АВГУСТовското човече наближава първата годинка вече

• 10 275
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте и от нас  Hug

Честито на месечковците   bouquet и Християнчетата   bouquet

anh  Наско трябва да е много щастлив с кака като теб!

На плажа моята буба ще е по бански без памперс. Имам вече приготвен един пакет памперс -бански, но мисля на басейн да го употребяваме него.

# 211
Jes кажи какви са памперс-банските, които си купила. Може и снимка Hug

# 212
  • Smolyan
Привет  Hug
Честито на всички празнуващи бебчета и мами  Heart Eyes  bouquet
При нас са тръгнали едни зъби, едно чудооо - 4 наведнъж, почти са пробили, затова в момента Таско е мнооооого крив, направо вече полудявам, добре че, поне през нощта си спи  Tired
Отивам да правя компот от череши и сладко от ягоди  smile3503
Приятен ден сладурани  Heart Eyes

# 213
Toni4ka памперс бански на  Huggies. Като памперс-гащите са. Снимки после, че малката сега спи в стаята където са.

# 214
Toni4ka памперс бански на  Huggies. Като памперс-гащите са. Снимки после, че малката сега спи в стаята където са.

Ааа добре, когато можеш Hug

Нашето меню днес:
Попара
Картофено пюренце + пилешко
Кремче + пасирани кайсии
Супичка със сухарче

# 215
Ето ме и мен, за съжаление днес нямаше как да дойда към Южния парк, че имах ангажименти, но като гледам и без това е нямало кой знае какви ентусиасти, освен "Обичайните заподозрени" Laughing

Аз тези дни претараших целия интернет за инфо за предстоящата ни почивка и избор на хотел и вече гледам  #Crazy, но фемилито ми е наредило тази задача, че съм била най без работа, моля ви се ooooh!
В този ред на мисли - Нинка, приятно изкарване на моренцето..чак ти завиждам, че цял месец ще си там Blush Аз съм си морско чедо, морето ми е в кръвта, но за съжаление ще можем само м/у 7 и 10 дни да стоим там. Къде ще сте вие? Честита прическа на Криси.

Браво на кака Вяра,че така се интересува от бебчовците smile3501 На плажа мисля Алекс да е с бански, които обаче тепърва трябва да купим, а също и с памперс бански на Хъджис.

А Кика, хич не се репчи и никакво напускане на форума, щото и без това рядко те "виждам" Naughty И кажи накрая кога, къде и как ще ти е удобно да се срещнем, че както вика Съни - децата ни ще станат на по 10 години докато се наканим Mr. Green

Съни, щом си сама или ние ще ви се натресем или вие идвайте на към нас, поне да си правим компания, пък и да нагушкам хубави мъже Hug

Лана, приятно изкарване на концерта днес следобед.

Да ви кажа сега за мойта кукла - напоследък се въртим в някакъв омагьосан кръг... Сутрин се буди окончателно към 8 часа. Към 10 ч. излизаме навън и се прибираме в 12,30-12,45. Измивам я, слагам й манджата от кухнята, а тя не иска нищо да яде, търка очите и носа, т.е ужасно й се спи. Давам й да суче и заспива - днес в 13,15ч. Спи най-много час и половина и след това й предлагам отново манджата, от която тя си хапва. Част от следобедната закуска я хапва към 18ч., след което излизаме и сме навън до 20ч. Прибирам я омаломощена, едва я изкъпвам, изяжда половин супа и заспива на цицата в 20.30ч.....
На другия ден същата история - с две думи, за да не ставам досадна: Определено не й стига съня от 1,30ч., жегата я уморява и не знам как да направя така че да си обядва между 12,30-13 ч., и да спи повече newsm78

# 216
 Hug Дидката знам си аз че не мога да съм сама щом ви имам вас и форума  Hug Ще видя как ще тръгнат нещата и ще звънкам  Heart Eyes

Иначе и наш Явор е същия вкисляк от 2-3 дена - ни яде като хората ни иска да спи след обяд  Crazy Мисля жегата им убива апетита за кухненски манджи и си предпочитата Маам  Mr. Green, но пък що не спат тия деца  newsm78. Иначе оправихме нощното спане и даже се успиваме сутрин докъм 9, което си е екстра за мен.

И не мога да не се похваля - вече сме от отбора на говорещите - Яво съвсем отчетливо ей така от раз започна да вика Маам, мамамама, ама ама ама..........и всякакви други комбинаций с буквите А и М  Mr. Green  Blush

И са за да видите че мога и добра да съм  Mr. Green пускам ви един специален летен поздрав

ЛЯТО

Нека да е лято,
само да е лято!
Топло и зелено
като горски мъх,
да струи тревата -
силна, некосена -
искам да е лято
до последен дъх.
Да е тихо, тихо над земята,
на кравайче свито
времето да спи,
да звучи в нивята
пеещото жито -
нека да е лято
милиони дни.

Да е лято! Още да е лято -
дълго като зима,
топло като гръд,
тежко като злато,
звънко като рима,
вечно да е лято -
за последен път.

Миряна Башева

# 217
Sunnily* ти даваш ултиматум, но аз пък обявявам бойкот и няма да ви пиша. Изчезвам от форума............. адио на всички!  Mr. Green

Кажи, защо напущаш форума? Къде отиваш или по-точно къде идваш Wink

Sunnily споко. Тони4ка ме разконспирира. Тук няма скрито - покрито  Laughing От мен лесно няма да се оттървете. Но ще залипсвам известно време. Ще видя синеоката красавица Велиана  Hug

# 218
Здравейте!
Честито на месечковците!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bouquet:   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Днес и Наско вместо в 6 се събудил в 9 и след това всичко се  измести 3ч. напред!!! И спането и храненето....... Следобет той спи от 2-2:30 до 4-4:30, а пък днес-се събуди в 2:30!!!!!  #Crazy ooooh!   Изведохме го навън с надеждата, че няма да е много крив до 8.
и ние много говорим: кака, баба, папа, ам-ам, тати, дяда, ля-ля(ела-ела, най-често го отправя към баба си), и всякакви съчетания с буквите: а, б, в, г, д, е, и, к, л, м, п, т и с я!
В баба  1stroller стои във външния коридор, защото има домофон и "не може" да се влезе, но  1stroller е открадната!! Бебо отхапа гуменото на  pacifier !!

# 219
irka аз съм навита на среща, ама съм на работа до 13 часа и не бих успяла толкова рано.
Някъде към 16-16:30?

# 220
Честито на месечковците!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes                                               
Сутринта излязохме на разходка и на половината път Алекс се размрънка нещо,спрях да и дам бибката,тук бибка,там бибка няма я, мойта калпазанка откопчала верижката изхвърлила я от количката и не съм я видяла  ooooh! Оставих я на мойта приятелка пък аз се върнах да я потърся,но уви не я намерих,някой си я познал  Laughing

Менюто ни днес:
7.00-АМ
10.00-овесени ядки с банан
13.00-пилешко с картоф и тиквичка и десерт череши
17.00-каша дюлево-ябълкова Слънчо
20.30-АМ с бисквитка

Днес и дадох малко краставичка,майка ми донесе краставици от село и аз реших да я пробвам дали ще и хареса,толкова сладко си мляскаше и като не и дадох се разпищя за още  Laughing
Лека нощ!

# 221
  • Чикаго / София
Ами хайде другата седмица да се разберем за друга срещичка. Може и да е по-късно към 16.30 както е написала Samsara ако ви е по-удобно. Ние обаче ще сме готови за среща чак в четвъртък или петък, че утре заминаваме за провинцията за 1 седмица.

Днес бяхме на консултация и биха на Лъчи противоменингитната ваксина. Новите й мерки са 7 740 /+300гр./ и 69см. не е порастнала вече 3 месец и със см.! Като ви чета вашите мерки по10-11кг. и над 72-73см. имам чувството, че моето е джудженце!

днес:
закуска-попара
обед-мусака с кисело мляко
следобед - ябълка
вечеря-  половин пилешка супа със сухарче и кисело мляко

Лека нощ!

# 222
  • София
Дидка, мерси за пожеланието, дано всичко е ок на морето!
Ние ще сме на Златни пясъци, ако някой "минава"оттам да звънне задължително!
Тел. ми го има при Juana!

# 223
  • София
Дидка, аз се чудя как да ги откажа от сутрешното (полуобедно - от 11 до 12,30) спане, защото после следобед вилнеят и заспиват с мъка чак към 16-16,30, та до 18 часа. Тепърва тогава си ядат следобедната закуска, тепърва излизаме. Надявам се скоро да започнат да пропускат спането по обед и да си заспиват след като се наобядват, но явно ще е чак като проходят, поне с такива впечатления оставам от режима на малко по-големите от нас в градинката.

Относно срещата, мисля че към 16,30 ще е по-добре, че на тия жеги по обед дори само пътуването ще е ад.

Аз вчера бях на алерголог да ми направят тестуване за упойка (реших да си оправя зъбите Mr. Green) преди обед. Нещо моите май са отвикнали да пътуват в кола и Жорката ревеше на всяко спиране на светофар. Може и от новите столчета да е........  newsm78 Та ще трябва да започна да ги возя по малко да свикват, че вече ми писна да си седим само в квартала.

Айде отивам да ги оправям за излизане. Приятен ден!

А, не мога да не се  похваля, че на Тонката му излезнаха 4-те зъба отгоре едновременно. Милата ми душица, обаче се държи мъжката и почти не съм ги усетила.

# 224
Минаваме да се отчетем след консултацията: 9кг.; на см не сме пораснали!

А за спането - Радо се събужда към 7-8ч. После заспива към 9.30 и спи около 2 часа (+/- половин час). След това заспива в 14.30 и става към 16.30-17.00. И вечер ляга към 9.30.

За среща след 16ч. и ние сме навити.

Общи условия

Активация на акаунт