За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 69

• 36 913
  • 745
  •   1
Отговори
# 540

Това дали е от памперса или ще е нещо друго?

# 541
На мен ми приличат на пъпки от ухапване. От подсичане е друг обрива.

# 542
На мен ми приличат на пъпки от ухапване. От подсичане е друг обрива.
И според мен прилича на ухапване.

# 543
На 4++ сме. Ама нали на другите говорят на 3 м.,а моето не ще и вече се паникьосях.
Предполагам, че са по-големи.. На 4 месеца няма как да говори.. Дъщеря ми е на 3+++ месеца и си гука и си издава някакви звуци нейни си като "мааам" "аамм" "дан" "аагу" и разни такива..

Последна редакция: нд, 30 сеп 2018, 22:43 от Моника Николова-Минчева 602551

# 544
  • Варна
Някак дребни ми се струват за ухапване тези пъпки, но не е и обрив от подсечено сякаш.
Синът ми до 7 месец гукаше основно: агуу, ги, га. Последваха двусрични повтаряния дада, кака, напълно неосъзнати според мен, точно навършвайки 9 месеца каза ясно мама и според мен вече беше осъзнато.

# 545
Нямаме животно за да има бълхи. Той и на гърдичките му от 2дни има ситни но са като гъша кожа само с ръка се усещат не се виждат. А всичка започна с червената бузка за която писах. Пи 2дни Фенистил по препоръка на педиатърката.  Какво се случва нз🤔😕

# 546
На 4++ сме. Ама нали на другите говорят на 3 м.,а моето не ще и вече се паникьосях.
кАжИ честно!
Моля ти се, стига се вкарва във филми!!!  Няма как дете на 4 месеца да говори. Ей ме на ако има бебе, което говори на 3 месеца!
Моя син към 7ми месец започна с" баба". Преди това си гукаше и пееше. Имаше период, с който искаше да каже нещо, но гласа вместо да го пуска навън , го дърпаше навътре и беше много смешен.
Сега ела го виж... НЕ спира!!!!!! Бебешко говорене , но е постоянно!!

# 547
Ами Герда, ти си закъсняла даже да се притесняваш. Някои деца от яйцеклетки са специални - усеща ги майката, кога се пукат, как се движат по тръбите, кога се имплантират, усещат им пулса и движенията от 4та-5та седмица, преди всякакви възможни уреди и разни такива неща ... Говоренето е нищо.

# 548
От пране стояло  на открито или от буболечки в пелените от количката - може да са ухапванията от снимките.Може и от паяче.

# 549
Може и от претопляне, щом и по гърдите има същите.

# 550
Виждат се с червен център.

# 551
Моето едното е имало така - раздалечени с червен център, претоплени, но то е с много чувствителна кожа. Другото претоплените му са различни, по-скоро, като петънца, нямат център.

# 552
От пране стояло  на открито или от буболечки в пелените от количката - може да са ухапванията от снимките.Може и от паяче.
В сушилня сушим дрехите. А от вън като се приберем махам пелени и за пране че все намирам разни шушки от клонки вчера даже 2 пъти го наака птичка  😄
На гърдичките са други пъпчици те не се виждат само на допир.

# 553
Точно тези, които се усещат само на допир са от претопляне.

# 554
Салсиша, само заради тебе следя темата още! Grinning Добър сарказъм!

Общи условия

Активация на акаунт