АВГУСТовското човече наближава първата годинка вече

• 10 278
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте мамчета и бебчета  Hug
Честито на всички които имат повод!   bouquet
Последния месец сме на принципа - опознай България, за да я обикнеш, но от другата седмица вече може и да се кротнем  Mr. Green
Иначе ... нас ни е страх от водата  #Crazy/а уж е морско чедо;)/....пробвахме да му втопим крачетата в един басейн, ама...нъц. То не беше дърпане, викане, вкопчване в нас и... накрая се отказахме, че да не вземем нещо да го травмираме... Следващия път обаче продължаваме с опитите.
За сметка на това лазим скорострелно, бърборим усилено, налитаме да хапем ... и най-важното - снощи Вики спа в леглото си без да се събуди от 1.00 до 9.00, мноооого съм доволна  Mr. Green Само дано това снощи не е единичен случай.
В "Пирински камбанки" вече сме на 1-ва страница. Мами, подкрепяйте ни плийййз. Та който иска да гласува за нас може да го направи
ето тук
, за което предваритено ви благодарим  Hug
Ето и нашето меню днес:
9.30 - овесени ядки с пюре от праскови
13.30 - пиле с ориз
17.30 - грис с пюре от праскови
21.30 - банан + 2 бисквитки Закуска + кисело мляко
Айде вече отивам вече да приготвям вечерята за двамата ми мъже Simple Smile
Приятна вечер на мамите и хубав и дълбок сън на бебоците  Hug

Последна редакция: вт, 20 юни 2006, 21:07 от Sunsunny

# 196
  • София
Здравейте всички августинчета, мами, каки и батковци.
Наистина мнооого отдавна не съм писала.  Embarassed Embarassed
Ангел изкара тежката фаза на вируса само за едно денонощие, след това се борихме с обезводняването. По стар обичай да споделя лечението ни  Joy
Шефът на педиатрията в Инфекциозна предписа  hahaha кърма, по много и до откат, никакви АБ, само хидратин за обезводняване и да не се сваля ВИСОКАТА Т ако е до 39, за да се справи Анджи сам с вирусите. Справи се детето за една ужасна безсънна нощ, ама на втория ден освирепя от глад и най-вече от яд, че не му се дава нищо да гризе...
Голям зор, чак вчера го позахранихме и то след като на едно кафе рИва, рИва и накрая победоносно ми задигна сандвича от чинията.

Днес на консултацията - не е отслабнал, 11 кила е, 78 см., и от следващия месец ще го мерим изправен до стената...
Други технически спецификации - зъби няма, не говори и не смята, не ходи сам, пълзи като хлебарка и пее оглушително.

Тъй, вече и аз съм от цикловите, в резултат на което преди морето съм решила да се юрна на всякакви прегледи, барабар с Ангел. И май ще се окажа хипертоничка за начало...

Утре в 12 сме на едно изследване в Педиатрията с Ангел, след това може да минем към Южен парк да се видим.

Някой от вас беше ли на партито на форума на 17, че никого не познах?

# 197

Голям зор, чак вчера го позахранихме и то след като на едно кафе рИва, рИва и накрая победоносно ми задигна сандвича от чинията.

Умори ме от  smile3532

# 198
pisho целувки за малкия герой и браво на вас че сте се справили така блестящо с гадния вирус - повече никакви такива боледувания  Naughty  Heart Eyes Hug

Samsara
, възможо е да е от жегата и килограмите  Thinking но наистина най-добре се консултирай с педито. Сигурно всичко си е наред - ние мамите вечно се страхуваме, но за да си спокойна - лекаря има думата  Heart Eyes Hug 
И при баткото ни плуването не сред любимите неща, но с възрастта  Mr. Green нещата се попроменят, просто някой бебета обичат твърда почва под краката си  Laughing и наистина недейте много настоява че кат се запънат и.......................

Ted_cat, аз пък знам един Младен дато му викат Мади  Heart Eyes

anh, брояча отброява когато пишеш в общия форум и....., а не отчита писанията в Отчетни, Клюкарник, Съобщения, Покупко-продажбите и........ newsm78

# 199
  • Чикаго / София
Така като гледам май срещата ще се отложи! Освен мен и Съни други желаещи и имащи възможност май няма! Жалко! Аз ще влезна да  провера пак преди да излезнем, пък ако се отложи друг път тогава! Hug

Чао засега!

# 200
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Честит първи ден от лятото!

Пожелавам на всички много здраве,усмивки,много весело настроение и щастливи мигове с най-красивите бебета! Mr. Green  Nature Sunny

# 201
  • София
Голяма честитка за всички момиченца и момченца, които са пораснали, и също на тези които са кръстени!

# 202
  • София
Здравейте в този летен ден!

Честити христянчета!

Ние вече имаме 6 зъба и чакаме да пробият още...тези дни. Много е нервен Криси и само хленчи и мрънка, май са кучешки?!..Вече пъзим, ама бавно не е като хлебарка още, но ще се осъвършенстваме! В понеделник живот и здраве тръгваме към морето за 1 месец  и няма да мога и да ви чета дори, но весело изкарване на морето и само за хубави неща да пишете!!!

Относно храненето, моят малък син е много претенциозен, за сега не приема - банани, ябълки, череши, въобще никакъв суров плод не яде, а в готово пюре ги хапва! Не знам защо така, също и зеленища не харесва- грах, спанак, копър, където ги има в пюре плюе и върти главата!

Подстригах му опашките, защото му влизаха в очите и ушите и беше много обрасъл, кръцнах тук там и сега си прилича на човек! Мислех попа да му  отреже първият кичур коса, но реших да не си тормозя детенце, батко му го подстригах на 1 и6 мес. имаше страхотни къдрици и му връзвах на опашле бритончето, нямам снимки в компа, но ще кача някой ден да го видите! Днес сме на консулт и трябва да сме поне 11 500кг! Ще дам отчет довечера!

Хайде лек и хубав ден на всички!

# 203
  • София
Здравейте
Честито на празнуващите днес- много усмивки
radost24- така ти завиждам че почваш работа- и аз искам,ама в яслата където мисля да дам Валето ми казаха че чак след като проходи,а той до годинка едва ли ще го стори и то уверено newsm78- а така ми писна това еднообразие-УЖАС- не че работата ми е кой знае каква-счетоводител-сука-ама поне сме мн. хора и е забавно- майтапи,клюки...
Е и в къщи не съм си останала- все се шляя по улиците Embarassed ама и това писва...
Иначе Валето си е супер- онзи ден го нахапаха кумари по ръчичките -ама нали купих вс. необходимо но си стои в шкафа а не мажа детето-до сега не сме имали в къщи....но не го дразнят.
Момичета по късно ще се включа ,че нещо е ядосан и ми плаче

# 204
Ирка мила, много ми се иска да се видим, но идвайки в 13.30ч рискувам да не стигна- ще ми вдигнат паметник после в парка....."загина геройски".....и мезсмислено Wink

Честито на празнуващите!    bouquet

# 205
Здравейте МАМИ и бебчовци!!!  Hug   
Сега отивам при Наско да го видя какво ново е направил! Grinning
А как (смятате да) водите бебчовците на плаж? По голи дупета ли?  Nature Sunny  grinning039 Или така: newsm30?
А пък аз мислех, че от утре започва лятото. newsm78
Чао! ще пиша довечера!!  Peace

# 206
Мдаа, както е тръгнало .....пак ще се видим след 10 години, вчера ли бяхме на 1  Mr. Green Мамите да се стягате - другата седмица - ултиматум  Crossing Arms

vnd, понякога наистина доскучава ежедневието вкъщи, но помни че това ти е само веднъж в живота, а работата тя няма да ни избяга дори и да искаме  Confused Времето лети безмилостно - кога друг път ще сте Мама за първи път и детето ти ще открива света пред твоите очи и с твоя помощ, кога друг път ще имаш цялото време на света за теб и детето ти. Казвам го от собствен опит и поне за мен истинския живот са децата ми от мен зависи той да е разнообразен и интересен  Heart Eyes  Hug

# 207
Sunnily* ти даваш ултиматум, но аз пък обявявам бойкот и няма да ви пиша. Изчезвам от форума............. адио на всички!  Mr. Green

# 208
Sunnily* ти даваш ултиматум, но аз пък обявявам бойкот и няма да ви пиша. Изчезвам от форума............. адио на всички!  Mr. Green

Shocked, newsm78 само не казвай че аз съм виновна  Rolling Eyes

Аз пък съм тъжна днес, защото нашето тати заминава за 3 дни и ще съм сам сама с двамата хулигана  ooooh!

На заминаващите за моренцетооо - завиждам  Crossing Arms........ ама благородно  Mr. Green Да си изкарате чудесно и мнооого снимков материал  Heart Eyes

# 209

Кажи, защо напущаш форума? Къде отиваш или по-точно къде идваш Wink

Общи условия

Активация на акаунт