Всичко за всички марки гел лакове-21

• 43 454
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Защо на мен такива линкове ми отварят обща страница?
https://s.click.aliexpress.com/e/bJu9gMZ2

И на мен.

# 736
  • Paris, France
ма_ма, майка Зайка, и на мене не ми се отварят линковете. Гледайте да е поне 35вата, но е добре да има повече волтове според преподавателката на the Passion. Предпочитайте 18V на изход пред 12V ако ще работите акрил. Аз не съм съвсем съгласна и мисля, че амперите също са важни, защото те дават стабилността на тока. Добре е да са над 1А на изход. Понякога китайците пишат 1.5, но реално са 1 с късмет.

тирити, не знам, честно да си кажа. Пробвай на мостра! Ако е гладка повърхността би трябвало да стане. Не гарантирам.

над, честно казано ми приличат на 3мм. Пробвай, на най-ниската скорост, с шайбите към дремела на мостра с гел-лак. Ако става добре, а мисля, че ще се получи, само купуваш шайби от алито. Грубост 80 или 180 ако са от кафявите. Има едни по-скъпи, с бяло покритие, те са доста груби и 180 или 240 би трябвало да е добре. Това за топа, за груба кожа на пети също става. Много руски съфорумки си оправят краката с дремели на мъжете си. Аз от тях разбрах. Щом може да обработи яйце без да го повреди с вибрации е напълно достатъчна. След дремела Ел. пила от алито няма да ти хареса. Дремелите са направо перфектни.

суитвит, и аз вече кукуригам от лампи покрай вас, хаха.

Сън3 - внимавайте много и гледайте вътре! Видях, че има такива с 24 лампи вътре. Както са и черни вътре и големи, за нищо няма да става. Тези с 36 лампи са много хубави, но са $$$$$.

Сън1s - сто пъти писахме, че е като Сън1, но с екран. Друга разлика няма. И две кръстосани ръце влизат вътре. Успявам и двата крака да си изпекат заедно. Черупката и разположението на лампите е същото. Само бройте лампите, че вече има с по-малко от 30.

СънХ - тя е с 36 лампи, но някои модели имат няколко лампи от 660nm и те не пекат, само осветяват в розово. Някои модели са с 36 лампи от 365-405 или 410nm. Potrebitelka1 има такава, с розовите лампи, освен нормалните и е доволна, но аз предпочитам повече печащи лампи.

Сън10 - тя е с 24 лампи вътре, същите като на другите дъбове. Май е метална вътре или поне някои от сън10 са. Копчетата са отзад.

Сън2 - напоследък има много лоши отзиви за нея в Али. Съседката ми има такава, заедно ги купихме през пролетта и нейната все още си работи прекрасно. Явно са ги развалили. 

# 737
  • София
ма_ма, майка Зайка, и на мене не ми се отварят линковете. Гледайте да е поне 35вата, но е добре да има повече волтове според преподавателката на the Passion. Предпочитайте 18V на изход пред 12V ако ще работите акрил. Аз не съм съвсем съгласна и мисля, че амперите също са важни, защото те дават стабилността на тока. Добре е да са над 1А на изход. Понякога китайците пишат 1.5, но реално са 1 с късмет.
Не знам защо в последно време така се полчава с линковете от Али. Като се копира линка и се пейстне в браузер- става newsm78
35W Black Pro Electric Nail Art Drill Machine Nail Equipment Manicure Pedicure Files Electric Manicure Drill & Accessory:

https://www.aliexpress.com/item/30000RPM-Black-Nail-Art-Equipmen … 6b1bb2939ca793d36

Много си харесвам електричката от Лидъл- върти в 2 посоки, 2 скорости, ама пусто няма допълнителни борчета, които да стават за нея...

# 738
Над, май са 3,2 в сайта на Дремел има описание и на приставките.

# 739
# 740
  • Бургас
Скрит текст:
След толкова четене на темата,да ви се похваля с успешен “направи си сам “маникюр Simple Smile

Последна редакция: пт, 09 ное 2018, 11:39 от lili29

# 741
  • София

суитвит, и аз вече кукуригам от лампи покрай вас, хаха.

Hug Heart Няма да досаждам повече, благодаря безкрайно

# 742
Да, бях полирала с блок пила и после киснах в топла сапунена вода 8-10 минути... явно това не е моя метод.

# 743
  • Paris, France
малечка, трябва да отвориш откъм кутикули с дървена пръчка след 5-6мин във вода и бавно да повдигаш с пръчката нагоре. Или марката не ти подхожда. Жалко. Успех ти желая.

майка Зайка, отзивите хич не са хубави за тези пили. Има снимка на вътрешност, в която ясно се вижда написано 25W , което не е зле ако беше истина. Жена от Украйна с Ник S***o пише, че измерила, че пилата вдига до 6.5 вата, което е смешно. Това е мощността на пилата от Лидъл, която имаме, но там оборотите са до 5000, а в тази са поне 15 000. Първите Кадс бяха като JD400 - 35вата, 12V и 1.5A на изход. Позната купи и малко преди да поръчам купи втора. Втората дойде немощна и като я отвори видя, че трансформаторът е 10W - 12V и 0.8 ампера. Трябваше да работи на максимална скорост за да има скоростта на предишната и пилата бързо се скапа. Като измери с тахометър се оказа, че едната, старата вдига 27 в едната посока и 28 и нещо в другата. Новата вдигашеи18 и 19 съответно. А сегашните са още по-зле. Това са си 15 ватови пили максимум, даже 10 ватови.

Погледни пилите на DMoley. Оттам е моята. The Passion ми помогна тогава, но я купих малко насляпо. Ферий купи същата от друг продавач. Ферий и аз сме отваряли блока, а ферий даже го е снимала. Вътре трансформаторът е 18V и 1А, тоест 18 вата на изход, колкото са, долу горе подобните, 35W модели на JSDA. В едната посока е 27 500, в другата е около 28 500, което е прилично и напълно съпоставимо с JD400  и JD700, които вдигат до 28 и 29 000 оборота в реалността. Оригиналните JSDA са леко по-тихи, но шумът не пречи.

Моите и на Пашън дойдоха идеални, но на ферий дойде счупена и трябваше да я лепи. Пари не и върнаха никакви.

Ако парите не са голям проблем си вземете като нашите! Цената е 10 лева отгоре. Не знам дали има доставка, до Франция няма.

Ако имате познати в Германия, в NDED има като нашите на цена почти като в Али, но с 3 години гаранция и по европейски норми и защита.

Не, не бих купила Кадса.

Принцесата има Кадс, но нейният не е от Али. Знам, че в Европа се продават такива, но е честно указано, че вдигат до 20 000 оборота, които за мене са обидно малко. Имаше преди такива до 30 000, но вече не. Приятелка има такава, от еминейлз в БГ, 20 000 оборота е и на мене не ми стигат

# 744
Благодаря за съветите. Може да поръчам този Александро и да пробвам пак.

# 745
  • Paris, France
malecka, при някои хора Стриплак Алесандро се маха трудно. Принцесата писа, че Борн Прити се маха по-лесно и моите впечатления са същите. Та, внимавай с Алесандро. По-скоро си купи маслото им за махане и пробвай на дебело каре, не само с микроцел.

Майка Зайка, иди в Ютюб! Има видео със заглавие "Фрезер для ногтей. Проблема. Kads EN400. На видеото ясно се вижда, че трансформаторът в кутията е 10W.  По-добре да отпадне, мисля.

За тези, които пътуват и търсят портативна, мощна пила за гел, акрил, но и лек педикюр. Видях няколко, които много ми харесаха и правят всичко, което прави моята пила. Едната е на руска фирма, но си е китайска, с лепнат етикет. Ето отзив за китайската, която се продава в Али:

https://irecommend.ru/content/apparat-dlya-manikyura-o-kotorom-m … nyi-udobnyi-eto-p

А ето и за руската:

https://irecommend.ru/content/apparat-dlya-manikyura-i-pedikyura … koi-i-sukhoi-kuti

Доста хора купиха такива от Али и са доволни. За съжаление, някои от тези пили от Али не вдигат указаните 30 000 като руската, но пак са тихи, стават за всичко, работят и от контакт, но и от батерия.

Има и друг модел в Али. Без екран и с гумирана писалка. Писалката не ми е удобна и някои борчета закачат гумата. Тези, които видях са съпоставими като функции с тази, която имам.

https://m.fr.aliexpress.com/item/32827239149.html?trace=wwwdetai … Pedicure-Kit-Nail

Същият модел, но по-мощна и с по-добра ръкохватка, на мощност е съпоставима с моята:

За тези, на които не им трябва мощна Ел. пила, искат не повече от оправяне на кутикули и запилване на топ, тоест прилични обороти, 2 посоки на въртене и лесно управление:

https://m.fr.aliexpress.com/item/32902424977.html?trace=wwwdetai … Cordless-Manicure

https://irecommend.ru/content/klassnyi-frezer-apparat-dlya-snyat … enie-so-znamenity

Не заема никакво място. Вибрира леко, но не е.фатално. Маха гел, акрил, но трябва приставката да не е груба. Доста е по-добра от розовата и по-безшумна.

Ако сега си купувах сигурно щях да купя портативна заради по-малкото място, което заема. Руската и китайските еквиваленти с 30 000 оборота ми харесаха много. Няма да си купувам пила, защото вече имам хубава, но ако намерите тези на добра цена мисля, че ще ви харесат. Не съм гледала цените.

# 746
  • София
Скрит текст:

То и английския ми е зле, ама поне се посмях Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 747
  • Paris, France
суит, а не можеш ли да видиш на снимките на потребители колко са лампите? Три реда от по 5 лампи на тавана трябва да има. Не е сложно. Супер е, че праща от Естония. Ако дадеш линк ще ти ги изброим.

# 748
Ето за тази пила имах в предвид някой има ли я дали е сполучлива?

# 749
  • Paris, France
ма_ма, Дани имаше такава и беше доволна. Само за маникюр я ползува на малък поток клиенти. Нещо се счупи и не знам дали и купи нова ръкохватка или купи нова пила, но беше доволна. Не я купих, защото търсех по-мощна на ниски скорости и the Passion предложи нейната. Колебаех се между тази на Пашън, която тогава направих на луда на лични, та чак видео със звука ми качи в ютюб, горката. Купих я и съм супер доволна. Тя досега работи с нея с клиенти. И нейната, и моята, са съвсем нови и не можем да кажем дали ще са издръжливи. Ако Дани наминеш ще те посъветва. За маникюр не е лоша показаната. На педикюр, обаче, забива.

Общи условия

Активация на акаунт