Всичко за всички марки гел лакове-21

• 43 588
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
Неви никак ама никак не е хубаво да хвалите нещо и аз да го прочета сутринта с кафето  Laughing. Е на поръчах топ на Гелиш  Joy. Благодарение на теб и Над имам нокти каквито никога не съм мечтала дори.
   А топът на Коди има ш...я навик просто някак си да се изтрива от моите нокти. Не се бели,но който го ползва знае,че при печене стои като син филм върху нокътя в лампата. Е след седмица до 10 дни просто го хваща липсата и в лампата го няма синьото. На мен не ми пречи,но си намерих оправдание да поръчам Гелиш  Laughing
Аз като по-далновидна ще изчакам да дадеш отзиви за топа на Gelish .....и ще поръчвам   Laughing Laughing Laughing

# 511
  • Враца
Юхууу, да намина и аз.
Пристигна ми от Канада фантастик фор на Гелиш  в новите опаковки ( бонд, база, топ и олио), направих лак на една мацка с него (цветовете са на Веналиса и ГДкоко), ще докрадвам как е било. Ще го тествам и на себе си следващия път като се лакирам. 
Ето някои неща и от мен:

Първото е маникюра с Гелиш, второто сивото са моите в момента. Последното е пък изграждане (с което не се гордея, но рисунката стана супер).

Прекрасни красоти показвате и вие, момичета! Гуш! ❤️

# 512
ferriy кои са цветовете от първата снимка на показалеца и безименния?

# 513
ferriy , от кой канадски сайт поръчваш?

# 514
  • Paris, France
Ау, принцеске, дано да не съм те подвела!  Ферий, ако иска, да обясни разликите между Гелиш топа и други топове. Вече има на пазара доста много, много лъскави и трайни топове. Колкото Гелиш са лъскави първите дни и после вече не. А Гелиш си седи приятен на пипане, без драскотини и без да е гумен. На мене типът на елит99 no wipe ми е фаворит засега, защото е без лепкав слой и по-твърд от Гелиш. Също, защото не се разкрива в топла вода. Суит Сите е много лъскав и без лепкав, но седи гумен и мек. Гелиш е твърд на студено и мек на топло, и аз не знам защо. Не ми харесва лепкавия му слой и това, че на моите нокти не държи сам. Добре става, ако плесна 1 слой no wipe, изпекат, сложа Гелиш и изпекат и махна лепкавия. Така имам хубави крака цял месец. Иначе лятото типът или ме дразни, защото е мек, или се драска от нищото. Само за краката си го ползувам и повече няма да го купя. На ръцете не ща лак повече от 7-10 дена и за два дена блясък или половин ден, или надраано от търкане, връх на вилица, ножица или подобни няма да си играя да мажа, пека и най-вече да махам лепкав слой. Дано не те разочаровам както със Суит ситито!

Мелани99, не съм ферий, ама май го поръчва с доставка до Канада и после и го носят. Ако искаш доставен директно има в Амазон и нейлсъплай. По-евтино излиза и цените в САЩ са по-ниски.

# 515
  • Варна
 Неви хич не се притеснявай  Laughing знаеш ме,че съм хахо,но определено търся заместител на Коди..... До тук съм пробвала Каучуковия на Фокс-не струва за разлика от базата,Камилфо каучуковия-и той не е като Коди. Исках тия на Ника Земляника,но като се има предвид,че тя е един от химиците на Камилфо не вярвам да ме изненадат и те. Ще ги взема де и пуш-Ъп-а и Мирър топа само да се появят  Laughing. На гелиш им се каня от много време само не можех да измисля как да ги поръчам защото американците не доставят до БГ,а превозвачът ми от острова не иска да се занимава с митници.....Интерес към базата загубих откакто ползвам Алесандро тъй,че топът самостоятелно няма да го хване митницата и така....

# 516

Мелани99, не съм ферий, ама май го поръчва с доставка до Канада и после и го носят. Ако искаш доставен директно има в Амазон и нейлсъплай. По-евтино излиза и цените в САЩ са по-ниски.

Да де и аз се зачудих, да не би да има някъде по Канада, а аз най-смотано да си поръчвам от щатите.
  Laughing

# 517
  • Paris, France
Казвай бързо какъв е тоя мирър топ и пуш ъп! Че да се образовам малко.

Комилфо доста ги хвалят рускините. Чета, че държали като Коди, ама били по-тънки. Виждала съм цветовете им на мостри. Повече нищо не знам за тях. А, знам. Помощните продукти на Коди били по-хубаво и праймер на Коди били по-яки.

А тая база на Фокс каква е? Да не е тази с власинки те, фибростъклото? Или е Фокс ковър? Върху Стриплак я слагаш, предполагам? Тя май не се маха с ацетон. Извинявай, че питам. Запомнила съм за Фокс ковър, но да не би да има нова и да съм пропуснала, хахаха

Гелиш, принцеске, за мене е това, което Коди е за тебе. Имам чувства към него и си го обичам. Нещо като бивш съпруг ми е - прекрасен, били сме заедно дълго време и вярно ми е служил, в един момент е бил върха на сладоледа и съм се мала очи само за него, но вече сме се разделили по взаимно съгласие и може би никога няма да се съберем.

С белещите се бази съм по-склонни да сложа твърд гел, които поне седи, отколкото да кисна. А колко ревах за CND Brisa lite sculpting. Сега се чудя с какъв акъл съм си играла.

А Гелиш, ако не ти държи, можеш да слагаш един слой Коди каучукови топ и отгоре тънък слой Гелиш за да блести до края. Така държи.

# 518
  • Варна
 Неви на Фокс имам каучуковата база и Ковъра. Поръчах ги когато Коди за трети път ми стана на сопол пролетта. Каучуковата е като Коди,държи като Коди,гъста,самоизравняваща се...абе супер е. Ковъра е тоя с фибросъклото. Идеално лепи счупен нокът и не мърда до израстването му. Слагам го върху цветен лак когато са ми по-дълги ноктите скоро обаче не съм....нищо,че пак пораснаха  Laughing
 На Камилфо взех каучуковия топ,но не ми хареса и го подарих. Имам и тоя на Фокс пак каучуковия,но и той не държи като Коди  Laughing...Нямам угодия. Пуш-ъп е база и топ като топ бил супер лъскав и създавал дълбочина така поне го хвалят рускините, А мирър топа е бляскав и супер издръжлив пак според девчонките  Laughing та затова им имам мерак. Цветни лакове на камилфо имам няколко и наистина са хубави. На цените на Коди са-съвсем достъпни.
 Гелиш и да не ми държи ще го измисля  Laughing. Пляскам един слой ковър и отгоре гелиш. Само да не се трие като Коди-това искам  Praynig

# 519
# 520
  • Paris, France
Мелани, да, същият. Нося седмица. Малко седи пластмасов, ама поне е твърд. Някои партиди у ясно патят в лампата ако сложиш дебело. Не при всеки флакон се получава.

принцеске, значи ковърът на Фокс е течен изграждащ фиброгел във флакон. Супер. Имам го предвид.

# 521
Поръчвам значи. И две бутилки направо. Аз обичам да ми стои твърд топът. bouquet

# 522
  • София
Принцеске, пробвала ли си с ковър базата на Фокс да изгдрадиш свободен край малко? 1мм. ми трябва, че имам ръб на едон нокът от основата до върха и се цепи в свободния край. И върху тази ковър база как се държи белещата на Алесандро?
Да споделя, че по твоя протокол, микросел, белеща се Коди като каре, Алесандро, цвят и топ, лака ми издържа 1 ден. Без белеща се Коди 4-5 дни... Вече не знам какво да правя. Седмица искам да ми държи..

# 523
  • Варна
 Хммммм. Майче какви нокти изкара бе човек  newsm78. Коди без каре да държи 5 дни? Това с фрешер и ултрабонд ли? Ужас  Thinking  Hug
 Не съм пробвала ковъра за изгрждане признавам си,че даже не съм опитвала никога  Laughing Ако ми се счупи ъгъл режа вичко ама при мен обикновено се чупи по-навътре та си го китосвам с ковъра дебеличко и си свиркам  Laughing. В момента единия ми палец е с Ковър,че срещнах единия крак на масата с него  Confused. Как болеше няма да казвам. Върху него има микросел,Алесандро,два слоя цвят още един слой Ковър за всеки случай и топ на Коди. Не мърда гадината. Преди два дни сменях лака,че беше на 15 дни. Обелих без проблем до ковъра-той си остана. Алесандрото се бели като гума от него. Добре държи доволна съм.

Трябва да си потъчам някакви форми и да го пробвам дали ще става за удължаване  newsm78. Ама не ми се рискуват моите нокти  Laughing. Ще тествам на гризачката ми  Laughing. Дано само да не става за гризане Confused

# 524
  • София
Хммммм. Майче какви нокти изкара бе човек  newsm78. Коди без каре да държи 5 дни? Това с фрешер и ултрабонд ли? Ужас  Thinking  Hug
Говоря за белещата се база на Коди, като каре.  С фрешер и ултрабонд и рабър базата изкарвах 2 седмици, ама ноктите са ми цепещи се и меки и от половин година и повече само с белеща се бази се правя.

Общи условия

Активация на акаунт