Ние си имаме гости тези дни - маминка ни е на гости и само обикаляме магазините. Накупих си доста неща за морето, да се похваля...
по 2 чифта бански за децата и за мама нов, лодка малка с дупчици за краката, шапки, хавлии, топки...само чакам тати да каже да стягам багажа. За бебо банските са си обикновенни, засега не смятам да му взимам пампарс бански, защото той сутрин като се събуди си ака, и след това чак следобед, а ние така и така само сутрин ще ходим на плаж и няма вероятност да направи беля уж. Баткото много се кефи на банските си, едните са синички, другите черно със червено боксерки. Но из пазара видях много китайси евтини бански за по 3лв, но бяха ужасни, все едно шивачките са били полузаспали, такива криви шевове имаха.Дидка, и нашия режим е малко като вашия, все му се спи като трябва да яде, дреме по половин час следобед, нещо не може да се наспи и после кривввв, ръмжи и яде
Иначе за плажа вие къде мислите да стоят бебоците? В лодката с водата ясно, ама там повече от половин час няма да може, че ще подгизне... на хавлията няма да се спре, а из пясъка да пълзи
Не знам как ще става точно номера. Ние следобед само като ходим на плаж може да оставяме бебо при маминка и дядо.Хайде, лек ден, че много се разписах.
ама става в 6,30-7,00 и не ще повече- посче е кисел и не може да издържи до след обяд-така и аз дъм по спокойна- излизам с нег о,пия кафе а той си дремва- после към 14,30-15,ч до към 16-16,30 пак си спи- а вечер след банята и папането в 21,30 вече е труп
и 

Алекс си стои много добре права, оставям я сама да се държи за количката, кляка , става и обикаля около нея. Няма все още голямо желание за ходене да я държа за ръцете, но и това ще стане;)

. Ние ще сме на семеен хотел в Обзор много близо до плажа. Асо някой познава Обзор, хотелчето е до заведението "Воденичката". Нямам търпение вече. От 16.07 ще тръгнем за Шумен и от 20.07. отиваме на моретоооо до 30.07. Много се радвам
Остава да почакам 2 месеца и да видя дали ще ми хареса
За награда за тези си разсъждения сега имам общ бизнес с мъжа ми