43 571
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
  • Paris, France
Майка Зайка, пробвала ли си на ферий метода - с кисел праймър и без каре? Ако аз търся трайност не слагам каре по свободния край и ми държи. С никоя белеща се не ти държи, така ли? Да вземеш някакви витамини? Магнезий и витамин Д ми направиха ноктите доста твърди  полираш ли с блокче?

# 526
  • София
Принцеске, пробвала ли си с ковър базата на Фокс да изгдрадиш свободен край малко? 1мм. ми трябва, че имам ръб на едон нокът от основата до върха и се цепи в свободния край. И върху тази ковър база как се държи белещата на Алесандро?
Да споделя, че по твоя протокол, микросел, белеща се Коди като каре, Алесандро, цвят и топ, лака ми издържа 1 ден. Без белеща се Коди 4-5 дни... Вече не знам какво да правя. Седмица искам да ми държи..
А само с Микросел под Алесандро, не ти ли държи  newsm78

Свободния край го изтриваш добре, слагаш на него Ултрабонд и нанасяш Алесандро, така при мен е бетон, докато не го махна, стои.

Големи сте подстрекателски с Гелиша, ще взема пак да го пробвам, че новите капачки не съм ги тествала  Mr. Green

# 527
Може ли да се качват снимки от телефона?Избирам снимка и ми се показва синя линия,която се зарежда,но колкото и да чакам не става.

# 528
Ще правите ли хелоуински маникюр 😀

# 529
  • София

Свободния край го изтриваш добре, слагаш на него Ултрабонд и нанасяш Алесандро, така при мен е бетон, докато не го махна, стои.

Големи сте подстрекателски с Гелиша, ще взема пак да го пробвам, че новите капачки не съм ги тествала  Mr. Green

Само с микросел и Алесандро- 4 или 5 дни. Изтривам  микросела от свободния край, нали така?
Не прочетох на време за ултрабонда, но след няколко дни така ще пробвам.

Мерси момичета Hug

# 530
  • София

Само с микросел и Алесандро- 4 или 5 дни. Изтривам  микросела от свободния край, нали така?
Не прочетох на време за ултрабонда, но след няколко дни така ще пробвам.

Мерси момичета Hug
Аз го оставям за 1-2мин., както си пише на шишето. Дано помогне  Hug

# 531
  • Paris, France
Зайка, като ти се заздравят ноктите няма да ти се бели лака. Там е цаката най-вече. И аз, и принцесата и ферий успяхме, но давахме почивки, мазахме и ръфахме зеленчуци.

Дотогава можеш да пробваш каре и Стриплак само до свободен край, ултрабонд по свободен край, печене на ултрабонда, евентуално и един слой база Коди отгоре. Така правеше принцесата и според нея номерът минаваше. Тя даже матираш свободния. При мене ултрабонда помага, кисел праймър не. При ферий ултрабонд не помогна. На нея и помогна кисел праймър.

Не ползувам ултрабонд защото определено пречи на свалянето.

Идея е да мацваш свободния край с топ през ден. Така не се отлепя. По едно време така правех и даже не слагах гел топ. Махай лепкав от цвета и слагах обикновен топ. Той съхне бързо върху гел лак. Не е както върху нормален лак да махаш с ръчички 2 часа. После, от 2ри или трети ден само минавам по свободния край с малко топ. Екстра държеше. Така хем имах тънък лак, хем държеше. Звучи адски глупаво, но страшно помага на проблемни нокти.

# 532
Здравейте, аз от години ходя на маникюр за гел лак, но напоследък или не успявам да си запиша час навреме или нещо изниква и не мога да отида и за тези случаи бих искала да имам резервен вариант вкъщи да си махна гел лака и да си сложа нов.

Надявах се да се ориентирам с първия пост за това какво да си купя като за начало, но линковете в "прочети преди да попиташ" и "Всичко необходимо и достатъчно,за да започнете да се лакирате сами у дома" не работят. Може би продуктите са изчерпани.

Sunone все още ли е фаворита за лапма?

# 533
  • София
Мерси Невена за съветите. Мажа се със Солар ойл всеки ден. Салати също ям всеки ден. Плодове и въглехидрати избягвам.
Хубавото е, че още днес ще мога да приложа съветите за ултрабонд, защото снощния лак се обели на 2 пръста. Снощи сложих: Нейл фрешер, микросел 2 слоя, Алесандро, цвят-3 тънки слоя и топ. Поне няма поражения.

# 534
  • Варна
 Спират да работят линковете от Али по някое време да. В блога гледам да ги актуализирам с действащи,но не винаги успявам. SUNONE все още е най-доброто като съотношение цена качество да. Излязоха и доста нови модели,но с нищо не са по-добри що се отнася до качество на изпичане и бързина тъй,че са въпрос на избор.

# 535
Аз имам въпрос - чета, че ползвате този заздравител на Microcell https://microcell.bg/здрави-нокти/заздравител-за-нокти-nail-repair-гланц

И за лаково каре. Аз обаче нещо съм се объркала и си купих този  https://microcell.bg/здрави-нокти/силиконов-гел-за-предпазване-на-ноктите-nail-power .

Може ли да го ползвам него за каре?

# 536
  • София
Аз имам въпрос - чета, че ползвате този заздравител на Microcell https://microcell.bg/здрави-нокти/заздравител-за-нокти-nail-repair-гланц

И за лаково каре. Аз обаче нещо съм се объркала и си купих този  https://microcell.bg/здрави-нокти/силиконов-гел-за-предпазване-на-ноктите-nail-power .

Да, мисля че Амини го използваше за каре. Каре май с почти всичко става, пробваш докато ти допадне резултата.

# 537
Ibd добра марка ли са за гел лакове. На шишенцата пише, че са чист гел, които се разтваря - с какво това е плюс? По-покривни ли са чистите гелове, по-гъвкави, по-малко ли се лющят от свободния край? Само разбрах за тях, че не се сгъстяват, защото няма какво да се изпари в тях. Също в България къде мога да си ги намеря. Открих едно място и понеже не е скъпо мискя да си поръчам 1 цвят/ не, че има голямо разнообразие/ Няма опасност да е менте, нали ?

https://www.bogen.bg/1104/ibd-just-gel

Има ги също е ибей. Пише, че ги пращат от Америка, има и доставка, но ми се вижда многи малка за нещо идващо от Америка. Ако си поръчам, има ли опасност да ми начислят още такси над това което ще платя в сайта? И според вас мога ли да се прецакам и да поръчам фалшиви?

http://www.ebay.com/itm/330919876070

# 538

Да, мисля че Амини го използваше за каре. Каре май с почти всичко става, пробваш докато ти допадне резултата.

Благодаря ти. Ще пробвам тогава, че оъ бременностите ноктите още не са ми се възстановили напълно и са тънки и чупливи.

# 539
  • Paris, France
IBD Just gel polish са много хубави лакове, съвместими със всички съществуващи бази и топове. Малко трудно се изпичат тъмните и имат доста лепкав горен слой. Не са особено пигментирани и редовно слагах 1 допълнителен слой. Черното и бялото никак не ми харесват, но имам супер добри попадения, включая любимият ми Mogul - тъмночервено желе с фин златист брокат, който се вижда само на много силна светлина. В зависимост от слоевете и дебелината им е от тъмно червен до червено-перен, но не и черен. На студена светлина е с малинов оттенък а на топла е топло, кафеникаво червено. Още го имам. Имам:
1) Bing cherries = Gelish Red roses = Shellac Wildfire. Ярко, топло червено, но Гелиш и Шилак са по-покривни. С времето леко оранжее повече 3-4 супер тънки слоя. Гелиш 3. Шилак 1 тънък + 1 дебел.
2) Funny bone - светло розово. 3 слоя
3) Plum Raven - тъмно лилаво 3-4 слоя
4) Smokey Plum - сиво-бежов. 3 слоя
5) Chic to chic - страхотно светло цикламените. Абсолютен фаворит. Ярък и по-светъл от Gelish Sugar ans spice
6) Midnight Martini - тъмно желе с червен, син и някакъв друг брокат
7) Ingenue - студен, розов, ярък неон.

Много лесно се махат, както в предишни теми са писали куки куки и други. Вече не ги купувам заради голям обем и цена, но ги препоръчвам заради това, че са хипоалергични и лесно се махат ако се поставят на подходяща база. Бих купила пак със затворени очи, особено от България и за 11 лева.

Базата и типът никак не ми харесват в сравнение с Гелиш и особено белещите се бази. Типът е малко по-късно от Шилак, но не много. Не ми държат без ултрабонд. Ултрабонда от системата им е най-якия на който съм попадала. В предишни теми съм писала, че съм ревала докато махна творение с ИБД, поставено в салон.

Ако търсиш определен цвят, кажи! Имала съм доста от тези гел-лакове и съм ги виждала всичките на мостра (освен новите колекции).

Общи условия

Активация на акаунт