Всичко за всички марки гел лакове-21

• 43 500
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
 Това на Балея става направо капни две три капки чаено дърво в него.

# 631
Това на Балея става направо капни две три капки чаено дърво в него.

Ух, благодаря ти! Спести ми безумно обикаляне тук-там.

# 632
  • Paris, France
https://www.enii-nails.bg/japonska-manikura/p-shine-/

Това ли са оригиналните продукти за японския маникюр?

Не, това са китайските, като P-shine. Този, който аз имам е подобен. Японските не се намират лесно и струват стотици евра за едно бурканче, което не е пластмасово и розово, прасковено или светло синьо. Но не са и лоши. Постигат подобен ефект.

Светлана, към предложеното от ферий добавям Alessandro Striplac база и топ в едно. Хипоалергичен е. Съветвам те да се придържаш към CND, Alessandro I NDED за течности, помощни и подготвящи материали и гел-лакове. Лампата от Али, че лампите на тези марки са малки, бавни или сложни за ползуване. Можеш да пробваш един маникюр в салон и тогава да закупиш продуктите. Внимавай със салона, че доста скапват ноктите с пилене и матирана. Изчети първия пост на темата, особено за алергиите !

ейвалин, ако спешно ти трябва лампа я купи веднага в Али. Има Sunone с 30 лампи за около 30лв и идват бързо. Да, по-изгодно е на 11.11, но за 2-3 лева аз не бих чакала. Миналата година хората, които купиха не спестиха кой знае колко. Аз бих я купила веднага и не бих чакала. Напоследък свалят цените, но слагат доставка и излиза същото, че и по-скъпо. Под 25 лева читава лампа едва ли ще има, а за 5 лева няма да чакам в калъбалъка на 11.11 и последващите коледни задръствания.

фолси - маслото от чаено дърво е за да трепе гадините, не да омекотява. Принцесата те е посъветвала добре. Аз слагам чисто масло ако се съмнявам за гъби или бактерии

амини, дружке виртуална, все те забравям от дълги писаници. Лепенката на С-то ще е за по-интересно, но и дразнещо. Няма по-досадно от залепен за дръжката на четката етикет с превод или от лепната хартия отдолу или отзад. Като ще предлагам вносен, качествен лак, изпичат се във всякаква уредба ми се струва подходящо да го доукрася.

# 633
Объркала съм си поста, съжалявам 😁 Търся един гел, в черна кутия е, мислих си, че е на стар нейлз, ни явно не е. Тогава само на бързо го видях в един салон и много ми хареса като гледах маникюристката като работи с него, питах я, каза ми марка, но я забравих. Ако се сещате за някоя марка с черни шишенца и кутийки, но не са SNB, ще се радвам да ми споделите.

Последна редакция: нд, 04 ное 2018, 18:30 от purple_spring

# 634
  • София
Момичета, дайте линк за хубава и удобна фреза, с която да изчиствам разтекъл се гел към кутикулите.

# 635
Жълта игла

# 636
# 637
  • Paris, France

Жълто-златна си, както винаги. Ако може и линк ще си като диамантите от творенията ти ❣️💞💥💝💛💛💛💛💛.

Би ли препоръчала някоя приставка за пилене под изкуствен нокът? В смисъл от обратната страна с цел да изглежда добре свободния край и извивката. Да няма дебело под свободния край, въпреки че отпред и отгоре изглежда добре. Не знам дали обяснявам разбираемо.

И аз да питам за призтавка, с която може да се почисти около кожа гел или акрил след снемане на двойни форми. Ако може да работи в две посоки, защото питам за познати, които работят с един апарат, но едната е левак.

Да похваля керамична приставка тип чадър, червено-синя. Маха идеално акрил, гел и гел-лак до база. Справя се с материал близо до кожа без да наранява и е много подходяща за смотани, маломощни Ел. пили, защото е с малък диаметър. Нещо такова представлява като размер и форма:

https://m.ru.aliexpress.com/item/32899493285.html?trace=storeDetail2msiteDetail

Видяната и тествана не е купена от Али а от Уиш, което май е същото. Момичето имаше проблеми с варел и царевица, но тази се справя блестящо без да бие и вибрира и без да оставя бразди. Това с апарат 10W Лина Мерцедес. Щом работи на Мерцедеса от Али, мисля, че и на БМВ ще стане. Впечатлена съм от чистото махане на акрил и гел-лак в гънки и около кутикули. Не съм я тествала на по-мощен уред. Забравих да проверя дали бачка в две посоки. Купена е за около 4$. По-бавно е отколкото с голям цилиндър, но големия цилиндър не е за немощни апарати. Ще си поръчам такава.

ейвалин, бомба е лампата, която показваш. Бих си я купила. Само дето е обемиста. Пече идеално и е без мъртва зона

# 638
Това е иглата.
https://www.facebook.com/liklak.bg/photos/a.1541456896156433/154 … ype=3&theater
За почистване след дуъл бих предложила жълта или червена капка
https://www.facebook.com/liklak.bg/photos/a.1541456896156433/154 … ype=3&theater
На поддръжка почиствам отдолу със същата червена капка.
За пилене на гел работя с Пробитс, сваля страхотно. Първо свалям гела от горе надолу, после от дясно на ляво в свободния край да го изтъня. При изграждане винаги свободния край ми е много тънък, техника на работа.
Това ми е накрайника
https://www.facebook.com/PRO.BITS.SHOP/photos/a.930854633713448/ … ype=3&theater

# 639
  • Paris, France
пърпъл, доста марки гел са в черни кутии и тук можем да гадаем до Коледа и пак да не познаем. Harmony Gelish hard gel са най-популярните тук в черна кутия, но има и други. Flynail, Mnails, MKnails и много други, популярни във Франция са в черни кутии. Coco и Gdcoco също имат гелове в черни кутии, хаха и не са и лоши. Най-добре се разходи до салона и питай пак! Може и вече да не се продава този гел или да са го променили като качества или опаковка. В тази тема никой не ми бе да ти помогне. Виж, ако беше в кутия с цвят магента, примерно, би било по-лесно. Бяла или черна, забрави!

Благодаря Камалия, ще дам линка. Гледам, че са от Русия и Германия и дано да пращат до Франция, че тук им трябват. Че са и евтини. Последната приставка е направо терминатор, обаче иска силна Ел. пила. Тук този тип са много популярни. Най-популярните са едни полски, дето Мелина3 им ползува базата, Indigo. Все се каня да си взема една тяхна за крака. Смила дебела, мъртва кожа за нула време.

Аз много харесвам диамантени, ама пусто са скъпи. Много равномерно пилят.

А с тази жълта игла се минава в страничните гънки, предполагам.

# 640
  • София
Супер! Мерси, Кам .

# 641

От днес изграждане с гел лак

# 642
  • София
Над точно вчера гледах за въпросния сън ,тестват го в лаборатория и уреда който измерва стерилната среда не мръдна,с една дума пари на вятъра.
Стерилизация се постига с аутоклав/3000 и нагоре лв/Дезинфекцията е напълно достатъчна за домашни условия.Ув шкафовете в салоните не стерилизират

# 643
Над точно вчера гледах за въпросния сън ,тестват го в лаборатория и уреда който измерва стерилната среда не мръдна,с една дума пари на вятъра.
Стерилизация се постига с аутоклав/3000 и нагоре лв/Дезинфекцията е напълно достатъчна за домашни условия.Ув шкафовете в салоните не стерилизират
Знаеш ли какви са изискванията на ХЕИ за стрилизатор?

# 644

Тази пила в две посоки ли върти?

Общи условия

Активация на акаунт