АВГУСТовското човече наближава първата годинка вече

• 10 262
  • 286
  •   1
Отговори
# 255
ОООООООООООООО, Наско като се ядоса така хапееее................

# 256
  • ПАЗАРДЖИК
Цената е 5лв на легло, деца до 12 год- 3лв, а бебета не таксуват. Само че бунгалата за на Петрол АД, за които работя, и тази година по случайност са ги дали на жената, която се грижеше през сезона за настаняването, та приемат и странични заявки, а за тях цената е 6лв за легло.

# 257
.....
Toni4ka защо така без Велианка а? Откъсването от детето е голяма почивка, приятно изкарване ви желая, дано да имате време да се видим  Heart Eyes.....

... Ами точно затова ... По принцип, въобще не ми се иска да я оставям, обаче имам голяма нужда от малко почивка, а и за нея е добре, когато е от време на време и с бабите и дядовците. Освен това 99,9% от времето ни, сме си заедно Heart Eyes

Петя страхотна цена Peace, дано и условията да са добри

Лека вечер Hug

# 258
Здравейте мами и бебоци   love001

Приятно моренце на всички летуващи. Желаем Ви прекрасно време и мноооооооооооогооооооооооооо почивка Hug

Ще има ли срещичка скоро за оставащите в София?

Добре дошли мами, каки и бебоци  welcome
И честито на всички празнуващи smile3525

# 259
Petjah, цената наистина е повече от добра! Приятно изкарване, после да покажеш снимки  Sunglasses
Абе, мами, все се каня да питам - увеличиха ли ги майчинските след протеста на 1 юни или не? Аз не съм ходила да си ги взимам и незам. Още ли са си 160 или станаха 170?  newsm78

# 260
.....
Абе, мами, все се каня да питам - увеличиха ли ги майчинските след протеста на 1 юни или не? Аз не съм ходила да си ги взимам и незам. Още ли са си 160 или станаха 170?  newsm78

Все още са си 160лв. .....

Менюто ни за днес:

Бисквитена каша
Картофено пюренце и някакво пилешко newsm78
Кремче
Млечна супа със сухарче

# 261
А добър ден и от мен.
Тия дни бях малко откачила и нервна та затова хич не ми беше до форума, но сега съм си сипала една чаша Старопрамен beer, оставила съм беба да си прави каквото иска и съм се разложила пред компа Mr. Green

Добре дошла на мама Ваня и бебе Велина!

За хапането - Алекс редовно си го прави - от либоФ ме захапва за брадичката и май е нещо като целувка  love001

Тоничка, ние си резервирахме хотел на Приморско и ще сме там 14-21 юли в Хотел Св.Марина, така че ако има някой по това време - да свирка.

Петя, цената е повече от отлична - пожелавам ви хубаво и весело изкарване newsm68

Тес, как е Кари - прояде ли вече?

Да ви питам за режима - все още ли давате АМ на бебетата ви сутрин и вечер? Взела съм от една приятелка Аптамил3 да пробвам дали ще иска да го пие,че Милумила изобщо не го одобри Naughty, а искам леко полеко да намалявам кърменията и да се отбиваме.

# 262
Честит рожден ден на Ники    love001 и Емо   love001 !Да са живи и здрави и много да слушкат!  baloni  bdbaloni  baloni                                        
Честити 11 месеца на Александра!   bigdance2

Честити 10 месеца на Виктор и Мила!   ura  Tada   ura

Менюто ни днес:
7.00-АМ
10.00-овесени ядки с масълце и сиренце
13.00-картофено пюре с морков и жълтък, десерт череши
17.00-кисело мляко с банан и бисквитка
20.30-АМ с бисквитка

Лек ден!

# 263
Дидка, супер Peace хотелчето изглежда много кипро. А цените какви са?

Честит Рожден Ден на Ники и Емо

, а това 
за мама uBu

ето, че първите рожденничета са вече факт Hug

Последна редакция: пн, 26 юни 2006, 14:22 от Toni4ka

# 264
  • София
Честит рожден ден на Ники и Емо!

# 265
Честит рожден ден на Ники и Емо!

Hug Мноооооого целуфки и гушки от нас за милите рожденничета  Hug Heart Eyes

Леле ама бързо си лети това време а   ooooh! Crazy

Дидката какви са тия отстъпления от фронта, а , как така ще се отбивате  Naughty .................................. Hug Ей нали знаеш че лятото не е точно сезона за отбиване, що не изчакате още 2 месеца  Heart Eyes
Разгледах ви хотелчето - чудесен избор сте направили и мисля че го знам къде е - пърфектното място  Heart Eyes а за нервите - никакви такива - шопинг терапия и пълно премахване на всякакви режими и напъни за постигане на върховни постижения  Mr. Green при мен много помага моткане и шляене без цел, но с компания  Mr. Green

# 266
Здравейте  Simple Smile

Didka, Кари все така се опъва на храната, сега почвам да я оставям всеки понеделник и вторник на бабин дом за цял ден и там баба й казва, че си хапва по-добре. Ама колко е по-добре не знам, защото като ме види, веднага ме почва още от вратата и после и цяла нощ си наваксва  Rolling Eyes  При нас отбиването си го представям като някаква антична трагедия, планирала съм го за Септември, ама как ще го осъществя отсега се чудя... жал ми е много да му спра на детето любимото хапване.

Честит първи рожден ден на Ники и Емо  Simple Smile Да са живи и здрави и големи късметлии да растат!!!

Иначе Кари е голям образ, казва си "дай", ако иска нещо, казва на дядо си "дяда", което й е най-новата думичка, а също почна като й се доспи, да си търка очичките и да вика "нан нан". Въобще много е приказлива и много добричка по характер. Хайде нахвалих се и аз  Mr. Green

На всички лека седмица и всичко най-най от нас!

# 267
  • Smolyan
Честит рожден ден на Ники е Емо
да растат здрави и много весели деца
Честито и на мама uBu

# 268
Здравейте и от нас ,благодария ви за милите пожелания Hug нямам много време за писане,но ви чета редовно  Heart Eyes рождениците сега спинкат ,ние приготвяме нещата после ще пусна и снимки ,още веднъж много благодарим на всички за вниманието    bouquet newsm38  cook  party023 Wine Glass

Последна редакция: пн, 26 юни 2006, 16:05 от TwIsTy

# 269
  • ПАЗАРДЖИК
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКИ И ЕМО
НА ПЪРВИТЕ НИ РОЖДЕНИЦИ МНОГО ЦЕЛУВКИ ОТ НАС

Общи условия

Активация на акаунт