За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 69

• 36 994
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
Аз пък не бих се месила в бебешката, все още неизградена имунна система.

# 421
Подкрепям. Нашите баби със имунностимуланти на хапчета са расли. Въведи в храната лук и чесън, костен бульон, не обличай свръхмного дрехи и го дръж на нормална температура детето. Това ми звучи по-логично.

# 422
Здравейте! Ако има майки от Пловдив бихте ли споделили от къде купихте обувки за новопроходили дечица? Иска ми се нещо с по-гъвкава подметка, а навсякъде са едни дървени, аз не мога да ги огъна. Синът ми е на 11++ месеца, вкъщи си ходи бос добре, за навън в момента е с едни тип гуменки, но искам да му взема нещо по-стабилно.

# 423
Мерси за отговорите

# 424
И аз предлагам коластра.

# 425
Искам да питам майките, които си приготвят пюретата вкъщи, от био зеленчуци и плодове ли ги правите и от къде си ги набавяте? От готовите пюрета намирам само морков, тиква, карфиол и броколи, последните две не искам още да въвеждам, за да не се върнат коликите.

# 426
Аз да попитам за зъбките , ако някой знае нещо. Гледам аз в интернет,  първо никнат двата долни ( в средата) , после двата горни , след това долни странични и горни странични,  обаче на малчо му изникнаха двата долни и сега още един пак отдолу и гледам , май че ще никне и горен страничен и ни следа от горни в средата. Имам час за зъболекар след три седмици  ( за мене ) , та и него ще попитам , но все пак ако някой има опит да сподели. Благодаря предварително 😀

# 427
Какъв точно е въпроса?

# 428
Какъв точно е въпроса?

Не се прави, знаеш отговора Simple Smile

Валентина, не на всички деца им растат в такъв ред зъбките. Има деца, на които първо избират първо кучешки после долни и горни резци

# 429
  • Плевен
Някои неща купувам био, някои са ми домашни, други не био. За софия не знам, но тук така или иначе няма голям избор на био продукти.

# 430
  • София
Био мио купувах първите два месеца. Сега яде и чушки от Била, нищо му няма.

За зъбите - това е установеният ред, но не е задължителен. На моя син му избиха първо четири долни, сега два горе и са тръгнали кучешките.

# 431
Аз пък никога не съм купувала био. Яде от където ядем и ние

# 432
И аз не купувам био. Каквото има домашно, каквото не от кварталния магазин.

# 433
Ами, ние имаме само домашни картофи и яйца. Тази година нищо друго не се роди в селото ми. За яйца е рано, а картофите и те не са много красиви, отвътре са кафяви, та не знам дали и тях да давам. А на пара ли ги готвите или във вода си варите? Накисвате ли ги предварително за няколко часа?

# 434
Тикви нямате ли?
ние сме затрупани. Цяла зима тиква ще яде, когато няма кухня Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт