За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 69

• 36 781
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
Вдига се страшно много прах от въглищата. Няма как да навакса хигиена и чист въздух като за новородено.

# 31
При нас нито паничка с вода, нито влажни хавлии подобриха влажността на въздуха. С риск да се повторя и аз, само овлажнителят помогна (който се оказа втората най-добра покупка след сушилнята като се роди бебето), на всичкото отгоре пречиства въздуха и обира голяма част от циркулиращия прах в него. Едно време имаше “естествено” вентилиране, защото жилищата нямаха изолация, дограмата не се оплътняваше като сега с пяна ако сте виждали, спомням си като дете ако седнех под прозореца, и ми духаше зад врата.

# 32
  • София
А може ли да препоръчате овлажнител? На мен зимата ми е сухо нощем, а сега като ще сме трима предполагам ще е още по-зле.

# 33
Оф, верно.И аз трябва да мисля за овлажнител ппез зимата, че има бебе тази година.

# 34
Мами здравейте. Имам един макар и малко странен въпрос. Бебка вече е на 10 дни, храним се с АМ. До вчера всичко беше наред но от снощи бебка е неспокойна. Не иска да спи постоянно бута с ръце и крака. Не е гладна не съм сигурна дали са колики но майка ми каза че не са. На вас случвало ли ви се е? От снощи 19:00 до 11:00 и се събират около 9-10 часа сън. Нормално ли е?

# 35
Колики са си най-вероятно, на бебо започнаха на 12ти ден, та не бих се учудила.

# 36

Това е нашият, взехме го от Амазон, има и по-евтини модели, филтърът, който почиства въздуха, се изпозлва многократно и може да се пере. Уредът е супер и за възрастни, ние сме все още в двустайно жилище и детското легло е в спалнята, като стана сутринта почти нямам носен секрет.

# 37
При нас нито паничка с вода, нито влажни хавлии подобриха влажността на въздуха. С риск да се повторя и аз, само овлажнителят помогна (който се оказа втората най-добра покупка след сушилнята като се роди бебето), на всичкото отгоре пречиства въздуха и обира голяма част от циркулиращия прах в него.
И аз се родих с овлажнителя и сушилнята!

# 38
Да нека които има овлажнител сподели каква марка е та да знаем че поне си заслужава и да избираме че май всеки ще взима за зимата 😄

# 39
Аз ползвам този: Remote Control 300ML Ultrasonic Air Aroma Humidifier With 7 Color Lights Electric Aromatherapy Essential Oil Aroma Diffuser
 http://s.aliexpress.com/ZJZriqaY?fromSns=Copy to Clipboard

# 40
  • Варна
Направо ви завиждам, че имате нужда от овлажнител Shocked На мен ми се налага да пускам обезвлажнител, иначе влажността през зимата е убийствена, за конденза и мухъла да не говорим Tired

# 41
Аз ползвам този: Remote Control 300ML Ultrasonic Air Aroma Humidifier With 7 Color Lights Electric Aromatherapy Essential Oil Aroma Diffuser
 http://s.aliexpress.com/ZJZriqaY?fromSns=Copy to Clipboard
Ммм слагаш ли ароматно олио

# 42
Не слагам, защото мъжът ми има непоносимост. Но иначе позната слага

# 43
Направо ви завиждам, че имате нужда от овлажнител Shocked На мен ми се налага да пускам обезвлажнител, иначе влажността през зимата е убийствена, за конденза и мухъла да не говорим Tired

И ние бяхме така в старото жилище,много неприятно беше, под прозореца винаги вода, зимата де.От как се роди малката  сме в нов дом, надявам се дограмата да е добра, излоцията и тя..Ще си проличи сега зимата..

# 44
  • София
Другата седмица в Лидл ще има подобен овлажнител като показания в Алиекспрес  за около 35лв.
При нас от дограмата и изолацията има влага и не ми се налага да използвам.

Общи условия

Активация на акаунт