За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 69

• 36 915
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
И моята дъщеря само вика “мааама”, за мен това е като SOS Joy “искам това, ама не мога сама да се справя, помогни ми”

# 526
Брой го! По предназначение си вика ма-ма. Joy Ако викаше ба-бааа или та-таа, тогава не се брои. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 527
Ее тя и моята когато нещо и е криво или не е наред.. Когато е в баща си и не е съгласна с него, започва да протестира и да плаче и да вика "маааам", а е на 3+++ месеца... 😂😂

# 528
Разбрах, че е осъзнато , когато бяхме на плуване с малкия и баба му. Баба му излезе от мястото, където беше басейна и дребен почна да вика по нея " баба ". Това му е първата дума

# 529
Разбрах, че е осъзнато , когато бяхме на плуване с малкия и баба му. Баба му излезе от мястото, където беше басейна и дребен почна да вика по нея " баба ". Това му е първата дума
Значи следващото ще е момиче 😋

# 530
  • Варна
Моят син, дойде ли време за обяд и започва: мамам, мамам, мама. Simple Smile  И с влажен поглед на малко кученце. Simple Smile През останалото време е дададада, ляляляля, нененен, алюля, люля, айдее, адеее. Simple Smile Дано бързо оздравяват децата ви, това е най-големият ужас за мен.
Момичета, знаете ли кой шезлонг с вибрация е с пълно легнало положение, да няма чупка и да става за бебе на 1 месец? Имат люлка, но искат да пробват и шезлонг, че иска само на ръце, надяват се поне за малко да иска да стои там.

# 531
Моят син, дойде ли време за обяд и започва: мамам, мамам, мама. Simple Smile  И с влажен поглед на малко кученце. Simple Smile През останалото време е дададада, ляляляля, нененен, алюля, люля, айдее, адеее. Simple Smile Дано бързо оздравяват децата ви, това е най-големият ужас за мен.
Момичета, знаете ли кой шезлонг с вибрация е с пълно легнало положение, да няма чупка и да става за бебе на 1 месец? Имат люлка, но искат да пробват и шезлонг, че иска само на ръце, надяват се поне за малко да иска да стои там.

Ако е като моята дъщеря няма да иска.. Тя искаше само на ръце и нищо друго не признаване.. Само така заспиваше и после я слагах в леглото.. Тя и сега иска на ръце, за да гледа.. Не иска да стои легнала, но от 2-3 седмици сама отказа да заспива на ръце и заспива с кърмене или легнала със залъгалката и леко полушване.. Според мен това е период и идва време, в което детето само се отказва, но да пробват може да проработи.. При нас беше само излишен разход всичкото.. Така и не почна да стои в тази люлка..

# 532
Ее тя и моята когато нещо и е криво или не е наред.. Когато е в баща си и не е съгласна с него, започва да протестира и да плаче и да вика "маааам", а е на 3+++ месеца... 😂😂

На три месеца, децата не говорят членоразделно. Произнасят елементарни срички. След 6тия започва да имитира речта нескопосано, без да осъзнава значението и. Някъде след девет месеца започват да казват, или да се опитат да казват, осъзнати думи. След година и половина, започват да свързват две или повече думи в изречение.

# 533

На три месеца, децата не говорят членоразделно. Произнасят елементарни срички. След 6тия започва да имитира речта нескопосано, без да осъзнава значението и. Някъде след девет месеца започват да казват, или да се опитат да казват, осъзнати думи. След година и половина, започват да свързват две или повече думи в изречение.
Това ми е ясно, че е много малка и няма как да го казва осъзнато.. Но по този начин ме търси като не й е наред и като я взема и се успокоява.. В мен не го произнася..

# 534
Добре, добре ... както и да е. Бебето ти говори на 3 месеца и това е. Опиши си случая и кандидатствай за Гинес. Те и котките, като зяпат се долавя ма-, мо- и т.н., значи говорят на майка си и като им даде гранули майка им, млъкват, тоест - няма какво друго да е, казват мама. Какво ли няма да науча още в този форум ...

# 535

Бих предложила да пробват носене в слинг, да си вземат един под наем и да пробват. След като отказва люлката, не мисля, че шезлонга ще е успех. Аз имам tiny love rocker napper има напълно легнало с вибрация, само си дадохме парите...прибрахме го на тавана. Слингът обаче й стана любим.Като малко бебе заспиваше за 5 мин в него и е супер при бебета с колики.

# 536
Добре, добре ... както и да е. Бебето ти говори на 3 месеца и това е. Опиши си случая и кандидатствай за Гинес. Те и котките, като зяпат се долавя ма-, мо- и т.н., значи говорят на майка си и като им даде гранули майка им, млъкват, тоест - няма какво друго да е, казват мама. Какво ли няма да науча още в този форум ...
Май не четете какво съм написала.. Както и да е.. Нямам намерение да се карам с хората.. Не съм във форума, за да се карам с когото и да било.. Но поне четете това, което е написано...

# 537
Моето не ще да говори, много съм притеснена.Само пее и ръмжи. Но пее наистина.

# 538
Моето не ще да говори, много съм притеснена.Само пее и ръмжи. Но пее наистина.
По на колко е.. Има някои деца по-късно започват.. Аз имам една приятелка, но която детето след 2 месеца ще прави 2 години и не говори.. Имитира само мечката и змията.. Това наистина вече е притеснително.. Но в твоя случай не би трябвало да се притесняваш, а и щом си пее.. Явно това е неговия начин за сега..

# 539
На 4+++сме. Ама нали на другите говорят на 3 м.,а моето не ще и вече се паникьосях.

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 13:49 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт