АВГУСТовското човече наближава първата годинка вече

• 10 255
  • 286
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Честит рожден ден на Ники и Емо!

Леле doh ние докато се включим във форума някои вече станаха на годинка . Браво!!! smile3501

Да са й живи и здрави на мама  иВи 

Toni4ka, ние си резервирахме апартамант в Созопол, близо до плажа.  http://www.sozopol.com/bg_BG_sozopol_house_235.htm  Ще водим с нас и баба (майка ми),  да ни отменя от време на време, че то иначе едва ли ще почиваме. Апартамента е за 4 човека и е скъпичък, но пък е със всички удобства и е на хубаво място.
освен това знам че в Созопол има детска кухня в която може да се включи всеки, така че ... един проблем по-малко  newsm44
Остава да сме здрави и да е хубаво времето ..... Дано!

# 271
Здравейте и от нас!
Дълго време не сме се появявали,но Ви чета редовно,когато успея да стигна до компютъра.
При нас нищо ново. Нина все още е само с две зъбчета, все още ходи като се държи за ръце. Не ни се размина и на нас вируса с Т. В резултат от антибиотика, който и изписаха, сега е  с обрив и вече 15 дни се борим с него.
Когато мога пак ще пиша.Сега беба ми дърпа клавиатурата и голяма борба пада Simple Smile

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКИ И ЕМО  Tada  ura Tada newsm67

# 272
Честит рожден ден на Ники и Емо!    ura  ura

# 273
  • Бургас
Честит рожден ден на Ники и Емо! Да растат здрави и щастливи!Честит празник и на мама Иви!
Целувки и от нас!

# 274
  • Бургас
Да ви питам за режима - все още ли давате АМ на бебетата ви сутрин и вечер?
Аз все още давам АМ на бебоците сутрин и вечер. Храним се и още 3 пъти. Така като гледам вашите режими май повечко хапваме Embarassed

Вчера заведохме за пръв път дребните на плаж. Ами те не застанаха на едно място. Митко хукна из пясъка лазейки, двамата ровеха из пясъка, хапнаха си и малко пясък и водорасли.  Sick Баща им ги потопи във водата. Здравчо го беше страх от водата, а Митко се кефеше и крещеше от радост  Laughing

# 275
Честит рожден ден на Ники и Емо! Много, много целувки на малките сладурковци  Hug
Не помня дали споменах, че ще ходим на Поморие за около месец. Свеки е от там и има много рода и прабаба и прадядо, които ни очакват с нетърпение. Там ще направим и кръщенето в манастир "св. Георги" Много се притеснявам кака ще мине почивката,  защото татито ни няма да го има повечето време и със свеки трябва сами да се оправяме. Очаква ни голямо бъхтене и мъкнене на колички и багажи ooooh! ooooh! ooooh!
Да ви се оплача - май Сиката има конюктивит. Едното и ученце гурелясва и непрекъснато сълзи.
Днес ходихме на консултация и много малко сме пораснали - Татянка само 50гр.(6950,71см) и Сиската 150гр(6550,70см), но педито каза да не се притеснявам. То те много не хапват тези дни, сигурно е от жегите.
Менюто ни:
закуска:попара
обед:пилешка супа със зеленчуци
следобед:каша с бисквити и тиква
вечер:пилешка супа със зеленчуци
Айде, лека вечер на всички мами и сладурковци.

# 276
Честит рожден ден на Ники и Емо!Да са здрави и много щастливи!

# 277
Честит рожден ден на Ники и Емо! bdbaloni

# 278
Ехеее имаме си рожденници  Hug ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  НИКИ И ЕМО   bouquet  Много здраве и усмивки  Hug Heart Eyes

И ние си резервирахме местенца за морето най-после. Ще сме в Гриин Парк в Китен и май май ще се засечем със Самсара  Laughing  http://www.hotelgreenpark-bg.com/

Дидка, а крилцата  Crossing Arms къде ги зарязваш?  Simple Smile

Аз пък да се оплача  Sad вчера нещо съм яла и се натрових. Повръщане, чудесии... Днес пък за капак ми откраднаха портомонето с пари, карти и документи   Twisted Evil  Кофти дни... Дано няма повече  Praynig такива.

# 279
Ма и аз съм еднааа - съвсем изключих, че днес си имаме рожденници ooooh! Добре че сега по нощите надникнах да видя темата ни

baloni
baloniЧестит първи рожден ден на Емо и Ники!!!
Да са ти живи и здрави, Иви - много късмет и безгрижно детство да имат и през целия си живот да бъдат обградени от безгранична любов!!!!
baloni
baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni  baloni baloni baloni baloni
bdbaloni

Тоничка, ето повече инфо за хотела. За първи път ще сме в него и после ще споделям как е било.

jojoba , и аз си представям какво чудо ще е като отидем на плаж с мойта щерка и как ще хвърчи по пясъка, но за тази цел си вземаме баба, дядо, леля и зет ми, дето не иска да го наричат чичо, а по име Laughing

DidiP , стискам палци Сиси да се оправи бързо и да не е конюктивит.

Jes, наистина кофти ден ти е бил.Особено гадно е загубата на документи, че са големи разправии.. Такива тъпанари, ако ги хванеш, та  bash
А хотела е много готин и аз го мернах, ама се съобразявах и с желанията на останалите от групата, та затова сме в Приморско...
Иначе за кърменето - просто бях яхнала метлата  afwitch и така си говорих.. Тия дни хич не съм в час и ми се иска да се махна поне за два дни някъде сами с мъжа ми,че съвсем ще изперкам.. И мисля, че може и да издържи без кърма през това време, а после пак breastfeeding

Отивам да си лягам, че сутрин стана вече - лека и спокойна

# 280
Уф, Jes, май не е натравяне...Ние вчера и двамата с мажо се натръшкахме с повръщане, раз****во, аз и температура вдигах Sick, обаче днес нищо ни няма #Crazy newsm78  Много ми е странно, вчера не можех да се вдигна от леглото, а днес съм абсолютна свежарка.И аз си помислих, че сме се натровили с едно пиле, ама сега на свекърва ми и на зълвата им е зле(те не ядоха от пилето),ще ги видим утре ...newsm78

# 281
  • София
Честит рожден ден на Никси и Емси!

Дидка, не би ли трябвало да започнеш от 1-ви номер на АМ, което искаш да даваш? Поне такива спомени имам от някоя от старите ни теми. Иначе за отбиването, моите така сами ме отбиха, защото започнах след кърмене вечер да давам по малко АМ и те свикнаха на шишето постепенно ... и така.
Тонката пък при нас нещо не иска да яде тези дни. С мъка си изяжда яденето, вечер с мъъъъка изпива млякото. Може би все пак тези 4 зъба наведнъж ще ни се отразят...  Mr. Green
jojoba, както го описваш, точно това май ме чака на плажа с двата звяра. Аз също си взимам баба за тази цел, пък ще видим.

# 282
Jes, много гадно това което ти се е случило. Дано тези които  са ти откраднали документите да ги подхвърлят някъде и някой свестен човек да  ти се обади и ти ги върне.  На дядо ми така му се случи. А за натравянето сигурно е летен грип. Мъжото днес много го боли стомаха.
Сиската почти няма гурелчета днес, явно капките дето ни ги изписа педито са ефективни. И аз се надявам да не е конюктивит, че точно преди морето #Crazy

# 283
  • София
Честит първи рожден ден на Емо и Ники!!!- на патерици че вчере не можахме да се включим Embarassed
Относно млякото сутрин и вечер- моя юнак не ще и не ще АМ към 6,30ч- вече става към 7,00 Hugама пак не ще- направо закусва- но аз му правя попарата с АМ и така наваксваме млякото за деня- вечер още е на мляко с бисквити но от др. месец сме на кухня и още се чудя за режима на ядене- аз пак за това Embarassed ама нали докато пие млякото и заспива и си мисля че със супата няма да мине номера...ще пробвам по-ранна вечеря със супа-къпане и мааалко млекце за приспиване пък ще видим- ще пиша как се справяме
Абе момичета това с повръщането и ...е гадничко и при нас го има -ние още не сме го пипнали....ама....
DidiP- и валето преди време имаше гурелчета- някакво замърсяване се оказа и аз се бях шашнала за конюктивид- ама му капвах 2-3 дни И В ДВЕТЕ ОЧИ отTOBREX и мина мн. бързо- скоро да се оправя и малката принцеса

# 284
Jes,  има такива вирусчета сега  Rolling Eyes, а за крадците на портмонето  #2gunfire #Cussing out гадни хора

Тобрекса са мнооого добри капки за очи, на нас ни ги бяха изписали и когато ни прегледаха в  Детска очна клиника доктора каза "Ей най-накрая и джипитата се научиха какви капки да изписват"

Дидич, никакви такива депресий, я кажи утре как сте с програмата да дойдем с Явор да ви видим и да си погушкам снахата  Hug и да развеселим малко мама  Heart Eyes

DidiP, и конюктивита не е страшен като се лекува навреме и с подходящите средствда - споко ще мине и даже ще можете да се гмуркате на морето
В тоз смисъл мами внимавайте с гмуркането на малчовците - могат да им се възпалят очетата от солената пясъчна вода  Mr. Green

Хуаната, давай нова тема - ако искате мами да пуснем предложението на малката голяма кака  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт