АВГУСТовското човече наближава първата годинка вече

• 10 262
  • 286
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте!
Ние си имаме гости тези дни - маминка ни е на гости и само обикаляме магазините. Накупих си доста неща за морето, да се похваля...  Sunglasses по 2 чифта бански за децата и за мама нов, лодка малка с дупчици за краката, шапки, хавлии, топки...само чакам тати да каже да стягам багажа. За бебо банските са си обикновенни, засега не смятам да му взимам пампарс бански, защото той сутрин като се събуди си ака, и след това чак следобед, а ние така и така само сутрин ще ходим на плаж и няма вероятност да направи беля уж. Баткото много се кефи на банските си, едните са синички, другите черно със червено боксерки. Но из пазара видях много китайси евтини бански за по 3лв, но бяха ужасни, все едно шивачките са били полузаспали, такива криви шевове имаха.
Дидка, и нашия режим е малко като вашия, все му се спи като трябва да яде, дреме по половин час следобед, нещо не може да се наспи и после кривввв, ръмжи и яде  Mr. Green  
Иначе за плажа вие къде мислите да стоят бебоците? В лодката с водата ясно, ама там повече от половин час няма да може, че ще подгизне... на хавлията няма да се спре, а из пясъка да пълзи  newsm78 Не знам как ще става точно номера. Ние следобед само като ходим на плаж може да оставяме бебо при маминка и дядо.
Хайде, лек ден, че много се разписах.

# 226
  • София
Аз момичета съм по навит ада ми спи и сутрин- от 11до 12ч- + /- 20мин. защото вече спи през ноща  ooooh!ама става в 6,30-7,00 и не ще повече- посче е кисел и не може да издържи до след обяд-така и аз дъм по спокойна- излизам с нег о,пия кафе а той си дремва- после към 14,30-15,ч до към 16-16,30 пак си спи- а вечер след банята и папането в 21,30 вече е труп
Деси, и моя понякога към 14,30 не ще да заспи но го придумвам и на късно в 15ч е заспал иначе....заспива към 17,30 а това не ме устройва тогава папка, а и после е трудно вечер да го приспя
Аз пак изчезвам че нещо е кисел и ме дърпа
Чао

# 227
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Здравейте и от нас в този топъл летен ден,

Честито на месечковците!

Ние обърнахме режима нещо,преди заспиваше късно и ставаше към 10-11ч,сега явно се изморява цял ден от вървене и в 8.30-9 часа е заспала(даже вчера към 8 се трупяса) Mr. GreenСтава към 8 часа някъде сутрин.
Вече не дава и за ръка да я държим,иска все сама да върви.Така,че скоро ще се похвалим с нещо обелено-я нос,я колене. ooooh!

Ted_cat-честити ви нови придобивки,със здраве да си ги ползвате на моренцето.И на мен не ми е ясно как ще сме на плажа и по колко време ще се издържа.
Ние от 18-26 август сме на Ахтопол и ще сме с едни приятели,така че сигурно ще се сменяме с мъжлето,единия ще остава с беба,другия ще ходи на плаж или пък само от 8,30-10.30-11ч ще сме на плажа.

За банските се чудим още,памперс банските на Хъджис са все за по-големи кг,пък ние както знаете сме дребосъци.
Има едни на Bambino mio-те се перат и има размери,сигурно ще вземем от тях.

Лек ден от мен,аз отивам да се трудя  Laughing

# 228
Честит рожден месец на сладурите Калоян на Лана, Таско на Зузи smile3525 и чаровницата Рафаела на Габи!!! newsm51

Честити 4 зъбчета на Тонката и все така лесно да му излизат на душичката. За спането не ми се говори - направо благородно завиждам на тези мами, чиито бебоци спят поне по два часа или по 1 час сутрин и следобед...

За срещата - аз съм съгласна да е по-скоро към 16,30 ч., тъй като на обяд наистина са големи жеги, а и мойта беба спи добре само в кревата си, така че предложението е:

СРЕЩА В ЮЖНИЯ ПАРКА НА 29 ИЛИ 30 ЮНИ, ОТ 16,30 НАТАТЪК, ПРИ ВХОДА ОТКЪМ НИШАВА!

Ще се радвам на всяка мама която успее да дойде и да се видим.  Hug

Ted, честити ти придобивки!

И аз не мога да не се похваля, че накрая избрахме хотел за почивката ни - малък семеен, покриващ всичките ми изисквания и вече го резервирахме. Сега остава да почна със списъците и леко полеко да се снабдявам с необходимите ни неща.
За яденето на Алекс съм решила една част аз да сготвя, а друга - от детската кухня ще взема с купони от една мама, дето ще я няма тука.  Ще ги стерилизирам по 20 мин. и обяда ще ни е сигурен. За закуската сутрин и следобед, ще взема термокана да топля вода (и манджите в нея) за попарата, и готовата каша на Ганче, плодовите дуети на ХИп иразни други от сорта. За вечерята ще разчитам на едно заведение, от което ще взимаме супа за бебата.

Браво на Мели за самостоятелното й ходене - Радост съвсем скоро ще трябва да правите прощъпулник Flutter Алекс си стои много добре права, оставям я сама да се държи за количката, кляка , става и обикаля около нея. Няма все още голямо желание за ходене да я държа за ръцете, но и това ще стане;)

Лана, разказвай как мина концерта на ДМ?

# 229
  • ПАЗАРДЖИК
Здравейте, мами,

и ние ще ходим на море от 20-ти до 30-ти юли, живот и здраве. Миналия ден резервирах и съм много доволна и от цената и от условията. Ще празнуваме първия рожден ден на Вилянка на морето и това много ми харесва. Нямам търпение вече.

За режима ни, то ние нямаме такъв и всеки ден спи и яде по различно време, но приблизително:
Става в 8, закусва в 9, заспива в 11 до 12, в 1 яде половината говено от кухнята и малко десерт, в 2.30 заспива до 4, следобедна закуска в 5 - десерта от кухнята, 8,30-вечеря - другата половина от готвеното. Кърмим се през нощта, на всяко заспиване и на всяко падане за успокоение. Още я е страх да ходи сама и ако се пусне без да се усети, веднага се хвърля напред да падне по очи.

Irka, на Ви размерите са почти като на Лъчи-7700гр. , 70см. Не сте само вие джуджета Mr. Green

# 230
  • Smolyan
ЗДраевйте  Hug
Благодарим за честитките  Heart Eyes
Менюто ни днес е :
Закуска : попара
Обед : кайма с ориз и кремче с череши
Следобедна закуска : каша
Вечеря : Млечна супа със сирене
Браво на уредилите почивките  Simple Smile. Ние ще сме на семеен хотел в Обзор много близо до плажа. Асо някой познава Обзор, хотелчето е до заведението "Воденичката". Нямам търпение вече. От 16.07 ще тръгнем за Шумен и от 20.07. отиваме на моретоооо до 30.07. Много се радвам  Simple Smile
Ted_cat , честито за придобивките  Heart Eyes

# 231
  • Sofia
Здравейте!

Казвайте дали ви харесва заглавието на anh или мислете друго  Laughing

За телефоните, на който му трябват, да праща по едно ЛС, да не би да пропусна, защото напоследък малко по диагонал чета.
И да се похваля - взеха ме на работа Hug и ще започна от септември - има време Ради да стане на 1, да намеря ясла и да я пусна пробно да свиква. И още по-готино е, че няма да има проблем да си тръгвам малко по-раничко (защото раб. време е до 7), за да я взимам от яслата, няма проблем и да ходя на лекции! И на всичкото отгоре - с мъжо ще работим заедно  hahaha Остава да почакам 2 месеца и да видя дали ще ми хареса Rolling Eyes

# 232
  • Smolyan
Juana, това е страхотно, честита ти работа, с пожелание да ти хареса много и да е доходоносна Heart Eyes

# 233
  • Sofia
Мерси!!

Ох, на това нещо вече за 20ти път се спуквам от смях, толкова е идиотско.... ето ви, да се посмеете и вие  Laughing http://www.youtube.com/watch?v=QU81B1_hFYI

# 234
 hahaha Juana, откъде ги изрови тез Joy Joy Joy

# 235
Здрасти и от нас!

Juana, честито! Едно време бях убедена, че да работиш с мъжа си в една фирма е голяма скука  Mr. Green Аз работих 7 години в една фирма, където имаше няколко семейства и се заричах, че такова нещо няма да ми се случи - 24 часа нон стоп с мъжа, вечно заедно у дома и в офиса...то една клюка не може да има човек за собствена употреба  Crazy За награда за тези си разсъждения сега имам общ бизнес с мъжа ми  Joy Но хич не се оплаквам, защото работата ни върви супер  Simple Smile

Аз направих грешката да извадя Кари от креватчето и да я пусна из къщи... сега обикаля навсякъде по мебелите, а навън в заведенията тръгва по съседните маси, бърка на хората по чантите  Embarassed и всичко това за секунди, при все че я следя изкъсо. Другото любимо й е навън да търси малки боклучета да си ги събира. Crazy  Свърши се с пиенето на кафе, вече само тичам след нея и това е  Twisted Evil

Последна редакция: пт, 23 юни 2006, 13:15 от Tess

# 236
  • София
Здравейте!

Честито на месечковците! и на всички с нои зъбчета.

Честито на Juana  за работата!

Благодаря и за поздравленията - и от името на Калоян, че той спи и не може да ги прочете  Joy.

Ей като имам някакво мероприятие и после 2 дни не мога да влезна в ритъм...ама така е който ходи насам натам.
Дидка, концертът беше много як - аз не съм голям фен на ДМ, а и началото беше малко слабо, но в един момент стана супер готино. А като пяха Personal Jesus и Enjoy the silence беше невероятно. Чуваш целия стадион как пее в един глас, а Дейвид Геън се разхождаше с усмивка по сцената и се кефеше Simple Smile.  Та само заради емоцията да видиш или по-скоро да усетиш радостта на толкова хора си заслужава.
След концерта беше голям екшън, имаше много малко таксита и 2/3 от стадиона вървяхме пеша докато стигнем до Мария Луиза и оттам кой както може се спаси Simple Smile.

# 237
Здравейте!
Тес, наистина дотук бяхме със спокойното пиене на кафе  Mr. Green Лека полека всички бебоци почват да щъкат и няма спирка.
Аз пък да ви се оплача- днес търмо слизаме пред блока с лятната количка и един болт се извади и количката почти се разглоби... айде обратно вкъщи да се мятаме на комбинираната  ooooh!  А вече си мислех да я пускам за продажба Маг Енгланда...
Дидка, това със стерилизирането на храна от кухнята е много хитро, браво за идеята, и аз може да направя така, ако намеря неизползваема в момента карта от наште мами. Че другата събота вероятно ще сме по Добрич за няколко дни, майка е рожденничка, пък и малко на море.
Да ви кажа и друго- като излязохме днес Светлин беше по потник, заглеждам се аз в ръчичката му - белзи на 2 места от зъби...  по два реда, като часовник. Докато си взимах душ сутринта ги оставих в батко му за 2-3 мин заедно и ето какви ги свършил наш Младен. Щеше да си изяде за малко боя, ама като ме видя ядосана и търти да бяга, спасява кожата  Joy и на мене ми стана едно смешно, та се размина.
Щях да ви питам какво плажно масло ще ми препоръчате? За много бяла кожа. Марка, фактор...
Това е от нас. Цунки.

# 238
  • Пловдив
Здравейте от нас,моето съкровище се роди на 19.08.2005 г.,в 10.48 часа,4.000 кг.,54 см.Ще се радвам да ме включите във вашия списък  Hug
Ted_cat Ние ползваме на "Орифлейм"-40 фактор,много съм доволна  Simple Smile
Е,това е от нас засега  Heart Eyes

# 239
Здравейте мили майчета,
Организираме протест за увеличение на МАЙЧИНСТВОТО и ДЕТСКИТЕ НАДБАВКИ
Присъединете се към нас в опита ни да променим живота на децата
Повече информация за градовете,протеста и исканията тук:
http://www.visx-develop.info/first_july/protest.html
http://www.visx-develop.info/first_july/
Ако не можете да присъствате лично, а искате да ни подкрепите, може да качите ваша снимка/ако сте бременна/ или снимка на детето си на линка горе.

Ако искате да изкажете мнение :
Нова тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=108840.0
Предпоследна тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=106880.0

Анкета : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=108859.0

Ако искате да поразходите децата си по жълтите павета в София
Надали ще имате друга такава възможност
Заповядайте на 01.07.2006г. в 10:00 на Фонтана на Президентството
Да се запознаем и да се поразходим заедно

Общи условия

Активация на акаунт